Arkadaşlar herkese merhaba
Ben biraz kendimden bahsedeyim. 23 yaşında, 1.75 boyundayım.Hayatım boyunca hep kilolu oldum ve boyumunda uzun olmasından ötürü kilolu ve iri yarı gözüktüğüm için kendimi hep kötü hissettim.Birçok diyet maceram oldu. Hatta bu yolda, isveç,şok diyet vs. birçok yol denedim fakat hem vücuduma çok zarar verdim hem de sonunda hep dahada kilo aldım.Lisede hep dalga geçtikleri için üniversitede kilo verdim fakat hukuk fakültesi okuduğum(Tahmin edersiniz ki sürekli ders,not vs.) için adam akıllı istediğim ve benim için sağlıklı olan kiloya ulaşamadım.Fakat meslek hayatıma 2016 yılında başladığımda artık bu duruma dur demek istememe rağmen yinede başarılı olamadım.. Tabi bu sürede sürekli sizlerin yorumlarını okuyarak yalnız olmadığımı hissettim.Bu yüzden herkese çok teşekkür ederim. Neyse çok uzatmak istemem ama bu sefer çok kararlıyım. 01.05.2018 tarihinde 78 kiloyla başladım. Hedefim 65 kilo olmak. Asla bir diyet programım yok sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Cumartesi günü tartılacağım ve sonucu yazacağım. Aranızda olmaktan mutluluk duyarım umarım herkes sağlıkla istediği kiloya iner.