• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamunaleykum kizlar, ben de katildim gruba ama sanki biraz issiz buralar. Grup cok eski belki ondan.
Ben oldum olasi cok kiloluydum hic normal veya zayif halim olmadi yasitlarimdan hep daha iriydim cocukken bile. İlk defa artik 28yasinda diyet yapmaya spor yapmaya ve kilo vermeye karar verdim. 17subattan beri diyetteyim ve dun 15kilo verdigimi gordum 2 ayda. 91den 76.5a dusmusum. En sonpazar gunu tartilmistim ve 78.3 cikmistim dun 76.5 cikinca aslinda biraz endiselendim 5 gunde nerdeyse 2 kilo...Pazartesi derslerim basladi ve yogun bir tempoya girdim bunun payi yuksektirelbet ama kaslarimdan mi yiyorum acaba sorusu gelmedi degil aklima. Bu konuda tecrubesi olan var mi?

Selamunaleykum kizlar, ben de katildim gruba ama sanki biraz issiz buralar. Grup cok eski belki ondan.
Ben oldum olasi cok kiloluydum hic normal veya zayif halim olmadi yasitlarimdan hep daha iriydim cocukken bile. İlk defa artik 28yasinda diyet yapmaya spor yapmaya ve kilo vermeye karar verdim. 17subattan beri diyetteyim ve dun 15kilo verdigimi gordum 2 ayda. 91den 76.5a dusmusum. En sonpazar gunu tartilmistim ve 78.3 cikmistim dun 76.5 cikinca aslinda biraz endiselendim 5 gunde nerdeyse 2 kilo...Pazartesi derslerim basladi ve yogun bir tempoya girdim bunun payi yuksektirelbet ama kaslarimdan mi yiyorum acaba sorusu gelmedi degil aklima. Bu konuda tecrubesi olan var mi?
Hosgeldin canim gruba ben de yeni dahil oldum. Ama grup gercekten cok ıssız. 2 ayda 15 kilo bence pek çok hızlı olmuş canım. Nasıl bir diyet yapıyorsun paylaşır mısın?

Helal olsun masAllah. Ama ben sahsen haftada 1 kilodan fazla vermenin normal olmadigini dusunuyorum ve biliyorum da. 1 kilo bile cok dogru degil. Bilemedim yani

Hadi ben de katilayim aranıza.6 ay önce doğum yaptım ve doğum yaptigim kilo ile Nisan 2 sine geldim.2 Nisan da 74900 u terazide görmek beni rahatsız etti ve yediklerime biraz dikkat ederek 71.800 e düştüm.Amacim 60 kilo olmak.Umarim hep beraber zayıflarız:KK39:

Hadi ben de katilayim aranıza.6 ay önce doğum yaptım ve doğum yaptigim kilo ile Nisan 2 sine geldim.2 Nisan da 74900 u terazide görmek beni rahatsız etti ve yediklerime biraz dikkat ederek 71.800 e düştüm.Amacim 60 kilo olmak.Umarim hep beraber zayıflarız:KK39:
Emziren annnelerin zayiflama grubuna dahil olman daha uygun olur bence canim. Sen bilirsin yine de

Selamun aleykum bende katilmak istiyorum araniza
Dün pilatese başladım iki haftada iki bede incelme kafaya taktım. Resmen hicbir elbesem bana olmuyor 42.5 beden olmuşum normalde 38. 5 yani 40 beden giyerim ki fazla sıkmasin bu bedene ulaşırsam ramazanda geliyor ben muhakkak 2 kilo veririm. 65 ile 67 olsam bana yeter gerisini dikkat ve hareketli geçirerek yemegede dikkat ederek tamamlarım inşallah. Hamilelik dusunuyorum ama olmazsa yola devam olursada yine dikkat edecem çünkü ilk hamileligimde 20 kilo aldım psikolojim alt ust oldu resmen 50 beden. Bebegim 5 aylikken ramazan başladı hem oruç tuttum hemde geceleri pilates yaptim ve bırakmadım iki ay daha devam resmen videolari basa sariyordum tam 3 saat pilates nasil bir azimse artık 50 beden elbiseyi deneyince almadan çıktım birde esim beni videoya aldı biliyordum ama videoda çok dehşetti ve anladim ki soonunu getiremezsem kötü olacam ve 3 ayda 23 kilo verdim tahmini 63.7 oldum. Ve arik ne kadar kilo alirsam hep pilates yapardım bir ara selulitlerim haddini aştı kalktim dedim ki bitecek kilo verdim ve tam 60 61 gördüm ve selulitlerin yüzde90 ı gitmişti ama bu sefer herkes tepki verdi niye bu kadar zayifsin bende balik etliyim zayifken cok cirkin oluyorum birazda yakin ailem fena kizinca aldim aldim aldim ve şimdi 72 vardı iki hafta önce hic bakmadan dun başladım kilo alinca direk kalça basen suan onlari calistiriyorum burdan verince ustten zaten kendiliginden gidiyor. Hadi bakalim Bismillah.

Back