• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

IMG_9504.JPG

Sabah uyanır uyanmaz 50 squat :dondurma::dondurma:

50 side bend (dumbellsız) :ıslık::ıslık:

IMG_9515.JPG

Bugünün menüsü toplu şekilde:

Sabah
1 dl kepek ekmeği
3 kk peynir
3 zeytin
Domates
Kayısı çayı

Ara
Tarçınlı elma

Öğlen
1 dl ekmek
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt

Ara
2 nugget
3 kuru kayısı

Akşam
1 tabak kısır
2 kurabiye
1/2 simit

Akşam yemeğim hiç olmadı :KK43::KK43: yarın telafi edeceğim inşaAllah ..

Spor olarak ekstra 15 dakika leslie walk yaptım.
Su 2 lt tamamlandı •

Sabah kalktığımda aç karnına tartıldım 74,4 kg olmuşum :KK43: geçen cuma 72,3 görmüştüm tartıda ama bugün nedense artı gördüm ve moralim bozulmadı değil.

Kahvaltıdan önce geceden suda bıraktığım 3 kuru kayısı yedim ve 1 bardak suyumu içtim.

Kahvaltı: 1/2 tabak ıspanaklı yumurta + 3 dilim kaşar peyniri + 1 dilim tb ekmeği. Yanında 1 bardak kayısı çayı içtim.

Kahvaltım: 1 dl kepek ekmeği, zeytin, peynir, domates ve kayısı çayı.

Eki Görüntüle 1976121
Afiyet olsun arkadaşım..:)
Biraz inceledim sayfayı şimdi...Sabah kayısı içiyorsun her gün anladığım kadarıyla.. Nelere faydası var acaba.. Ben genelde normal çay yada süt içmeye çalışıyorum..

Afiyet olsun arkadaşım..:)
Biraz inceledim sayfayı şimdi...Sabah kayısı içiyorsun her gün anladığım kadarıyla.. Nelere faydası var acaba.. Ben genelde normal çay yada süt içmeye çalışıyorum..

Teşekkür ederim canım. Evet canım sabah akşam içiyorum bağırsakları çalıştırıyor canım düzenli wc ye çıkmamı sağlıyor ben çok faydasını gördüm :))

Teşekkür ederim canım. Evet canım sabah akşam içiyorum bağırsakları çalıştırıyor canım düzenli wc ye çıkmamı sağlıyor ben çok faydasını gördüm :))

O tarz çaylar genelde bağırsak tembelliği yapar canım.. Dikkatli kullanmanda fayda var..Ben yeşil çay içmeye çalışıyorum her akşam...:KK39:

O tarz çaylar genelde bağırsak tembelliği yapar canım.. Dikkatli kullanmanda fayda var..Ben yeşil çay içmeye çalışıyorum her akşam...:KK39:

Evet canım haklısın bir kaç gün içmeyince wc ye çıkmakta sorun yaşanıyor niye çünkü bünye alışmış bağırsakları çalıştıran çaylara :) teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ne yapsam kaç günde bir içmek gerekiyor bilmiyorum ki

Evet canım haklısın bir kaç gün içmeyince wc ye çıkmakta sorun yaşanıyor niye çünkü bünye alışmış bağırsakları çalıştıran çaylara :) teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ne yapsam kaç günde bir içmek gerekiyor bilmiyorum ki
bence bu kişiye göre değişir..deneyerek bulmaya çalışmalısın bence....2 günde bir iç mesela..bakalım noluyor.. :KK39:

Merhaba arkadaslar :)) buraya yeni üye oldum ve yarin diyete baslamayi planliyorum burada yazanlari okudukca daha cok motive oldum gecen yaz 62 kiloyken su an 70-71 kiloyum yazdan bu yana sistikce sistim obezler kralicesi oldum kilo verdikce buraya yazacam insallah isteyen istedigi kiloya en kolay sekilde ulasir zayif kalin :)

Bir de sizden bilggi almak istiyorum kilo vermeye basladigim an belimden inceliyorum bacak ve kalcarim oldugu gibi kaliyor gibi geliyor gozume bunun icin bi cozumunuz var mi bir de yanaklarim cok süsko koca yanakliyim nasil zayiflar erir yanaklarim :/ aa bir de yarindan itibaren ebru salli 2 haftada 2 beden videosu var youtubeda ona baslamayi istiyorum yapip da olumlu sonuc alan var mi

Back