• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrr burasi baya hareketlenmis cok sewindim:21:

Vee gunlerdir tartiya cikmiyordum sabah kahvaltidan sonra bi tartilayim dedim ve benn sewincten agladim resmen.73.4kiloyum:21:gercekten kilo vetebildigime inanamiyorum cok motive oldum sizinle de paylasmak istedim.:KK23:
Buarada kan tahlilinde herseyime baktrdim hicbir sorunum yoktu cok sukur.bogazimi kismam gerektgi ortadaydi.doktor bna ayda en fazla 3 verebilirsin dedi.ama nerdeyse 4 bucuk kilo verdim 15 gunde:KK54:
Bayıldım mm :) bende 73 um ve 84 ten geldim Allah'ın yardımıyla şimdi hedefim 63 sonra 53 olmak :))) ama durdu sanki vermem bende karar verdim uzun süre tartilmiyacagim :) bakalım verecekmiş tanı cuma yarışmasına alan olmazsa yoksa cumadan cumaya tartı başına :) ben her gün geçiyorum tartiya :)

Leblebi diyeti siye bisey var. Uc gun 3 ogun her ogunde sadece bi cay bardagi leblebi. Ve gun icinde 2.5 litre suyun icine 5 limonu sikip iciyosun. Bunu deniyebilirsin.
Canım şok diyetler yapmıyorum kas kaybedemem ki ben gün içinde protein almadan duramam spor yapıyorum çünkü sizde yapmayın lütfen çok sağlıksız

Ben sabah kahvalti yapiyorum. Oglen ve aksam bi kase misir gevregi yiyorum. Ve 3 litre su. 5 gun oldu 69 dm bakalim 10 gun kaldi tartilmaya
Tebrikler canım bende sabah öğle güzel yiyorum ama akşam yulaf yiyorum süt ve meyveyle karıştırıp akşam öğünlerimi hafiflettim bakalım ne olacak :)

Yulafin tadi nasil ? Ben tadi kotu olan seyleri yiyemiyorum. Midem almiyo. Bu ara baya duyuyorum yulafi ama cesaret edip alamadim.
Tatsız tuzsuz bir şey düşündün onu hiçbir tadı yok sütle biraz zor ama yoğurtla yenilebilir ama asıl sütle yenilince tok tutuyor mesela ben iki gün sütle yedim şekersiz süte şeker atmadan aşırı tok tuttu dün akşam yoğurtla denedim acıktım ama sütle deneyin de işte tadı hiç güzel olmuyor maalesef ki birazcık canımıza çekmemiz gerekiyor Sen kaç kilosun canım

76'dan 72,3 kg kadar indim. Hedefim 70'lerden sonra 60 rakamını görmek . İnşallah herkes hedefine ulaşır :)) spor ve sağlıklı beslenmeyle devam edeceğim ve burayı günlük olarak kullanmak istiyorum yediğim içtiğim yaptığım sporu anında yazarsam akşam kaçamak yapmam diye düşünüyorum ..

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

IMG_9443.JPG

NEDEN Mİ SPOR YAPMALIYIM ???

1- Egzersiz, birçok araştırmaya göre iştahı kontrol altında tutmaya yardım eder.
2- Egzersiz yaptığınızda salgıladığınız endorfin hormonları sayesinde kendinizi daha iyi hissedersiniz. Bu, olumsuz duygulardan sonra yeme eğilimi olan kişiler için çok önemlidir.
3- Yüksek tansiyon görülme sıklığını azaltır.
4- Egzersiz yaptığınızda daha fazla kalori yakarsınız.
5- Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azaltır.
6- Kolon kanseri olma riskini azalttığı bulunmuştur.
7- Kaslarınızı korumanızı sağlar. Kilo verirken yağ ve kas hücrelerini beraber kaybedersiniz, oysa egzersiz ile kaslarınızı korursunuz ve dolayısıyla kilolar yağdan kaybolur.
8- Kendinize güveniniz artar. Bir araştırmada 6 haftalık bir egzersiz programından sonra deneklerin görünümleri hakkında daha pozitif düşündükleri, vücutları hakkında daha az kaygılı oldukları ortaya çıkmış.
9- Kalp hastalığını yüzde 40 oranında azalttığı bulunmuştur.
10- Diyabet hastalarında kan şekerini dengeler.

Back