- 21 Nisan 2018
- 17
- 10
- 3
- 32
[/QUOTE]Canım ben 2 Nisan da 74.900 dum şimdi 70.500 .O da hafta sonu tekrar başa dönmelerimle böyle yoksa daha verirdim.Bir yerden başlamak gerek öyle değil mi?O gün bu gün olsun mu?
Sanırım bir türlü cevap yazmayı beceremedim tekrar yazayım dedim. Yazdıklarımı da silemedim inşallah bu sefer beceririm. Benim için oldukça zor olacak bu süreç. Nasıl bir diyet yapıyorsun çok güzel kilo vermişsin. Teşekkür ediyorum şimdiden ilgine motivasyon oldu şimdidenCanım ben 2 Nisan da 74.900 dum şimdi 70.500 .O da hafta sonu tekrar başa dönmelerimle böyle yoksa daha verirdim.Bir yerden başlamak gerek öyle değil mi?O gün bu gün olsun mu?
2. Hamileliğimde çok kilo aldım fakat doğumla birlikte güzel bir diyet yaparak ve sporla destekleyerek 63 e kadar düştüm. O sırada hala biraz fazla kilom olduğunu düşünüyordum. Sonra nasıl olduysa aradan 2-3 sene geçtikten sonra 76-77 kilolarda dolaşmaya başladım. Geçen yaz 70 kiloya düşmüştüm ve gene almışım gene almışım. Bu sefer kendime şöyle diyorum başarabilirsem tabi bu kiloları vereceğim ve birdaha almayacağım. Akşam yememek çok güzel birşey benim tüm sorunum gece yemelerimHadi bakalım inşallah başaracağızBu benim doğum kilom şimdi verdim verdim,yoksa üstüme yapısıcak bunun farkındayım.6 ay hiç kilo vermedim üstüne kilo aldım ben de aynada kendimi iyice bir inceledim ve hoşnutsuzlugumu kendime itiraf ettim.Baslangic kilom ve tarihi bir kağıda yazdım astım buzdolabına.Ben su an yürüyüş/spor yapmıyorum.Firsat bulunca evi toparlayıp dinleniyorum. 60 kilo olana kadar da alışveriş filan yok bana!!Hep aynı şeyleri giyinmek şimdiden keyfimi kaçırıyor.Aksam 6/7 den sonra hicbirsey yemiyorum ve hafta sonu çok kacirdiysam (o da tek öğünü abartma hakkim var) daha dikkat ediyorum.İlk zaman çok çabuk zayflanirken sonra yavaşlayacak ama kararlıyım
süper kilo vermişsiniz...uyguladığınız bir diyet programı mı var yoksa sağlıklı yaşam mı?Günaydın canım.Guzel başlangıçlar beraberinde güzel günleri getirir.Ben de suyu çok ihmal ediyorum,bir sistem gelistirmeliyim.Cumartesileri tartı günü.Gerci bu hafta sadece ben bildirimde bulundum
Benim metabolizma hizim yuksektir ama gün içinde o kadar çok yiyorum ki doğumdan sonra kilo veremedim.Abur cuburu bıraktım.Paket dondurmayı bıraktım.Tatli pek yapmıyorum bir süredir .Birinde ikramli oturmaya gittiysem akşam yemiyorum ve genel olarak akşam 7 den sonra meyve,çerez yemeyi bıraktım.Haftada iki gün de detoks yapıyorum ama onu şimdiye kadar iki kez yaptım.süper kilo vermişsiniz...uyguladığınız bir diyet programı mı var yoksa sağlıklı yaşam mı?
HoşgeldinHerkese merhaba,
tam 79 kiloyum. bana da yer var mı burda? :)
tatlı sevenler yemeyi bırakınca hemen veriyor zaten.ben tatlı sevmiyorum da sorunum porsiyon büyüklüğü ve karbonhidrat.38 kilo vermiştim.geçen yaz tiroid çıktı.ilaç kullanmaya başladım.5 kilo aldım.şuan acaip ödem var vücudumda.doktora gittim 4,5 kg ödem çıktı neden bilmiyorum.su da çok içerim aslında.Benim metabolizma hizim yuksektir ama gün içinde o kadar çok yiyorum ki doğumdan sonra kilo veremedim.Abur cuburu bıraktım.Paket dondurmayı bıraktım.Tatli pek yapmıyorum bir süredir .Birinde ikramli oturmaya gittiysem akşam yemiyorum ve genel olarak akşam 7 den sonra meyve,çerez yemeyi bıraktım.Haftada iki gün de detoks yapıyorum ama onu şimdiye kadar iki kez yaptım.
Porsiyon büyüklüğünde sana tavsiyem ana öğünlere ağırlık vermen ve bu öğünlerde tabağını full doldurman.Ama tabağında kalorisi düşük gıdalara yer vermen.Sabah haşlanmış yumurta ,roka,domates,salatalık,5 zeytin,1 -2 dilim peynir,2 dilim kepekli ekmek tabağından resmen taşar.Oglen büyük bir kase salatayı limonla ve baharatla lezzetlendirsen eminim seni mutlu eder.Aksam ben de karbonhidrat istiyorum,pilav/ makarna yerine ekmek yediğimde daha mutlu oluyorum.Aksam yemeğini tamamen buharda sebze ve fırın yemeklerine çevirmiştim bir ara....Aksamlari da yuruyerek her hafta 1 kilo vermistim .Ama o zaman tek bebek vardı ve eşim şehir dışındaydı.Gerci siz geçen yıl harika kilo vermissiniz benden daha iyi bilirsiniz neyin iyi geldiğini .Ödem için benim iki tavsiyem var: Form plus bitki çayları,yeşil elma.İkisinde de tuvalete her saat başı gidiyorum.tatlı sevenler yemeyi bırakınca hemen veriyor zaten.ben tatlı sevmiyorum da sorunum porsiyon büyüklüğü ve karbonhidrat.38 kilo vermiştim.geçen yaz tiroid çıktı.ilaç kullanmaya başladım.5 kilo aldım.şuan acaip ödem var vücudumda.doktora gittim 4,5 kg ödem çıktı neden bilmiyorum.su da çok içerim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?