Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın canım çok iyi bi karar vermişsin inşallah güzel sonuçlara ulaşıcaz hep birliktetip2 diyabet hastasiyim polikistik overem var bunlarin kilo kaynakli oldugunu biliyorum insaallah bu defa vazgecmeyecegim. bu arada 1 tane 5 yasinda kizim var
Hoşgeldin yaş kactı pekitip2 diyabet hastasiyim polikistik overem var bunlarin kilo kaynakli oldugunu biliyorum insaallah bu defa vazgecmeyecegim. bu arada 1 tane 5 yasinda kizim var
Hoş geldin canım ama buraları pek tenha kimsecikler yok gene de arada yazışalım motive olmak önemliBen de dıyet yapmak ıstıyorum 64 kıloydum 79 olmuşum eskı kıloma gerı donmek ıstıyorum
32 yasindayim ama bugun diyetisyene gittim metabolizma yasim 39 cikti zaten kendimi o yasta hissediyorumHoşgeldin yaş kactı peki
Allah bağışlasın canım çok iyi bi karar vermişsin inşallah güzel sonuçlara ulaşıcaz hep birlikte
insallah hepimiz amacimiza ulasirizAllah bağışlasın canım çok iyi bi karar vermişsin inşallah güzel sonuçlara ulaşıcaz hep birlikte
Canim bende de pko var. Bu seni korkutmasin. Birlikte veririz insallah kilolariBen de katiliyorum araniza 73 kiloyla. 10 kilo atabilmek hedefim. Ne yazik ki Polikistik overim var. Kilo vermem sart