70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar sıkıldım ki aslında diyet yapmaktan.38 kiloyu 1 senede vermedim çünkü.ruhumu serbest bırakınca da kilo aldım hemen haliyle.
çalışıyorum o yüzden bazen kahvaltı es geçebiliyorum veya öğlen yemeği kalorili olabiliyor.eliptik yapmaya başladım bugün.ama tabi yemeye dikkat etmeyince yapılan spor bi işe yaramıyor en iyi ihtimalle aynı kalıyor insan.
gebelik düşündüğüm için bitki çayı çok içmek istemiyorum.regli döneminde maydonoz ve limon suyu içmiştim ama şuan onu da bıraktım.
kiraz sapı ve mısır püskülü gebelikte sıkıntı yaratıyor mu?yeşil çay bildiğim kadarıyla ne kadar az içilse o kadar iyi çünkü.
ödem için sadece su yeterli gelmiyor bence ek bir şeyler yapmak lazım.

Anladım canım.Bebek düşünüyorsan ve korunmuyorsan her ay hamile olduğunu farz ederek yaşamalisin.Bitki çaylarının hiçbirini tavsiye etmem o vakit.Yogun sporu da öyle.Onden demir ve folik asit desteği almanı oneririm.Beslenmene de dikkat etmelisin.Su an sana diyet değil ama sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim.Ben çalışırken sabah kahvaltısız yola cikmazdim.Scikmazdim.Saklama kabına yeşil elma dilimleyip iki saatte bir birtaneye denk gelecek şekilde onu yediğim oldu.4 gün uyguladim iki kilo odemim gitmisti

mart başından beri folik asit ve demir ilacı kullanıyorum zaten. diyetisyene gitmeyi planlıyorum aslında vücut yatkın çünkü anormal bi kilo almak istemiyorum.
yeşil elma deneyim ben de o zaman.bu kadar ödem normal değil çünkü.

ya sporsuz kas kütlesi artmıyo ya ben sevmiyorum.hem yağ verip hem kas artınca vücut daha şekilli duruyo

bakalım inşallah kalmaz.
Doğru söylüyorsun da birtane 7 aylık bebiş,bir tane de 8 yaşında çocukla fırsat bulunca evi toparlayıp yemek yapıyorum.Arada pusete koyup yürüyüş yapabilirsem ne mutlu bana

çocukla zor olur haklısın.ev işi spor yerine geçer zaten
Yok gerçekten spor bambaşka kolaylaştırıyor isi.Ben ilk çocuktan sonra zayiflarken ya 45 dk.hizli tempo yürüyordum yada evde aerobik yapıyordum . Sezeryan olmama rağmen karnım dümdüz olmuştu.Napalim şimdilerde böyleyim.Bel ki akşamları yürüyüşu rutin haline getirebilirim

evet hava ısınıyo akşam yürümek keyifli olur

Arkadaşlar bir şey soracağım. Ara öğün için 1 elma 1 armut filan yiyorum. Fakat evde bugün meyve yoktu 1 havuç yedimDiyeti bozan bir etkisi yoktur değil mi ? Sonuçta elma armutta şekerli
Canim hepsinden ölçülü yeme ilkesine göre bence sıkıntı yok

Merhaba bende 72 kılodayım ama kilodan çok göbek problemim var hamile gibi görünüyorum
Ben de ama ben 7 ay önce doğum yaptım.Hamile kiyafetlerimden giyindigim oluyor Hadi bize katıl.Butunden zayifladiginda eminim gobus de küçülür .Sonra da bölgesel hareketlerle gobusu duzlestirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…