- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 36
ziraat mühendisiyim abla ilk defa giricem sınava rabbim emeklerimizin karşılığını versin
Amin insallahAllah hayırlı kapılar açsın kızlar size. İnşallah istedikleirnize kavusursunuz.
Super menu canim tebriklerBugün yediklerim
Sabah
7.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
Az peynir
Çay
10.00
1 sade kahve
14.30
4 köfte
Büyük kase salata
2 dilim peynir
15.30
2 incir 4 badem
19.00
1 kase yoğurt çorbası yarmali
Salata
Çeyrek elma
Çeyrek armut
Su 2lt olur
Spor 40 dk yürüyüş
ne ettin abla zaten gün boyu aç durmuşsun böyle şok diyetler zararlıymışMenum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
5 zeytin
Oglen
1 bardak ayran
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 kasik zeytinyagli yesil fasulye
3 kasik pilav
Bu pilav olmadi ve kendime ceza verdim 3 gun patates yogurt diyeti yapacagim ben kizlar
Ben menulerimi hic paylasmayim o zman zatem pek gonullu degildim bu konudane ettin abla zaten gün boyu aç durmuşsun böyle şok diyetler zararlıymış
Tamam canım sen bilirsin.Ben menulerimi hic paylasmayim o zman zatem pek gonullu degildim bu konudalastrose6 ya da soylemistim
Diyete devam bugun regl sancım var sabahtan yatakta kıvranıyorum sporumu yapamadım siz neler yaptınıZ?Bi gun daha diyeti bozmadan devam :) cumartesiye az kaldi merak ediyorum sonuclari umarim guzel eksiler aliriz :) ben yazmiyorum diye kimse menu yazmamis neler yediniz ictiniz bakalim :)
Spor bugun bende yok malesef halsizlik var canim da istemio ama diyete devamDiyete devam bugun regl sancım var sabahtan yatakta kıvranıyorum sporumu yapamadım siz neler yaptınıZ?
günde bir defa da olsa yazalım buraya :)Ben de gizli takipçinizim. Diyet yapıyorum ama menü paylaşamayacağım için aktif değilim. Küçük bebeğim varsizi takip edip motive oluyorum herkese başarılar
hoşgeldinAy benide araniza alin 75 kilo bende tanistirayim
Ben de menu paylasmiyorum arada motive edelim birbirimizi bir de cumartesi kilo bildirimlerine katilsan yeter zaten :) kac aylik bebisinBen de gizli takipçinizim. Diyet yapıyorum ama menü paylaşamayacağım için aktif değilim. Küçük bebeğim varsizi takip edip motive oluyorum herkese başarılar
Son bir gunKizlar bende devam ediyorum diyetime tabiki. Yorgunluk miskinlik hat safada. Cumartesiye az kaldı evet. Hakkimizda hayırlısı.
Hos geldin boy kac bir de yas falan coluk cocuk :)Ay benide araniza alin 75 kilo bende tanistirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?