70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kızım 2 buçuk yaşında 5 aylık hamile gibiyim giydiğim hiçbir şey güzel durmuyor hem zayıflamaya hem göbek eritmeye ihtiyacım var boğazımı tutmam lazım
Zayifladiginda göbekden de gidecektir.Firsatiniz varsa spor yapın.Gobegi ekstra küçültür.Ama tek sorunumuz göbek de değil.Altmisli kilolara düşünce kuculdugunu göreceksin ,ellili kilolarda karnın duzlesecek

Arkadaşlar yürüyüşümü yapıyorum gün içinde diyetime uyuyorum ama gece bişekilde diyetime uymayan şeyler yiyorum. Ve hep bir suçluluk duygusu. Nasıl olcak böyle bilmiyorum. Dün gece fırında patates yapmıştım çocuklara ondan yedim Motivasyonumda bişeyler eksik

Ben kendime yeni alışveriş yapmıyorum canım.Yazin bikini giyecegim,bu bünye ile olmaz!!Essek gibi zayiflayacagim.

Ben sabahları 1-2 dilim kepekli ekmek yanına domates/salatalık,5 zeytin,peynir,şekersiz çay,bire yakın yumurta(bebegimle paylaşıyorum sarisini) ile güzel bir kahvaltı yapıyorum.Aksam fırın yemeği olursa çok sınır koymuyorum ama tencere yemeğini az koyuyorum tabağa,salata,yoğurt,kepekli ekmek yiyorum.Ben hafta sonu en az bir öğün dışarda yediğim için haftanın ilk günleri başa sarıyorum. Şu sıralar haftada 2 gün detoks yapıyorum.Spor yapamiyorum

Ben kendime yeni alışveriş yapmıyorum canım.Yazin bikini giyecegim,bu bünye ile olmaz!!Essek gibi zayiflayacagim.
Allahım inşallah ben de zayıflarım bu fikir bana da iyi geldi. Biraz daha kararlı olmalıyım. O zaman yürüyüşe gideyim. Yeni bir gün yeni bir sayfa açayım kendimeinşallah bugün daha başarılı olurum.

İyi akşamlar arkadaşlar güzel bir gün geçirdim diyetim anlamında. 7 km. yürüdüm. Diyetime çok dikkat ettim. Fakat benim için tehlikeli saatler bunlar. Ben gece oburluk yapıyorum çünkü.Kendimi de sizi de motive etmek için tekrar yazmak istedim. Bu akşam diyeti asla bozmuyoruz. Huzurla yataklarımıza gideceğiz böylece. Acıktım sandım ama su içtim. Biraz geçti su içince. Çok acıkırsam salatalık yiyeceğim. Yanlış anlaşılmasın akşam yemeğim çok güzeldi saat 19:00 gibi yedim. Türlü ve yoğurt yedim. Fakat gece karnımı doldurmaya o kadar alışmışım ki aklım ocakta taze yapılmış tereyağlı şehriyeli pilavda yok hayır bozmayacağım. Sakın siz de bozmayın. Bu sefer başaracağımiyi geceler herkese

Motive ol diye söylüyorum migdem de yemek namına birşey yok .İki gündür şu süt veya yoğurtla karıştırılan tozlardan tüketiyorum.Yarin misafirim var.Kek ,börek ,mercimek köftesi hazırlıyorum .Umarım kendimi kaybetmem

Çok teşekkür ediyorum. Motivasyonuma iyi geliyor bunları duymak. Sen de sakın kendini kaybetmebu akşamı böyle geçirebilirsem yarını da geçiririm diyorum.

merhabalar canlar 77 kiloyum yarın sabah başlıyorum inşallah spora gidemicem malesef yogunum evde neler yapabilirim önerisi olan var mı yada sporsuz zayıflayabilir miyim? evdekiler kilomla çok dalga geçiyor umursamıyor gibi yapıyorum ama diyete başlayınca anlıcaklar daha çok dalga geçicekler bunu nasıl hazmedebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Canım hoşgeldin aramıza.Kac yaşında olduğunu sorsam ayıp etmiş olmam dimi

Sesli güldümben de yemiyorum asla şaka şaka gerçekten dün akşam bişey yemeden yatmayı başardım. Ama bugün yürüyüş yapamadım. Bakalım bugün nasıl geçecek ?
Ben de yürüyüş yapamiyorum ama iki gün temizlik ,çamaşır ,ütü yordu beni.Bu gün arkadaşım gelecek şehir dışından.Bu gün biraz yerim ayıp olmasin arkadaşıma Tebrik ediyorum seni.Hep böyle giderse cumartesileri tartılinca gördüğün şey seni mutlu edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…