70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Önceki yazdığım yanlış alıntı olmuş,

Merhaba arkadaşım aynı durumdayız seninle tek fark ben nişanlıyım hadi gel beraber başlayalım seninle bu yola baş koyalım, üzülme at üzerinden bu pskilojini, başaracağına inan, odaklan.. Eski gunlerini hatırlar, fıstık gibi günlere eri dönmek çok zor değil ben de 77 kiloyum ve bu kiloyu çok kısa zamanda aldım.. Hadi gel başlayalım..

Kizlar nerdesiniz ses yok mu kimsede nerde siniz ben bugün görüşmeye gittim bu hafta cumartesi günü ilk seans olacağım benimde baldır ve sorunum var daha önceki hikayem 3 ysinda oğlum war okadar kilolu de il 68 kilo da bir kızdım 17 yaşında ewlwndim 18 yaşında an ne oldum 38 40 bedenden 50 bedene ciktim yani 90 kilo bebeğim 3 aylıkken pilatese başladım 3 ayda 30 kilo verdim sonra bıraktım ara ara iki üç kilo aldım yine başlayarak onları verdim iki kemik kaldım ama bu baldirlardan yine tekrar başladım bir baktım ki görüşlerinden yağlar eriyip küçülmeye başlayınca hemen bıraktım bir güzellik merkeziyle görüşüp arkadaşım aracılığıyla ilk 3 seans paramı ödedim ve bu cumartesi günü baslicam olacağım günde kilo ada bakacam gelişmeleri size aktaracağım ama daha önce olan varsa bilgi
Werebilirmisiniz arkadaslar

Merhaba, ben de buradayim. Hayatim boyunca hep kilolu oldum. Oturarak calistigim bir isim var. Daha once burda dukan ile 15kilo verdim. 8kilosunubgeri aldim. 76kiloyum. Egzersiz yapmaya cok vaktim yok. Yardim edin!!!

Slm ben yine döndüm 79 la la la la la la la evt verdim aldım kg lari nihayet bebegim den sonra 79 bana yapısti rus diyeti dikkatimi çekmişti yapamadım ne kadar basit gözükse de bana göre değil hatta o sabah 81.5 oldu tartım bende vazcaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…