- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 36
Leslie gercekten faydali oluyor.ben ne yapiyoruma gelince ben ac kaliyorum ancak o zman zayifliyorum :)diyet yapmıyorum sürekli evdeyim sıkıntıdan hep abur cubur yiyorumgünde 45 dk leslie ile yürüyorum kesinlikle tavsiye ederim işe yarıyor. siz neler yapıyosunuz ?
Keşke yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydık inşallah bu şişmanlığın ahirette bi mükafatı vardırLeslie gercekten faydali oluyor.ben ne yapiyoruma gelince ben ac kaliyorum ancak o zman zayifliyorum :)
Boyun kac acaba?Keşke yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydık inşallah bu şişmanlığın ahirette bi mükafatı vardır
Afiyet olsun sana . bu listeyle erirsin sen.Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Oglen
2 bardak ayran
Aksam
1 kase yarmali yogurt corbasi
3 kasik zeytinyagli yesil fasulye
18.00 olmadan yeme faslini bitirdim ben :)
Afiyet olsun seninki de baya iddiali :)Merhaba kızlar.
Bugün yediklerim
8.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
2 kavonoz kapağı kadar krep
Çay
11.00
Yeşilçay
14.00
F
4 kaşık ton balıklı salata marul.domates salatalık ve yeşil soğanlı.
3 kaşık yoğurt
16.00
2 incir
1 ceviz
19.00
1 kase çorba
1 büyük kase salata
3 kaşık yoğurt
1elma.
Su 2lt olacak
Spor 1 saat yürüyüş.
Belki biraz karışık gelmiş olabilir sen 2.5 ogün yapiyorsun ya. Ben de karatay ile 2. Öğün yapiyordum. O zaman böyle menüler çok karmaşık geliyordu. Cokta geliyorduAfiyet olsun seninki de baya iddiali :)
Yok canim pek karisik gelmedi bu bunye ne diyetler gordu :) buna da aliskinimBelki biraz karışık gelmiş olabilir sen 2.5 ogün yapiyorsun ya. Ben de karatay ile 2. Öğün yapiyordum. O zaman böyle menüler çok karmaşık geliyordu. Cokta geliyordu
Mekik cektim bi de bel hareketi yaptim evde oglumla kosturdum :) benden bu kadarharikıasınız bayanlarsporda yaptınız inşallah ?
harika :) sizmiydiniz kpss ye hazırlanan ?Mekik cektim bi de bel hareketi yaptim evde oglumla kosturdum :) benden bu kadar
Evet canim benimharika :) sizmiydiniz kpss ye hazırlanan ?
hangi alandan hazırlanıyosun abla ?Evet canim benim
Duz memurluktan gircem ben kendi alanim alim cok az o yuzden hic zorlamayacagim bile :) sen hangi alandan hazirlaniyorsunhangi alandan hazırlanıyosun abla ?
ziraat mühendisiyim abla ilk defa giricem sınava rabbim emeklerimizin karşılığını versinDuz memurluktan gircem ben kendi alanim alim cok az o yuzden hic zorlamayacagim bile :) sen hangi alandan hazirlaniyorsun
Duz memurluktan gircem ben kendi alanim alim cok az o yuzden hic zorlamayacagim bile :) sen hangi alandan hazirlaniyorsun
Allah hayırlı kapılar açsın kızlar size. İnşallah istedikleirnize kavusursunuz.ziraat mühendisiyim abla ilk defa giricem sınava rabbim emeklerimizin karşılığını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?