- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
Suan sanki ben yazmisim gbi okudum ben de ayni durumdayim. Antidepresan mahvetti beni. Allah yardimcimiz olsunMerhaba Hanımlar Kilom 75 boyum 1.64
Kullandığım bazı ilaclar yüzünden 1 yılda 55 kilodan 75 oldum .ilaclari bıraktım sağlığim gayet iyi lakin kilomdan sebeb moralim çok bozuk yardiminiza ihtiyacim var .Kendime söz verdim Yeni bir ben olucagim icin benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Suan sanki ben yazmisim gbi okudum ben de ayni durumdayim. Antidepresan mahvetti beni. Allah yardimcimiz olsun
ilaci biraktiniz mi? Ne kullaniyodunuz? Cok kotu bi durum bu ya1.65 boyunda 71 kiloyum sınav senedi stresten artı üstüne depresyon tedavisi ile kilo alanlardanım 58 kiloydum sınav yılına girerken . Aradan iki yıl geçti kilolar gitmedi. Bu grubun kimyası nasıl peki neler paylaşıyoruz karşılıklı destek olma olayı mı bir de aktif bi grup mu
Canım 3. takıma gidebilirsin, yeni arkadaslar arıyor onlar da :) Kaptan ve yardımcıları seni bilgilendirir yarısma kuralları hakkında, ona göre karar verirsin istersen :)
Evet tedavim bitti yaklaşık 14 ay sürdü ve doktorumun dediği şekilde tedaviyi sonlandırdıkilaci biraktiniz mi? Ne kullaniyodunuz? Cok kotu bi durum bu ya
Gecmis olsun. İnsallah verebiliriz kilolari ben de eylul ayinda basladim ilaca hala devam ediyorm insallah nuksetmez. Suanki hedefim 58 olabilmekEvet tedavim bitti yaklaşık 14 ay sürdü ve doktorumun dediği şekilde tedaviyi sonlandırdık
Depresyonda ilaçla beraber tedavi süresinceki bakışınız da çok önemli nüksetme olayını falan düşünmeyin siz şuan tedavinizi güzelce almaya bakın önerim sevdiğiniz bir hobiniz varsa onunla kendinizi rahatlatmanız çok işinize yararGecmis olsun. İnsallah verebiliriz kilolari ben de eylul ayinda basladim ilaca hala devam ediyorm insallah nuksetmez. Suanki hedefim 58 olabilmek
170 73 kg 24 yaş ile bugün aranıza katılıyorum hedef 21 günde 70 olup 60-69 gurubuna geçmek :)
Kızlar 2. takıma da katılabilirsiniz.Merhaba ben 28 yaşında 79 kg 163 boyundayım. Üstüste iki hamilelik geçirdim . pazartesi spora başlayacağım diyet de yapacağım. Beni de aranıza alır mısınız
Ayy aynı benBir de hani diyorlar ya diyette olduğunuzu kendinize hissettirmeyin ben diyetteyim demeyin. Iste ben onu yapamıyorum. Diyetteyim dememem çikolataları durumleri goturmem demek çünkü :) nasıl basariyorlar onu bilmiyorum. Ben önüme gelen herkesle diyetle alakali konuşmak istiyorum. Bu beni motive ediyor. Sürekli internetten zayiflamayla alakali şeyler arastiriyorum. Beynim bütün hucreleriyle diyetle dolu :)) sizde nasıl oluyor bu durum?
Ayy ben de yapmayı düşünüyorum ama, yaptınmı hiç sonuç alabildinmi canım?Benide aranıza alın 73 le ve isveç diyetine başladım
Sonuçları merakla takip edicem canımUc gundur diyetteyim ekmegi aburcuburu kestm porsiyon kuculttum sekerli gidayi sildim ve yedide yemeyi biraktim. Yogurt kuru de cabasi. Bakalim sonuclara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?