• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz... kendinizden bahsederek baslayabılırsınız mesela :)) bır dıyet uygulayamıyoruz sanırım suan en azından ben oyleyım ramazanı bır atlatalım paylasımlar artar ınslallah :)
Aynen ben de kilo almama derdindeyim yaşım 20 sayılır az kaldı 20 ye 77 kiloyum baya kilo verdim devam etmek istiyorum vermeye fakat azmimi kaybettim gibi diyetisyen kontrolünde veriyorum kiloları bana yıldız diyebilirsiniz

Merhabalar.
Genelde Yazılanları başarı öykülerini hep okuyorum ama bi türlü yazmaya cesaret edememiştim herhalde sürekli başarızlıktan korktuğun için kimsenin de tanık olmaması için ama artık zayıflama konusunda gücüm tükendiği için buraya yazarak benim gibi insanların desteği ve sadece ben olmamak hissi ile yazmaya karar verdim.
70 lerde olan kilom şu son bir yılda Bugün tam 80 İ gördüm. birbirimize yardım edelim kurtulalım bu durumdan, desteğinize ihtiyacım var

Kizlar benide araniza alin 162 boyunda 72 kiloyum yasim 25 cok mutsuzum. Genelde kilom 62 63 lerde olurdu da 55 e düsmeye calisirdim ne ara boyle kilo aldim aklim almiyo. Nedeni ise hareketsiz yasam ve kullandigkm bazi ilaclarin da etkisi var birde borek corek tutkusu...
Genelde ekmegi ve sekeri kestigim de ve bol su ictigimde zayiflarim ama ben nensu iciyorum ne ekmegi sekeri kesebiliyorum.
Bir aydir zayiflamam gerektigini bu sekilde yasimdan buyuk durdugumu iyice anladim ve ramazan bayrami tatilinden sonra zayiflamaya karar verdim. Ve bugun diyete baslayacaktim ama o diyet gozumde oyle bir buyuyoki sofraya oturdugum anda gozum donuyo ekmegi yine cok yiyorum ne yapacam ben boyle. :-(

Boyuna göre en çok 65 kilo olman gerekir die düsünüyorum
Aslinda yasin kücük oldugunicin sen daha cabuk kilo verirsin.
63 kilo olmam gerekiyormus, evet aslinda cabuk kilo veririm fakat spor yapmak o kadar zor geliyor ki, diyet tek basina yeterli olmuyor tabi ki iste bu yuzden birbirimizi tesvik edebileceğim bir arkadas arıyorum

63 kilo olmam gerekiyormus, evet aslinda cabuk kilo veririm fakat spor yapmak o kadar zor geliyor ki, diyet tek basina yeterli olmuyor tabi ki iste bu yuzden birbirimizi tesvik edebileceğim bir arkadas arıyorum
Diyetle birlikte hunde 1 saat yuruyus yeterli diyorlar.agir spor yapmamiza gerek uok.

Merhabalar...
Geçen sene kiloma uygun başka başlıklara sürekli paylaşım yaparak ve diğer arkadaşlardan motive olarak kilo vermiştim. Fakat üniversitede son sınıf öğrencisiydim. Ders yoğunluğundan devam edemedim. Artık mezun biri olarak devam etmek istiyorum. Aslında annem önümüzdeki günlerde bir ameliyat olacak. O yüzden başlıkta paylaşımda bulunamam ama şimdiden kendimi tanıtmak, sizleri de tanımak istedim.
Küçükken mecburen kortizon kullandım. Sonra PCO sorunum çıktı.Kilo alımlarım bu yüzden oldu. İlk diyete başladığım yılda kilom 116.7 idi. Geçen yaz gruplara katılmaya karar verdiğimde yanlış hatırlamıyorsam 94.5 civarıydı. Evde 2 tartımız var. Şu anki kilomu biri 77.2 biri 76.8 ölçtü bu sabah. Hangisi doğru bilemiyorum ama gönlüm az olanından yana :D Boyum 1.74. Yaşım ise 23.

Merhabalar...
Geçen sene kiloma uygun başka başlıklara sürekli paylaşım yaparak ve diğer arkadaşlardan motive olarak kilo vermiştim. Fakat üniversitede son sınıf öğrencisiydim. Ders yoğunluğundan devam edemedim. Artık mezun biri olarak devam etmek istiyorum. Aslında annem önümüzdeki günlerde bir ameliyat olacak. O yüzden başlıkta paylaşımda bulunamam ama şimdiden kendimi tanıtmak, sizleri de tanımak istedim.
Küçükken mecburen kortizon kullandım. Sonra PCO sorunum çıktı.Kilo alımlarım bu yüzden oldu. İlk diyete başladığım yılda kilom 116.7 idi. Geçen yaz gruplara katılmaya karar verdiğimde yanlış hatırlamıyorsam 94.5 civarıydı. Evde 2 tartımız var. Şu anki kilomu biri 77.2 biri 76.8 ölçtü bu sabah. Hangisi doğru bilemiyorum ama gönlüm az olanından yana :KK70: Boyum 1.74. Yaşım ise 23.
canım kilon normal senin bir 5 kilo versen tamamdır. :-)
tartılara gelecek olursak evinizde 5 lt lik su şişesi varsa içine su doldurup tartıların üzerine koy hangisi 5 kilo tartıyorsa doğru olan odur. ben tartımda denemiştim doğru tartıyor. keşke bir kaç kilo fazla tartsaydı. :-)
annede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

her gün akşam 6-7 yürüyüşe çıkalım birbirimize destek olup var mısın? dün ben niyetlendim çıkamadım.
bide ben zayıflama tozu aldım yemeklerden once yiyorum faydasını görürsem sana da tavsiye ederim ilerde.
su içmeyide unutma en az 2,5 litre

canım kilon normal senin bir 5 kilo versen tamamdır. :-)
tartılara gelecek olursak evinizde 5 lt lik su şişesi varsa içine su doldurup tartıların üzerine koy hangisi 5 kilo tartıyorsa doğru olan odur. ben tartımda denemiştim doğru tartıyor. keşke bir kaç kilo fazla tartsaydı. :-)
annede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
İnşallah o 5 kiloyu da çabucak veririm. Geçen yaz gittiğim diyetisyenim boyuma göre ağırlığımın 65-72 kilo aralığında olması gerektiğini söylemişti. Gönlüm sınırda kalmayıp kilomu düz 70e çekmekten yana. Umarım bunu da başarırım. Tartıyı denemek için bulduğunuz yöntem çok iyiymiş gerçekten hiç aklıma gelmemişti. Hemen deneyeceğim :D Çok teşekkür ederim ayrıca.

her gün akşam 6-7 yürüyüşe çıkalım birbirimize destek olup var mısın? dün ben niyetlendim çıkamadım.
bide ben zayıflama tozu aldım yemeklerden once yiyorum faydasını görürsem sana da tavsiye ederim ilerde.
su içmeyide unutma en az 2,5 litre

Çok iyi olur canım yürüyüşe ek olarak yarım saat ip atlamaya başladım bugün bir de uyku saatlerimi düzene sokmam lazim tabi gece 11-3 arasi uykuda olmak kilo vermeye cok yardımcı oluyormus

Back