• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım son hali bu
1. Yildiztozu16 Yildiztozu16 ---baslangic 80.8--- guncel 78.5--- hedef 65
2. lastrose6 lastrose6 ---baslangic 81.5 ---guncel 80.3--- hedef 65
3. Zmnesrin Zmnesrin ---baslangic 74.4---guncel 72.8 ----hedef58
4. Kanatsizkus Kanatsizkus ---baslangic 75 ---guncel 74.8 ----hedef 67
5. ebruliki ebruliki ---baslangic74 ---guncel ??? ---Hedef 63
6. Esmahan38 Esmahan38 ----başlangıç 76 ---guncel 76 ---hedef 60
7. H hasnahatun ----başlangıç 74 --güncel 72.4--- hedef 55

kizlar bende araniza katilmak istiyorum.Cok bilgim yok ama basari oykulerinde gruplarin cok faydasinin oldugunu gordum bende sizlerden destek almak istiyorum.27yasindayim boyum 1.65 3 cocuk annesiyim.7 ve 3 yaslarinda iki kizim 3 aylik bir oglusum var.Kirkim ciktiginda78 idim simdi 72.4 dum. Hicbir kiyafetim olmuyor esim ve kayinvalidemde cabasi..kilolarim beni cok rahatsiz ediyor lutfen sizlerden destek bekliyorum hedefim 55 insallah sizlerinde destegiyle verebilirim
Aramiza hos geldin canim arkadaslar eklemis listeye.biz biraz serbest bi grubumuz fazla kati kurallarimiz yok arada kendimizi hatirlatiyoruz :) bir de cumartrsi gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.bol eksikerin olsun insallah :)
kızlar hepiniz iki öğün mü besleniyosunuz?
Benim sert cizgilerim yok diyette kafama gore takiliyorum :)
GÜNCEL 74 Ü KASTEDMİŞTİM CANIM YOKSA BAŞLANGICIM 85
bu topige baslangic kilomuz canim :) ilk baslangiclari yazarsak isler degisir :)

Ayy ben de yazayım :halay: sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, tuzsuz lor, 5 zeytin, bol çay öğleden sonra 1 tabak etli kereviz. Akşam kızlar gelecek onlara hazırlık yaptım ama ben bugünü kapattım artık bişey yemem :KK14:
Supersin :) boyle gidersen cumartesi guzel bi sonuc bekliyor seni

afiyet olsun alışabildimi bu tempoya
Ohooo nelere alışmadım ben, en son tüp bebek tedavimden önce glütensiz beslenmiştim 4 ay, asıl işkence oydu :KK14: ama işe yaradı altıncı tüp bebek tedavimde hamile kaldım, bence glutensiz beslendiğim için tutundu bebeğim :anne:

Günaydın sabah menümü yazayım iki yumurta beyazını tereyağında kızarttım (dün tiramusu yapmıştım ondan kaldı) üsüne 1 tatlı kaşığı keten tohumu tuzsuz lor 5 zeytin. Öğlen yulaf sütümü içerim, akşama allah Kerim :hamarat:
Afiyet olsun canim ben sabah onlet yedim lorlu bi kac zeytin aksam mucver yapacagim esime kendime de yagsiz tavada pisirir yerim artik

Back