Bayıldım mm :) bende 73 um ve 84 ten geldim Allah'ın yardımıyla şimdi hedefim 63 sonra 53 olmak :))) ama durdu sanki vermem bende karar verdim uzun süre tartilmiyacagim :) bakalım verecekmiş tanı cuma yarışmasına alan olmazsa yoksa cumadan cumaya tartı başına :) ben her gün geçiyorum tartiya :)Kizlarrr burasi baya hareketlenmis cok sewindim
Vee gunlerdir tartiya cikmiyordum sabah kahvaltidan sonra bi tartilayim dedim ve benn sewincten agladim resmen.73.4kiloyumgercekten kilo vetebildigime inanamiyorum cok motive oldum sizinle de paylasmak istedim.
Buarada kan tahlilinde herseyime baktrdim hicbir sorunum yoktu cok sukur.bogazimi kismam gerektgi ortadaydi.doktor bna ayda en fazla 3 verebilirsin dedi.ama nerdeyse 4 bucuk kilo verdim 15 gunde
Hosgeldin. :) bende 69 oldum ve yarin itibariyle k fileks diyetine baslicam ve iki hafta hic tartilmicamm.Merhaba ben 72 kiloyum aranizw katılmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim
Merhaba canımMerhaba 73 kiloyum aranıza katılabilir miyim
Leblebi diyeti siye bisey var. Uc gun 3 ogun her ogunde sadece bi cay bardagi leblebi. Ve gun icinde 2.5 litre suyun icine 5 limonu sikip iciyosun. Bunu deniyebilirsin.Kızlar merhaba hepinize başarılar 78.200 ile devam ediyorum kilo vermem şu anda durdu detoks arayış içindeyim
Canım şok diyetler yapmıyorum kas kaybedemem ki ben gün içinde protein almadan duramam spor yapıyorum çünkü sizde yapmayın lütfen çok sağlıksızLeblebi diyeti siye bisey var. Uc gun 3 ogun her ogunde sadece bi cay bardagi leblebi. Ve gun icinde 2.5 litre suyun icine 5 limonu sikip iciyosun. Bunu deniyebilirsin.
Tebrikler canım bende sabah öğle güzel yiyorum ama akşam yulaf yiyorum süt ve meyveyle karıştırıp akşam öğünlerimi hafiflettim bakalım ne olacak :)Ben sabah kahvalti yapiyorum. Oglen ve aksam bi kase misir gevregi yiyorum. Ve 3 litre su. 5 gun oldu 69 dm bakalim 10 gun kaldi tartilmaya
Yulafin tadi nasil ? Ben tadi kotu olan seyleri yiyemiyorum. Midem almiyo. Bu ara baya duyuyorum yulafi ama cesaret edip alamadim.Tebrikler canım bende sabah öğle güzel yiyorum ama akşam yulaf yiyorum süt ve meyveyle karıştırıp akşam öğünlerimi hafiflettim bakalım ne olacak :)
Tatsız tuzsuz bir şey düşündün onu hiçbir tadı yok sütle biraz zor ama yoğurtla yenilebilir ama asıl sütle yenilince tok tutuyor mesela ben iki gün sütle yedim şekersiz süte şeker atmadan aşırı tok tuttu dün akşam yoğurtla denedim acıktım ama sütle deneyin de işte tadı hiç güzel olmuyor maalesef ki birazcık canımıza çekmemiz gerekiyor Sen kaç kilosun canımYulafin tadi nasil ? Ben tadi kotu olan seyleri yiyemiyorum. Midem almiyo. Bu ara baya duyuyorum yulafi ama cesaret edip alamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?