gayet iyi vermişsin ya, şimdi emzirirken hepsi gider merak etme :)Ben 85 kiloydum fitnes la 4 ayda 74 e sonra 72ye distum sonra evlendim bebisim oldu . suan tam 78.50 yim dun tartildim tok karnina.gebelik oncesi spor cok onemli ben kilo almadim fazla sıkı bir vucutla hamileligimi gecirdim .suan hedefim benegim 68.bebegim 6. Ayina bi helsin diyete basliycam bol emzirip diyetle kilo vericem ins.
Günde 2saat mi haftada iki saat mi acaba :)Arkadaslar spor salonuna 2 saat tam ayirir a aniz 4 ayda 10 kilo verirsinz. Sahsen sıkı diyetle kilo veremeyenlerdenim. Spor benim tek secenegim ondanda iyi sonuc aliyorum diyet yapmadan . tika basa yiyip spor yapmazsaniz .spordan sonrada tika basa yemek yemezseniz sonuc super
Ya siz zaten çok daha iyisini başarmışsınız bunu da çok rahat yapabilirsiniz bence :)) darısı başıma :)Merhaba kızlarbende aranıza katılmak istiyorumm.. 2011 mart ayında diyete başlayıp 8 ayda 30 kg verip 2016 ağustos ayında feci ailevi meseleleri ve taşınma süreci yüzünden yaklaşık nerdeyse 10 kg geri almış bulunmaktayım nisanın 30sunda nişanım var Allah nasip ederse ve ben 10kg veremesem bile o tarihe kadar bi 5-6kg vermeyi hedefliyorum şuan 71 kiloyum , 65 filan olsam başlangıç icin bana yeter amaa gel gelelim ki motivasyona ihtiyacım var ozamanlar da 30kiloyu burdaki 80-89 kg arasındaki grup sayesinde vermiştim ve bana çok iyi gelmişti burdaki paylaşımlat
Gunde 2 saat canim haftada 1 veya 2 gun ara verebilirsin emin ol o ara verdigin gun bile gitmek istiyceksin.tabi bu senin sporu sevmene bagli .Günde 2saat mi haftada iki saat mi acaba :)
Siz nasil verdiniz ??sezeryanliym simdi spor yapamiyoru.Kizlarrr burasi baya hareketlenmis cok sewindim
Vee gunlerdir tartiya cikmiyordum sabah kahvaltidan sonra bi tartilayim dedim ve benn sewincten agladim resmen.73.4kiloyumgercekten kilo vetebildigime inanamiyorum cok motive oldum sizinle de paylasmak istedim.
Buarada kan tahlilinde herseyime baktrdim hicbir sorunum yoktu cok sukur.bogazimi kismam gerektgi ortadaydi.doktor bna ayda en fazla 3 verebilirsin dedi.ama nerdeyse 4 bucuk kilo verdim 15 gunde
Abur cuburu tamamen kestim.ekmek sadece 3 tane etimek light gun icinde.ve kahvaltida yumurta zeytin az peynir.oglen kofte yada tavuk aksam ewde ne warsa cok az olmk kosuluyla yedim.bikac gun eliptik bisiklette calistm ama hep yapamiyorum bebegim durmuyor malesef.Siz nasil verdiniz ??sezeryanliym simdi spor yapamiyoru.
Spora gitmeyi çok istiyorum zaten ama sıkıntı benim zamanımın olmaması çalışıyorum yoğunum onu nasıl yapcam bilmiyorum:)Gunde 2 saat canim haftada 1 veya 2 gun ara verebilirsin emin ol o ara verdigin gun bile gitmek istiyceksin.tabi bu senin sporu sevmene bagli .
Merhaba kızlarbende aranıza katılmak istiyorumm.. 2011 mart ayında diyete başlayıp 8 ayda 30 kg verip 2016 ağustos ayında feci ailevi meseleleri ve taşınma süreci yüzünden yaklaşık nerdeyse 10 kg geri almış bulunmaktayım nisanın 30sunda nişanım var Allah nasip ederse ve ben 10kg veremesem bile o tarihe kadar bi 5-6kg vermeyi hedefliyorum şuan 71 kiloyum , 65 filan olsam başlangıç icin bana yeter amaa gel gelelim ki motivasyona ihtiyacım var ozamanlar da 30kiloyu burdaki 80-89 kg arasındaki grup sayesinde vermiştim ve bana çok iyi gelmişti burdaki paylaşımlat
Kizlarrr burasi baya hareketlenmis cok sewindim
Vee gunlerdir tartiya cikmiyordum sabah kahvaltidan sonra bi tartilayim dedim ve benn sewincten agladim resmen.73.4kiloyumgercekten kilo vetebildigime inanamiyorum cok motive oldum sizinle de paylasmak istedim.
Buarada kan tahlilinde herseyime baktrdim hicbir sorunum yoktu cok sukur.bogazimi kismam gerektgi ortadaydi.doktor bna ayda en fazla 3 verebilirsin dedi.ama nerdeyse 4 bucuk kilo verdim 15 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?