70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar merhaabaa ben de 57 kilo ile evlenip daha çocuk bile dogurmadan bir senede 74ü gorenlerdenim ama naptim yememe icmeme dikkat ettim biraz da hareket 71.5 oldum ümidim artti ve tam anlamıyla hayatima bi hareket katip pilates ve dansi da ekledim pilates inanin ruhen de rahatlatiyo cogu zor hareketi kolaylastiriyo sizin için yarim çömelme hareketi yapin akliniza geldikce

Kalça ve bacak kisimlarinizn calismasi aşina ve en önemlisi acin en iyi bildiğiniz müziği zevk alarak eglenerek dans edin bi saat bi buçuk saat arasi haftanin beş günü en az.. İnanin hem moralmen ise yariyor hem de o bicim ter atiyorsunuz ben roman havası çok sever çok da iyi oynarim bi aciyorum kendimi

Kaybediyorum bi bakiyorum bi saat soluksuz yapmisim koşu bandim var ama sürekli ayni şekilde bi saat üzerinde canim sikiliyo sizlere tavsiyemdir su anlattiklairim yani kisaca iki uç litre su için her gün aksam yemekleri de erken yenip günlük proteinler de alindi mi yatağa bedeninizden yana

Merhaba ben 17 yasindayim boyum 173 kilom 75 . 2 ay once 78 kiloydum 70 kiloya kadar düştüm sonra tekrar 75 oldum ufak tefek diyetlerle 73 72 75 arasinda gidip geldim artik bedenim cok fazla yoruldu alip vermekten ama diyet yapmadigimda da kilo aliyorum psikolojimde bozuldu artik. Tek basima diyet yapamiyorum cevremde herkes biseyler yiyor ve eski iradem yok belki yanima yoldaş olacak birileri olursa psikolojikmen daha rahat hissederim tesadufen bu siteyi gördüm diyet gruplari falan var cok guzel bisey nasil oluyor bu gruplar yaprdimci olur musunuz

Neden yapamayasin yaparsin. Kilo vermek zor degil ne kilo verenler goruyorum. Kafanda bitirmen yeterli sonra tartida dusen rakamlari gördükçe keyfin yerine gelecektir. Başarabilirsin

Benide aran
Merabalar bende 73 kiloyum hedefim 55 ...bugun 2.gunum benide araniza alirmisiniz bide yarismalara nasil katilabilirim

Cqnım kilo verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…