- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
o kadar sıkıldım ki aslında diyet yapmaktan.38 kiloyu 1 senede vermedim çünkü.ruhumu serbest bırakınca da kilo aldım hemen haliyle.Porsiyon büyüklüğünde sana tavsiyem ana öğünlere ağırlık vermen ve bu öğünlerde tabağını full doldurman.Ama tabağında kalorisi düşük gıdalara yer vermen.Sabah haşlanmış yumurta ,roka,domates,salatalık,5 zeytin,1 -2 dilim peynir,2 dilim kepekli ekmek tabağından resmen taşar.Oglen büyük bir kase salatayı limonla ve baharatla lezzetlendirsen eminim seni mutlu eder.Aksam ben de karbonhidrat istiyorum,pilav/ makarna yerine ekmek yediğimde daha mutlu oluyorum.Aksam yemeğini tamamen buharda sebze ve fırın yemeklerine çevirmiştim bir ara....Aksamlari da yuruyerek her hafta 1 kilo vermistim .Ama o zaman tek bebek vardı ve eşim şehir dışındaydı.Gerci siz geçen yıl harika kilo vermissiniz benden daha iyi bilirsiniz neyin iyi geldiğini .Ödem için benim iki tavsiyem var: Form plus bitki çayları,yeşil elma.İkisinde de tuvalete her saat başı gidiyorum.
Anladım canım.Bebek düşünüyorsan ve korunmuyorsan her ay hamile olduğunu farz ederek yaşamalisin.Bitki çaylarının hiçbirini tavsiye etmem o vakit.Yogun sporu da öyle.Onden demir ve folik asit desteği almanı oneririm.Beslenmene de dikkat etmelisin.Su an sana diyet değil ama sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim.Ben çalışırken sabah kahvaltısız yola cikmazdim.Scikmazdim.Saklama kabına yeşil elma dilimleyip iki saatte bir birtaneye denk gelecek şekilde onu yediğim oldu.4 gün uyguladim iki kilo odemim gitmistio kadar sıkıldım ki aslında diyet yapmaktan.38 kiloyu 1 senede vermedim çünkü.ruhumu serbest bırakınca da kilo aldım hemen haliyle.
çalışıyorum o yüzden bazen kahvaltı es geçebiliyorum veya öğlen yemeği kalorili olabiliyor.eliptik yapmaya başladım bugün.ama tabi yemeye dikkat etmeyince yapılan spor bi işe yaramıyor en iyi ihtimalle aynı kalıyor insan.
gebelik düşündüğüm için bitki çayı çok içmek istemiyorum.regli döneminde maydonoz ve limon suyu içmiştim ama şuan onu da bıraktım.
kiraz sapı ve mısır püskülü gebelikte sıkıntı yaratıyor mu?yeşil çay bildiğim kadarıyla ne kadar az içilse o kadar iyi çünkü.
ödem için sadece su yeterli gelmiyor bence ek bir şeyler yapmak lazım.
mart başından beri folik asit ve demir ilacı kullanıyorum zaten. diyetisyene gitmeyi planlıyorum aslında vücut yatkın çünkü anormal bi kilo almak istemiyorum.Anladım canım.Bebek düşünüyorsan ve korunmuyorsan her ay hamile olduğunu farz ederek yaşamalisin.Bitki çaylarının hiçbirini tavsiye etmem o vakit.Yogun sporu da öyle.Onden demir ve folik asit desteği almanı oneririm.Beslenmene de dikkat etmelisin.Su an sana diyet değil ama sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim.Ben çalışırken sabah kahvaltısız yola cikmazdim.Scikmazdim.Saklama kabına yeşil elma dilimleyip iki saatte bir birtaneye denk gelecek şekilde onu yediğim oldu.4 gün uyguladim iki kilo odemim gitmisti
günaydın..10 km eliptik yaptım ben de sabahGünaydın herkeseGüne 7 km. yürüyerek başladım. İnşallah bugün herkes için iyi geçer, diyetler bozulmaz moraller iyi olur
Süperrrrgünaydın..10 km eliptik yaptım ben de sabahherkese kaçamaksız günler
Günaydın herkeseGüne 7 km. yürüyerek başladım. İnşallah bugün herkes için iyi geçer, diyetler bozulmaz moraller iyi olur
Yaaaa!!! ben hiç spor yapmadimgünaydın..10 km eliptik yaptım ben de sabahherkese kaçamaksız günler
ya sporsuz kas kütlesi artmıyo ya ben sevmiyorum.hem yağ verip hem kas artınca vücut daha şekilli duruyoYaaaa!!! ben hiç spor yapmadimHarikasınız canlar ,bu şekilde kilo filan kalmaz
Doğru söylüyorsun da birtane 7 aylık bebiş,bir tane de 8 yaşında çocukla fırsat bulunca evi toparlayıp yemek yapıyorum.Arada pusete koyup yürüyüş yapabilirsem ne mutlu banaya sporsuz kas kütlesi artmıyo ya ben sevmiyorum.hem yağ verip hem kas artınca vücut daha şekilli duruyo
bakalım inşallah kalmaz.
çocukla zor olur haklısın.ev işi spor yerine geçer zatenDoğru söylüyorsun da birtane 7 aylık bebiş,bir tane de 8 yaşında çocukla fırsat bulunca evi toparlayıp yemek yapıyorum.Arada pusete koyup yürüyüş yapabilirsem ne mutlu bana
Yok gerçekten spor bambaşka kolaylaştırıyor isi.Ben ilk çocuktan sonra zayiflarken ya 45 dk.hizli tempo yürüyordum yada evde aerobik yapıyordum . Sezeryan olmama rağmen karnım dümdüz olmuştu.Napalim şimdilerde böyleyim.Bel ki akşamları yürüyüşu rutin haline getirebilirimçocukla zor olur haklısın.ev işi spor yerine geçer zaten
evet hava ısınıyo akşam yürümek keyifli olurYok gerçekten spor bambaşka kolaylaştırıyor isi.Ben ilk çocuktan sonra zayiflarken ya 45 dk.hizli tempo yürüyordum yada evde aerobik yapıyordum . Sezeryan olmama rağmen karnım dümdüz olmuştu.Napalim şimdilerde böyleyim.Bel ki akşamları yürüyüşu rutin haline getirebilirim
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ara öğün için 1 elma 1 armut filan yiyorum. Fakat evde bugün meyve yoktu 1 havuç yedimDiyeti bozan bir etkisi yoktur değil mi ? Sonuçta elma armutta şekerli
Valla ben biran önce bize katilmani istiyorum.Yanlış yere yazmışım :)))
Ben de ama ben 7 ay önce doğum yaptım.Hamile kiyafetlerimden giyindigim oluyorMerhaba bende 72 kılodayım ama kilodan çok göbek problemim var hamile gibi görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?