- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
Hosbuldum canimm bende kararsizdim katilip katilmamaktan arada sizleri takip ettim hosuma gitti burasi :))AynenAnamnez senin önerin aklımda. Hatta haftaya başlayayım diyorum. Pazar günü pazardan elma alacağım. Deneyeceğim mutlaka . Çooook teşekkür ederim .
@Hanimeh Aynen canım şimdi portakal bulabilmek baya zoor. Anca kış aylarında. SendeAnamnez 'in önceki sayfalarda önerdiği ve ayrıntılı olarak yazdığı elma diyetine bak bir istersen.
BitmeyenUmidim Hoşgeldiiin. Valla burası motivasyon için birebir. En iyisini yapmışsın.
9 günde 7 kilo çok ciddi bir kilo kaybı. Neredeyse günde 1 kg vermiş gibi gözüküyor. Bence bizim kilo aralığımızda bu fazla. Gerçi ben bir türlü veremiyorum ama haftada 1-2 vermemiz normalAnamnez Ya 5 günde 3 kilo tam istediğim gibi işte. Aynen alayım baya tüm gün dediğin gibi uygularım.
Dün bir arkadaşımla karşılaştım kızı haftada bir kere mutlaka görürüm. Geçen haftadan bu yana erimiş resmen. Sordugumda 9 günde 7 kilo verdiğini, İsveç Diyeti yaptıgını söyledi. Arkadaşlar o diyeti bende yaptım zamanında ense kısmımda k saçlar oluk oluk döküldü. Çok uzun bir süre özel bir tedavi gördüm ama hala daha yıllar geçsede eski halini almadı saçlarım. Belimde ki çatlaklarda cabası.. O kada kilo kısa sürede verilince hopppaaa anında geri alınıyor bir de.
Canım benim elma diyetinde 5 günde 3 kg veriyorsun ama odemle ..yani haftaya tekrar 3 kg vermiyorsun.Yilda bir iki metabolizma şaşırtmak için kullanılabilir birşey.9 günde 7 kilo çok ciddi bir kilo kaybı. Neredeyse günde 1 kg vermiş gibi gözüküyor. Bence bizim kilo aralığımızda bu fazla. Gerçi ben bir türlü veremiyorum ama haftada 1-2 vermemiz normaltabi böyle neredeyse haftada 3.5 kilo verildiğini duyunca biraz moral bozukluğu oluyor. Fikrim sağlıklısı en iyisi.
Anladım her zaman yapılan bişey değilCanım benim elma diyetinde 5 günde 3 kg veriyorsun ama odemle ..yani haftaya tekrar 3 kg vermiyorsun.Yilda bir iki metabolizma şaşırtmak için kullanılabilir birşey.
Ay şimdi jeton düştü ben hiç bunu soylememisim mesajlarimdaAnladım her zaman yapılan bişey değil
Ay şimdi jeton düştü ben hiç bunu soylememisim mesajlarimdaKızlar yok öyle hafta da 3 ayda 12 kg vermek.Bir atimlik barut bu elma olayı.Hani kıştan yaza geçerken ödemi atacak detoks misali.Yoksa ben delimiyim haftada 1 kg vericem diye yarı aç yarı tok geziyorum
Ramazanda mümkün değil.Bence ramazanda kilo almamis olman da bir kazanı. Sonrasi yaparsın hem diyete dönerken yüksek moralli olursun.Ben iki günlük S.t detoksu yapmasam gene yapicam ama iyice sinirlerim bozulsun istemiyorumBenim kilo verme hızımı düşünürsek (son hafta 100 gram vermiştim ) bu elma diyetini benim yapmam lazım ama ramazanda çok zor
Hoşbulduk.İnşallah ya benimde ümidim o :)whatdoyoumean aramıza hoş geldin.Kuzu sen çok genc bir arkadasimizsin .Ben kilo vereceğine inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?