70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 27 yasındayım 77 kıloyum :) boyum 167 bı 10 kg versek ne guzzel olurrrr :/

en sevdıgım fılmın en sevdıgım karakterın ısmıyle gelmıssın Amelıa hoşgeldın :)) benım de gozume buyuyor dıyet :)

ben de bu elektronıkle eskı tartı arasındakı kılo farkına sınır oluyrdum ya elektronık dogruysA DIYE ıcım ıcımı kemırıyo senın taktık nıyeyese hıc aklıma gelmemıstı dneyeecegım :))

merhaba arkadaşlar 165 cm boy 74.5 kılodayım .artık gardolabımdaki hiç nir kıyafetime sığamaz oldum gıydıgım kıyafetler bile yakışmıyor gibi hissedip eski hallerimi özlüyorum.1 yıllık evliyim ve 38 bedenden 44 e kadar cıktım bı anda ve cocuk dusunmeden önce acil kılo vermem gerekıo diyetısyene gıttım 2 kılo anca verebıldım.esım malesef cok ıstahlı ve onunla dıyet yapmak cok zor oluyor dayanamayıp bozuyorum.esımde 85 ten 115 e kadar cıktı desem gayet acık olur heralde .ne yapmalıyım kendımı cok umutsuz hıssedyorum. ev de kosu bandı bıle var ama aksesuar gıbı köse de duruyor sadece kendımı eskıye göre cok yavaslamıs ve tembellesmıs hıssedıyorum. benı de aranıza alır yol gösterrır destek verırsenız cok sevınırım zıra cok ıhtıyacım motıvasyona

selam hanımlar

Bugün yine bismillah diyip başlıyorum inşallah
Daha önce 82,600 ile başladığım yolculuğum 67 ile bitmişti çevremdeki insanların yeter artık çok zayıfladın demeleri beni bu yoldan saptırmıştı
Şuan 76 kiloya çıktım ve tekrar 8 li rakamları görmek istemiyorum yol yakınken dönmeliyim çünkü kilo alınca mutsuz oluyorum ve buda aileme yansıyor ister istemez
Sizlerle birlikte birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak bu yola devam etmek istiyorum Rabbim yardımcımız olsun

Aynen ya bende 83 ten 68 kiloya inmiştim. Herkes çok zayıflamışsın yeter dedi bende kendimi saldım 80 kilo oldum yine
İnşallah tekrar vereceğiz bu sefer durmak yok

78 kiloyum bugün itibariyle..
88 den 78 e indim..
Çok uzun bi hikayesi var niye hamilelikte 88 oldum 58 iken.. ama unutayim o kısmı geleceğe bakayım..
1.66 boyunda 32 yaşındayım..
5 aydır haftada en az 4 gün spor yapıyorum..
20 kilo fazlami verip 2. Bebeğime hamile kalmak istiyorum 2017de inşallah :)
Kızım 4 yaşında şu an..
Sporla aram iyi ama 3 ana 3 ara öğün yapamıyorum ve geç yatıyorum.. Uykusuzluk en büyük engel zaten..
İlk hedefim bayram:) 3 hafta sonra 75-76 arası olmak.. olursam haber veririm..

Kizlar lütfen benide yanliz birakmayin prenses kizim 2 yasina giricek insAllah 1 ay sonra ama ben hala kilolarimi veremedim tiroid hastasiyim cok zor kilo veriyorum boyum 1.68 kilom malesef 78 sürekli baslayip birakmakdan yoruldum kendimle hic barisik degilim hic azmim yok aclik hissini bi türlü dindiremiyorum bu sefer cok kararliyim insAllah

Merhaba kızlar bende 79.5 kiloyum suan diyetteyim 2 gündür cuma gunu bitirip cmtesi guncel kilomu yazarim 84,5 tan indim 2 çeşit diyetle suanda 5 te 5 yapıyorum 3.gunumdu ama bozmam gerekti 4.gunden devam edicem benide aranıza alirsaniz sevinirim

Ben direnmenin yolunu buldum şok diyet yapiyorsam bitirene kadar uyum sagliyacagima yemin ediyorum istisnalar haric ve yemeklerin tadina bakmak haric diye sanada tavsiye ederim cnm

Ben direnmenin yolunu buldum şok diyet yapiyorsam bitirene kadar uyum sagliyacagima yemin ediyorum istisnalar haric ve yemeklerin tadina bakmak haric diye sanada tavsiye ederim cnm
evet duydum canim hakkindada cok sey okudum ama sok diyetlerden sonra geri almayalim.kilolari

evet duydum canim hakkindada cok sey okudum ama sok diyetlerden sonra geri almayalim.kilolari
Şok diyet yapmadan zayiflayamiyorum uzun süreli yapamıyorum diyet malesef. Bu sekilde azar azar veririz kısır döngü oluyo hep ama napiyim

Şok diyet yapmadan zayiflayamiyorum uzun süreli yapamıyorum diyet malesef. Bu sekilde azar azar veririz kısır döngü oluyo hep ama napiyim
canim rica etsem paylasirmisin hangi diyet'i uyguladigini ve kendin neler yapiyosun bugüne kadar bu diyet le kac kg verdin ve nekadar spor yapdin

canim rica etsem paylasirmisin hangi diyet'i uyguladigini ve kendin neler yapiyosun bugüne kadar bu diyet le kac kg verdin ve nekadar spor yapdin
Tabiki yazarim 92 kilo ile sezeryanla doğum yaptim 8 kilosu 1 ayda kendiliğinden gitti, 8 kilosunu veremedim bir türlü 1,5 sene oldu hala kiloluyum oglumda emzirmeyi birakinca diyet caylara başladım tek basina olmuyordu diyet yapmadan. Burdaki sivi diyetini yaptim 8 gun yemin ettim uyum sagliyacagima 84,2 ile basladim 80.6 ya düştüm, biraz ara verdim 3 gun kalori saydim 79 oldum yine ara verdim 79.4 ile 5 te 5 diyeti yapıyorum suan tartilamam ctesi sonucu gorucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…