• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dondurma ,dondurma ......sonunda ben de kaybettim kendimi.Kizimin önce açıp sonra anne ben bunu sevmedim dediği dondurmayı akşam vakti afiyetle yedim.:KK43:Etkin pişmanlık yasasından faydalansam kalorilerin 1/3 u düşer mi avukat hanim?

:KK48::KK48::KK48: Etkin pişmanlık sadece bazı suçlarda geçerliiiiiii, bizim dondurma kaçamağımızın affı yok gibi . Ama o senin güzel hatırın için indirilsin yahu senden kıymetli mi :KK15: ? Dün akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık. Ben tavuk ızgara yanında haşlanmış sebze yedim. Sonra tatlı mı yesek falan dediler. Sizler geldiniz aklıma. Dedim aurora kızım kendine sahip çık daha kaç kez kaçamak yapacaksın kendine gel dedim veee sadece türk kahvesi içtim. Ve sabah ofise gelmeden koştur koştur gittim kuru kayısı aldım kendime :halay:

:KK48::KK48::KK48: Etkin pişmanlık sadece bazı suçlarda geçerliiiiiii, bizim dondurma kaçamağımızın affı yok gibi . Ama o senin güzel hatırın için indirilsin yahu senden kıymetli mi :KK15: ? Dün akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık. Ben tavuk ızgara yanında haşlanmış sebze yedim. Sonra tatlı mı yesek falan dediler. Sizler geldiniz aklıma. Dedim aurora kızım kendine sahip çık daha kaç kez kaçamak yapacaksın kendine gel dedim veee sadece türk kahvesi içtim. Ve sabah ofise gelmeden koştur koştur gittim kuru kayısı aldım kendime :halay:
Ben pişman oldum bir kere .Ama direk refleks olarak ağzıma tiktim dondurmayı.Kizim bile "anne , amma çabuk bitti dondurma" dedi:olamaz:Senin nefsini kontrol edebilmene çok sevindim.Umarim kayısı biraz şeker ihtiyacini giderir.Bi de sana tavsiyem haftada iki sütlü tatlıyi kendine çok görme.Ama geç saatlerde değil de öğleden sonra 2/4 saatleri arasında ye.Ben haftada bir gün saat ikide gün havasında abartmadan yiyorum(malum ev hanımıyim gezmelerim var) Mesela bir dilim börek,bir dilim tatli (pasta gibi birseyse ) çok az kısır/mercimek köfte ne varsa o gruptan.İki /dört saatleri arasında yediğim için akşam yemeği yemiyorum o gün .Ama nefsim doyuyor.

Ben pişman oldum bir kere .Ama direk refleks olarak ağzıma tiktim dondurmayı.Kizim bile "anne , amma çabuk bitti dondurma" dedi:olamaz:Senin nefsini kontrol edebilmene çok sevindim.Umarim kayısı biraz şeker ihtiyacini giderir.Bi de sana tavsiyem haftada iki sütlü tatlıyi kendine çok görme.Ama geç saatlerde değil de öğleden sonra 2/4 saatleri arasında ye.Ben haftada bir gün saat ikide gün havasında abartmadan yiyorum(malum ev hanımıyim gezmelerim var) Mesela bir dilim börek,bir dilim tatli (pasta gibi birseyse ) çok az kısır/mercimek köfte ne varsa o gruptan.İki /dört saatleri arasında yediğim için akşam yemeği yemiyorum o gün .Ama nefsim doyuyor.

Benim sıkıntımda haftasonları oluyor. Ailemin yanına gittiğimde annem doğal olarak "Kızım gelmiş dur şunu yapayım, dur şu pastayı aurora çok sever" diye reddemeyeceğim sofralar yapıyor. :olamaz:En sonunda söyledim ama siz bana sürekli kilo aldın diyorsunuz yapma annecim falan diye. Sanırım yaklaşık 8 yıldır falan 6 ile başlayan rakamlarda olamadım. :KK42:Sinir sistemim çöktü resmen ya. Ama şimdi sizlere karşı bile kendimi sorumlu hissediyorum. Bu sefer başaracağım ya haziran sonuna kadar 69 olsa bile görmek istiyorum :rapci:

honeybonny,Swetdream,aurora19 ve butik pasta_gulus Haziran'da 6 ile başlayan kiloları görmememiz için hiçbir engel yok:KK73:hepberaber diğer gruba geceriz:KK9:

Ne de güzeel olur. Hepimiiz haziran sonuna kadar elimizden geleni yapalım kızlaaar. :KK5:Düşünmesi bile beni heyecanlandırıyoor. :KK73:

Günaydın herkese, dün hiç yazamadım yatılı misafirim var koşuşturuyorum. Bugün onlar uyurken yazayım dedim. İnşallah geçeriz 6’lı rakamlara ama benim hızımda çok zaman alacak:KK48: Yazayım :
Başalangıç 4 mayıs: 77.100
Bugün : 75.700
Hedef kilo :69
Neyse en azından tartıda ibre biraz aşağı indi. Bu yavaşlıkla bu iş nasıl olacak bilmiyorum:silah: Bu hafta niyetli olmayacağım malum günlerdeyim. Bu inşallah kilo verişime olumlu yansır. Haftaya 74 ü görürsem sevineceğim. İnşallah bugün sizin tartılar benimkinden daha iyi çıkar:KK36:

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

Beni de alın 80 olarak

Back