- 23 Nisan 2009
- 233
- 45
- 118
Yaa okadar uzgunumm okadar uzgunum ki...esimin gozlerine bakiyorumo baska yere bakiyor..ben biseyler anlatiyorum o beni dinlemiyor.ne kadar zamandir kari koca gibi degiliz bilmiyorum...ne kadar zamandir boyleyiz unuttum..once kilo aldim cok guzel alimli bikadinken kendi kendimi cirkin otesi yaptim..ve hala da devam ediyorum.iyi temizlik yapmak yada yemekyapmak onun icin bi meziyet degil..gayet olmasi gereken normal seyler..ilgi cekici olan ayaklari ustunde durabilmek basarili ve aklina koydugunu yapmak..guzel ve bakimli gorunmek guclu olmak..mumkunse para kazanmak..vee ben bunlarin hicbirine sahip degilim..ogretmenim 10 senedir atanamadim..50kiloyken simdi 76 77 kiloyum..icim kan agliyorr..kuyrugu dik tutmaya calisiyorum..mutsuzum yanii cok mutsuzum 33 yasindayim yarin oyle olacak yani..yeni yasimda zayif olmak esimin askini yeniden kazanabilmek istiyorum.ayaklarimin ustunde durmak cookk cokk guclu olmakistiyom..
Lutfenn araniza alinn yardim edin gaz verin destek olun..birileri yapiyosa bende yapabilirim yaparsin diyinnn..ne olurr..
Önceki yazdığım yanlış alıntı olmuş,
Merhaba arkadaşım aynı durumdayız seninle tek fark ben nişanlıyım hadi gel beraber başlayalım seninle bu yola baş koyalım, üzülme at üzerinden bu pskilojini, başaracağına inan, odaklan.. Eski gunlerini hatırlar, fıstık gibi günlere eri dönmek çok zor değil ben de 77 kiloyum ve bu kiloyu çok kısa zamanda aldım.. Hadi gel başlayalım..