hadi bakalım canım birlikte girişelim şu kiloları yok etmeye. Afiyet olsun bu arada.Eee ben varim.Gerci su an oturdum bir mangalciya Allah ne verdiyse menude giristim Ama hafta içi söz yarı aç yarı tok gezeceğim
Teşekkür ederim.Hafta sonu çoluk çocuk dışarda oluyoruz da.İnşallah güzelim yaaahadi bakalım canım birlikte girişelim şu kiloları yok etmeye. Afiyet olsun bu arada.
Benimki uzun zamanda oldu çünkü emziriyordum. Ama artik kizim oldu 23 aylik ben de hizlanmak istiyorum çakildim burda .Haftasonu benim de haftaici gibi olmuyor. Ama cok kaybedersem kendimi pazartesiye toparlamak zor oluyor.Teşekkür ederim.Hafta sonu çoluk çocuk dışarda oluyoruz da.İnşallah güzelim yaaaYalniz sen de çok güzel kilo vermişsin.Ne kadar zaman önce basladin kilo vermeye?
Hosgeldin.Harika bir kahvalti.Benim kahvaltimda gevrek ,boyoz ve masada ki geri kalan herşeygünaydınlarrr :) grubun en kilolu bayanı geldi hanımmmm :) 79.300 gr la başlıyorum.yeni ay bol eksili geçer inşallah :)
sabah 3 bardak su içtim aç karnına şimdi yeşilçayımla birlikte domates salatalık maydonoz bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek ve yarım havuç .
ben akşam öğününe kadar kendimi frenleiyorum da akşam eve gidince freni patlamış kamyon gibi mutfakta yemek yerken buluyorum kendimi :) onu törpülersem olucak inşallahHosgeldin.Harika bir kahvalti.Benim kahvaltimda gevrek ,boyoz ve masada ki geri kalan herşeybu gün cildirdim.Haftanın geri kalanı aç gezsem anca Cuma günkü kiloma dönerim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?