- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Ayy gerçekten mi yazmasam da olur yaniBen de menu paylasmiyorum arada motive edelim birbirimizi bir de cumartesi kilo bildirimlerine katilsan yeter zaten :) kac aylik bebisin
Allah bagislasin kuzunu :)hep beraber yaza+-65lerde olacagiz insallah :)Ayy gerçekten mi yazmasam da olur yaniçok sevindim valla kendi kendini gaza getirmek çok zor üç ayı geride bıraktık altıncı tüp bebek denememde kavuştum kızıma allah her isteyene nasip etsin maalesef emzirmiyorum o yüzden diyete başladım artık malum yaz geliyor ve ben büyük beden kıyafet almak istemiyorum bir hafta lahana çorbası diyeti yaptım 2 kilo verdim şu an 75 kiloyum hedefim 67 spor yapamıyorum maalesef kızım gündüzleri biraz huysuz benden bu kadar o zaman Cumartesi günleri tartı günü desenize
Gunaydin afiyet olsun :) ben de yarim omlet yedim oglusu uyutunca da sade kahve keyfi planliyorum :)Günaydın herkesefırsat bulmuşken yazayım dedim sabah çeyrek tost ve 1 bardak normal süt ile kahvaltımı yaptım şimdi de sınırsız şekersiz çay ve 1 adet hurma ile keyif yapıyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım
Ayy maaşallah senin oğlan ne kadarlıkGunaydin afiyet olsun :) ben de yarim omlet yedim oglusu uyutunca da sade kahve keyfi planliyorum :)
Allah bağışlasın canım19 aylik
Daha once yapmistim kalori hesabi diyet ama bu sefer bakmiyorum kalorilere.kac kalori aliyorsun gunde?Allah bağışlasın canımpeki bişey sorucam kalori sayıyor musun ben gün sonunda merak edip bakıyorum kaç kalori almışım diye
700-800 kalori alıyorum 600 alsam iyi olacak aslındaDaha once yapmistim kalori hesabi diyet ama bu sefer bakmiyorum kalorilere.kac kalori aliyorsun gunde?
Gunde 600-700 kalori alsan spor yapmasan da verirsin tecrubeyle sabittir : )700-800 kalori alıyorum 600 alsam iyi olacak aslındaben çok hareketsizim bebeğim gündüz çok uyumuyor uyusa biraz jillian biraz Leslie yapıcam ama olmuyor şimdilik
Hadi yaa ayy sağol valla şimdiden moral olduGunde 600-700 kalori alsan spor yapmasan da verirsin tecrubeyle sabittir : )
Yarin tartiliyoruz ben bu hafta cok sıktım merakla bekliyorum sonucuHadi yaa ayy sağol valla şimdiden moral oldu
Tesekkurler :) ben pek yulaf kullanmiyorum sevmiyorum acikcasi ama sevenler icin tarif guzele benziyor.ben de sabahlari tam bugday unuyla peynirli sutlu omlet yapiyorum hem lezzetli hem de cok doyurucu oluyorKızlar size çok güzel doyurucu ve sağlıklı bir tarif veriyorum, 3 yemek kaşığı yulafı un haline getirip içine 2 yumurta kırıyoruz istediğimiz peynirden, maydanoz ve çay kaşığının ucuyla kabartma tozu ekleyip 15 dk bekliyoruz, daha sonra tavaya hafif yağ koyup kaşık kaşık döküp önlü arkalı pişiriyoruz. Afiyet olsunbunu insta da görmüştüm denedim çok güzel oldu paylaşmak istedim
Hımm bu da güzel olabilir denemek lazımTesekkurler :) ben pek yulaf kullanmiyorum sevmiyorum acikcasi ama sevenler icin tarif guzele benziyor.ben de sabahlari tam bugday unuyla peynirli sutlu omlet yapiyorum hem lezzetli hem de cok doyurucu oluyor
Fazla katilamam dedin heoimizden hizli ciktin :) bugun kimsenin sesi cikmiyor malesefHadi kızlar yok mu lezzetli denenmiş diyet tarifleri olan? Paylaşmak güzeldir
Hakikaten öyle olmuşFazla katilamam dedin heoimizden hizli ciktin :) bugun kimsenin sesi cikmiyor malesef
Aynen devam :) az once okudum arkadaslar belki bi faydasi dokunur bize :)Hakikaten öyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?