- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
- 208
2 yıldır 70 li kilolardayım hep diyete başlıyorum bi kaç kilo veriyorum tekrar alıyorum şu anda 77.7 kiloyum boyum 160 cm 27 yaşındayım bugün bayram olmasına rağmen diyete başladım 60 kilolara düşene kadar yapmak istiyorum sanki öncekilerden daha kararlıyım
bende 27 yasındayım 77 kıloyum :) boyum 167 bı 10 kg versek ne guzzel olurrrr :/
Kizlar benide araniza alin 162 boyunda 72 kiloyum yasim 25 cok mutsuzum. Genelde kilom 62 63 lerde olurdu da 55 e düsmeye calisirdim ne ara boyle kilo aldim aklim almiyo. Nedeni ise hareketsiz yasam ve kullandigkm bazi ilaclarin da etkisi var birde borek corek tutkusu...
Genelde ekmegi ve sekeri kestigim de ve bol su ictigimde zayiflarim ama ben nensu iciyorum ne ekmegi sekeri kesebiliyorum.
Bir aydir zayiflamam gerektigini bu sekilde yasimdan buyuk durdugumu iyice anladim ve ramazan bayrami tatilinden sonra zayiflamaya karar verdim. Ve bugun diyete baslayacaktim ama o diyet gozumde oyle bir buyuyoki sofraya oturdugum anda gozum donuyo ekmegi yine cok yiyorum ne yapacam ben boyle. :-(
en sevdıgım fılmın en sevdıgım karakterın ısmıyle gelmıssın Amelıa hoşgeldın :)) benım de gozume buyuyor dıyet :)
canım kilon normal senin bir 5 kilo versen tamamdır.
tartılara gelecek olursak evinizde 5 lt lik su şişesi varsa içine su doldurup tartıların üzerine koy hangisi 5 kilo tartıyorsa doğru olan odur. ben tartımda denemiştim doğru tartıyor. keşke bir kaç kilo fazla tartsaydı.
annede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
ben de bu elektronıkle eskı tartı arasındakı kılo farkına sınır oluyrdum ya elektronık dogruysA DIYE ıcım ıcımı kemırıyo senın taktık nıyeyese hıc aklıma gelmemıstı dneyeecegım :))