70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazartesiden beri kendi capimda diyet yapiyorum.cumartesi endokrin randewum var.eger herhangi bir sorunum yoksa diyete dewam edicem taki 58 kiloya kadar.
Bu sabh yediklerim;
sekersz cay
Bir parmak peynir
5 adet zeytin
1 adet etimek diyet ekmek
1 adet haslanmis yumurta
Yarim ceviz 2 adet badem.
Bugun 5.gunum biraz daha az zorlaniorum.calisiyorum ve masa basi.kilolarm dogum sebebiyle.16 aylik kizim var.60 kilo ile ewlnmistm.gebelikte sekerm cikmisti.smdi tekrar baktrcam.

Herkese merhaba,

Son altı ayda aldığım 18 kilo sayesinde şu anda 77 kg ile ben de buradayım. Kilo vermekte çok ciddi zorlanıyorum, kilo vermenin yavaşlığı ve düştüğüm umutsuzluk, iradesizliğim ile birleşince yine başa dönüyorum. İki kilo verip, bir kilo geri almakla geçiyor haftalarım. Diyet porsiyonlarını tam ayarlayamıyorum sanırım. Bir de eşim normal düzende beslendiği için ona ayrı bana yağsız diyet yemeği de yapamıyorum. Ne yapmalı, nasıl bir program takip etmeli hiç bilmiyorum, siz neler yapıyorsunuz? Neler yapıyor, haftada ne kadar süre hangi sporları yapıyorsunuz? Ve evde eş ya da çocuklar varsa yemekleri diyete uygun yapmayı nasıl hallediyorsunuz?

Bundan 1,5 yıl önce 52 kgdım. Şimdiki halim psikolojimi acayip ölçüde bozuyor. Kendi kıyafetlerime, pijamalarıma dahi sığamamak, yüzümün ellerimin şişkinliği, hareket etmekteki zorlanma. Mecburiyet halleri dışında insanlarla görüşmekten, karşılaşmaktan dahi kaçınıyorum. Birbirimize destek olarak kilolarımız verelim, hem sağlığımıza hem de özlediğimiz görüntülerimize dönelim inşallah.

merhaba, mesajınızı okuyunca şaşırdım. çünkü ben de 77 kiloyum ve bir zamanlar 55 kiloydum, benziyoruz yani :) ben akupunktura başladım 2 hafta önce, çok memnunum. tavsiye ederim. onun dışında benim eşim yağlı yemek sevmez sevmez zaten. o yüzden 1 kaşık yağla yaptığım yemeklerden o da yiyor, salatayı da iki bölüyoruz ekstra yağ koyuyor isterse.

Merhaba bende 72kiloyum boy 1.74 üniversitede 60 kiloydum daha birkaç sene evvel yani nasıl bu hale geldim bilmiyorum ;( bana da yardım edin ;(
selam canım, benim senin kadar olmama 2 haftam falan kaldı :)) 78 kilodan düştüğüm için o bile iyi geliyor. ama bence olmamız gereken kilo en fazla 60, ama sen 65 bile olsan boyundan dolayı süper görünürsün. vereceğin kilo 7 kilo. çok zor değil inan. ben 20 kilo mücadelesi veriyorum

Aslında kararlı olsam yapabilirim ama bi türlü o kararı tam veremiyorum yani boş vaktim yok çalışıyotum spor yapacak zamanım olsa çıkıp yürüyüş falan yapcam oda yok. Brnce sporsuz Zayıflamak da hiç hoş olmaz bide benim basenlerim var napcam bilmiyorum;(

aslında diyetle birlikte bölgesel zayıflama düşünebilirsin belki :)

Önerebileceğiniz bişey var mı peki? Yada tavsiye edeceğiniz diyet? Benim diyetisyene gidecek bile vaktim yok maalesef :)
benim de hep basen ve bacak problemim olmuştur, çok kilo bile versem orası hep fazla. gittiğim doktor soya lipoliz tavsiye etti. yani istediğim bölgeye soya enjekte edecekmiş ve bu altı hafta etkisini koruyormuş. o altı haftada diyet yaptığım süre boyunca verdiğim kiloları o bölgeden veriyormuşum. yani diyet veya spor şart ama bölgesel anlamda etkili.

Arkadaslar spor salonuna 2 saat tam ayirir a aniz 4 ayda 10 kilo verirsinz. Sahsen sıkı diyetle kilo veremeyenlerdenim. Spor benim tek secenegim ondanda iyi sonuc aliyorum diyet yapmadan . tika basa yiyip spor yapmazsaniz .spordan sonrada tika basa yemek yemezseniz sonuc super

Bolgesel hareketler yapsende tatlim ben 44 bedenden 40 a dustum 25 yasima kadar koca bi popyla dolastim neyseki 3 yildir superim fitness sayesinde.

Bolgesel hareketler yapsende tatlim ben 44 bedenden 40 a dustum 25 yasima kadar koca bi popyla dolastim neyseki 3 yildir superim fitness sayesinde.
ay gerçekten mi süpersin ya :) böyle başarılar duymak moral oluyor. fitness olarak ne yaptın canım? spora mı gidiyosun evde mi yapıyosun?

ay gerçekten mi süpersin ya :) böyle başarılar duymak moral oluyor. fitness olarak ne yaptın canım? spora mı gidiyosun evde mi yapıyosun?
Ciddiyim bak gercekten 4 ay sonra kendine alisveris yapmazsan bana soyle yani. Spor salonu a yazildim canim. Isinma haretleri yuruyus bacak haretleri ic bacak dis bacak calismasi ....hepsi fitness salonunda var zaten sizi yonlendiriyorlar. Sıkı tas gibi enerjik bir vucuda sahip olmak cok guzel yeminki.

çok imrendirdin beni :) yarın için heyecanlıyım zaten. utanç verici ama hayatımda ilk kez spora gidicem. anladım ki bu yağların sadece diyetle gidiceği yok. gitse bile asla sıkı olamıyordum. bundan sonra inşallah olacak. sen peki kaç kilosun canım. daha vermek istiyo musun?

Ben 85 kiloydum fitnes la 4 ayda 74 e sonra 72ye distum sonra evlendim bebisim oldu . suan tam 78.50 yim dun tartildim tok karnina.gebelik oncesi spor cok onemli ben kilo almadim fazla sıkı bir vucutla hamileligimi gecirdim .suan hedefim benegim 68.bebegim 6. Ayina bi helsin diyete basliycam bol emzirip diyetle kilo vericem ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…