InsAllah ya. Ama MasAllah siz epey vermissinizCanim bende de pko var. Bu seni korkutmasin. Birlikte veririz insallah kilolari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsAllah ya. Ama MasAllah siz epey vermissinizCanim bende de pko var. Bu seni korkutmasin. Birlikte veririz insallah kilolari
Ben de sabit tutamadim canim. Geri aldim. Insallah bu sefer tekrar veririm ve geri almayacak bir düzen de tuttururum.InsAllah ya. Ama MasAllah siz epey vermissiniz
Hoşgeldin gruba neyse herkes kayip ama bir ben buralarda takiliyorum geliba. Cumartesi bildirim gunumuzbende aranıza katılıyorum kızlar 79 kilo ile 75 dim 79 oldum tekrar 10 kilo verip ilk hedefi 69 yapmak
Hosgeldin canim gruba ben de yeni dahil oldum. Ama grup gercekten cok ıssız. 2 ayda 15 kilo bence pek çok hızlı olmuş canım. Nasıl bir diyet yapıyorsun paylaşır mısın?Selamunaleykum kizlar, ben de katildim gruba ama sanki biraz issiz buralar. Grup cok eski belki ondan.
Ben oldum olasi cok kiloluydum hic normal veya zayif halim olmadi yasitlarimdan hep daha iriydim cocukken bile. İlk defa artik 28yasinda diyet yapmaya spor yapmaya ve kilo vermeye karar verdim. 17subattan beri diyetteyim ve dun 15kilo verdigimi gordum 2 ayda. 91den 76.5a dusmusum. En sonpazar gunu tartilmistim ve 78.3 cikmistim dun 76.5 cikinca aslinda biraz endiselendim 5 gunde nerdeyse 2 kilo...Pazartesi derslerim basladi ve yogun bir tempoya girdim bunun payi yuksektirelbet ama kaslarimdan mi yiyorum acaba sorusu gelmedi degil aklima. Bu konuda tecrubesi olan var mi?
Helal olsun masAllah. Ama ben sahsen haftada 1 kilodan fazla vermenin normal olmadigini dusunuyorum ve biliyorum da. 1 kilo bile cok dogru degil. Bilemedim yaniSelamunaleykum kizlar, ben de katildim gruba ama sanki biraz issiz buralar. Grup cok eski belki ondan.
Ben oldum olasi cok kiloluydum hic normal veya zayif halim olmadi yasitlarimdan hep daha iriydim cocukken bile. İlk defa artik 28yasinda diyet yapmaya spor yapmaya ve kilo vermeye karar verdim. 17subattan beri diyetteyim ve dun 15kilo verdigimi gordum 2 ayda. 91den 76.5a dusmusum. En sonpazar gunu tartilmistim ve 78.3 cikmistim dun 76.5 cikinca aslinda biraz endiselendim 5 gunde nerdeyse 2 kilo...Pazartesi derslerim basladi ve yogun bir tempoya girdim bunun payi yuksektirelbet ama kaslarimdan mi yiyorum acaba sorusu gelmedi degil aklima. Bu konuda tecrubesi olan var mi?
Emziren annnelerin zayiflama grubuna dahil olman daha uygun olur bence canim. Sen bilirsin yine deHadi ben de katilayim aranıza.6 ay önce doğum yaptım ve doğum yaptigim kilo ile Nisan 2 sine geldim.2 Nisan da 74900 u terazide görmek beni rahatsız etti ve yediklerime biraz dikkat ederek 71.800 e düştüm.Amacim 60 kilo olmak.Umarim hep beraber zayıflarız
1.5 kilo vermişsiniz helal olsun cok iyi sonuç ne yapiyorsaniz devamBu hafta kimse bildirim yapmiyor galiba ben yapayim ilk bildirimi gecen hafta 74 tü bu hafta 72.5.
Benim kızlarım 4.ayda beni emmeyi bırakıyor.Sagarak da bir yere kadar , sütüm gitti yani canım.SizinleyimEmziren annnelerin zayiflama grubuna dahil olman daha uygun olur bence canim. Sen bilirsin yine de
Ayın 12 sinde 72.600 dum bu gün 71.900 geldim.Cumartesi mi bildirim yapıyoruz?Bu hafta kimse bildirim yapmiyor galiba ben yapayim ilk bildirimi gecen hafta 74 tü bu hafta 72.5.
Cumartesiydi ama goruyorum ki hic kimsecimler yok ben de bosuna duramsam daha iyi artik.Ayın 12 sinde 72.600 dum bu gün 71.900 geldim.Cumartesi mi bildirim yapıyoruz?