Ben bugun 1 saat yürüdüm kendimi cok ii hissediyorum. Resmen beynime kaan gitmiyormus hareketsizlikden.Çok iyi olur canım yürüyüşe ek olarak yarım saat ip atlamaya başladım bugün bir de uyku saatlerimi düzene sokmam lazim tabi gece 11-3 arasi uykuda olmak kilo vermeye cok yardımcı oluyormus
Evet ama yarim saat yürüyebildim ip atlamistim bacaklarim pert olduBen bugun 1 saat yürüdüm kendimi cok ii hissediyorum. Resmen beynime kaan gitmiyormus hareketsizlikden.sen ne yaptin cikabildin mi.
Kaslarımiz zayif oldugundan çabuk yoruliuoruz biraz ama sonra sonra düzelecek.Evet ama yarim saat yürüyebildim ip atlamistim bacaklarim pert oldu370 atladim bugün yarin 450 yapmayi düşünüyorum
Ben bugun sabah ciktim yürüyüşe canim.. sen cikmadiysan aksama hallet o isi.Evet ama yarim saat yürüyebildim ip atlamistim bacaklarim pert oldu370 atladim bugün yarin 450 yapmayi düşünüyorum
Canım yürüyüşe aynen devam ediyorum, ekmek zaten yemezdim şekeri de kestim inşallah devam edebilirim bunaBen bugun sabah ciktim yürüyüşe canim.. sen cikmadiysan aksama hallet o isi.
Iki gunde bemim iştahım kesildi ekmek yemiyorum artik. Sekeride kestim.
Kendi dügununmu canim boyun kac cm.kızlar selam..uzun zamandır 75-76 kg aralığında gidip geliyorum kızlar nerdeyse 1 senedir öyle söyleyim..98 den indim..en düşük 71 oldum ama deli olcam 6 ları göremedim..stresten ne bulduysam yiyorum keyifsiz olduğum günlerde.en son gittik diyetisteyene de başladım ama gelin görün ki listeye pek uyduğum da yok.kasım'a kadar 60 kg olmam lazım..olur mu sizce ay düğün var :):):)
Kendi dügununmu canim boyun kac cm.
Canmnyorumnyukarda alintilamayi unutmusum.yok canım erkek arkadaşımın kız kardeşi..ama tüm sülalenin gözü üstümde olacak haliyle güzel olmam lazım.98 le başladım 75 76 arasındayım..1,66 boyum..ama sinir oldum ya stresten durmadan bıseyler yıyorum diyetisyene de basladım cuma randevum var ama kesın + çıkıcam gidesim gelmiyo
Canimn 10 kilo versen balik etli bi hatun olursun bence gayetde güzel olursun. Suan fazla kilolusun. Hatta seninde dedigin gibi 60 kiloya inebilsen süper olur. Bencede zayifla ve goze gir gir canim ilk izlenim cok onemli.
Dugun ne zaman. Kac ayin var.
Diyetisyene devam et. Her hangi bir saglik sorunun yoksa birkac bir seý önerebilirim istah kesici ve zayıflamaya etkili gıda takviyesi. Lutfen fazla yeme. Ve gunde 1 saat yürüyüs yap..
Selam kızlar. Hayatımın en kilolu donemini geçiriyorum. Yaklaşık iki aydır kendimi bütün sosyalliklere kapatmış durumdayım. Kilolu olmanın insan psikolojisi üzerindeki olumsuz etkilerini yazarak konuyu uzatmqyacagim. Bu yazıyı okuyan herkes bunu en acimasiz haliyle yaşamıştır. Subatta evlendim ve cok kısa bir sürede 60 kilodan 80 e çıktım . Kendime engel olamıyordum. Aciktikca içimde beliren tatlı yeme isteğime dur diyemiyorum. Uyusturucu krizi gibi tatlı krizlerim oluyordu. Geçmişte bir sürü diyeti başarılı azimli şekilde yapan ben, sanki baklavalar beni ele gecurmiscesine dur durak bilmiyordum. Yaklaşık 3 haftadır diyetteyim. Evde egzersiz ve dansa başladım. Şu an 74 e düştüm. Tekrar eski kiloma kavuşmaya 14 kg kaldı. Hadi inşallah.
selam pj seni hatırlıyorum ben beraber burda takılıyorduk hatırlıyormusun beni bilmiyorum hatta izlediklerim listemdesinKızlar merhaba daha önce 4-5 sene önce bu grupta 18 kilo vermiştim, geri alma gibi bir hata yaotım , kilom maalesef 95, ama eğer izin verirseniz yine aynı başlıkta yola çıkmak istiyorum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?