- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz... kendinizden bahsederek baslayabılırsınız mesela :)) bır dıyet uygulayamıyoruz sanırım suan en azından ben oyleyım ramazanı bır atlatalım paylasımlar artar ınslallah :)
Aynen ben de kilo almama derdindeyim yaşım 20 sayılır az kaldı 20 ye 77 kiloyum baya kilo verdim devam etmek istiyorum vermeye fakat azmimi kaybettim gibi diyetisyen kontrolünde veriyorum kiloları bana yıldız diyebilirsinizhoşgeldiniz... kendinizden bahsederek baslayabılırsınız mesela :)) bır dıyet uygulayamıyoruz sanırım suan en azından ben oyleyım ramazanı bır atlatalım paylasımlar artar ınslallah :)
hoşgeldiniz :) neler yapmayı düşünüyorsunuz zayıflamak ıcın ?Merhabalar ,
Bende katilabilir miyim :)
Neler yapiyosunuz.:)
Canm boyun kac.Merhaba ben 18 yaşındayım ve tam 77 kiloyum zayıflama arkadaşı arıyorum, cok mutsuzum bu kilolar yüzünden
170 özellikle basen bölgem geniş cok mutsuzumCanm boyun kac.
Boyuna göre en çok 65 kilo olman gerekir die düsünüyorum170 özellikle basen bölgem geniş cok mutsuzum
63 kilo olmam gerekiyormus, evet aslinda cabuk kilo veririm fakat spor yapmak o kadar zor geliyor ki, diyet tek basina yeterli olmuyor tabi ki iste bu yuzden birbirimizi tesvik edebileceğim bir arkadas arıyorumBoyuna göre en çok 65 kilo olman gerekir die düsünüyorum
Aslinda yasin kücük oldugunicin sen daha cabuk kilo verirsin.
Diyetle birlikte hunde 1 saat yuruyus yeterli diyorlar.agir spor yapmamiza gerek uok.63 kilo olmam gerekiyormus, evet aslinda cabuk kilo veririm fakat spor yapmak o kadar zor geliyor ki, diyet tek basina yeterli olmuyor tabi ki iste bu yuzden birbirimizi tesvik edebileceğim bir arkadas arıyorum
canım kilon normal senin bir 5 kilo versen tamamdır.Merhabalar...
Geçen sene kiloma uygun başka başlıklara sürekli paylaşım yaparak ve diğer arkadaşlardan motive olarak kilo vermiştim. Fakat üniversitede son sınıf öğrencisiydim. Ders yoğunluğundan devam edemedim. Artık mezun biri olarak devam etmek istiyorum. Aslında annem önümüzdeki günlerde bir ameliyat olacak. O yüzden başlıkta paylaşımda bulunamam ama şimdiden kendimi tanıtmak, sizleri de tanımak istedim.
Küçükken mecburen kortizon kullandım. Sonra PCO sorunum çıktı.Kilo alımlarım bu yüzden oldu. İlk diyete başladığım yılda kilom 116.7 idi. Geçen yaz gruplara katılmaya karar verdiğimde yanlış hatırlamıyorsam 94.5 civarıydı. Evde 2 tartımız var. Şu anki kilomu biri 77.2 biri 76.8 ölçtü bu sabah. Hangisi doğru bilemiyorum ama gönlüm az olanından yana Boyum 1.74. Yaşım ise 23.
her gün akşam 6-7 yürüyüşe çıkalım birbirimize destek olup var mısın? dün ben niyetlendim çıkamadım.63 kilo olmam gerekiyormus, evet aslinda cabuk kilo veririm fakat spor yapmak o kadar zor geliyor ki, diyet tek basina yeterli olmuyor tabi ki iste bu yuzden birbirimizi tesvik edebileceğim bir arkadas arıyorum
İnşallah o 5 kiloyu da çabucak veririm. Geçen yaz gittiğim diyetisyenim boyuma göre ağırlığımın 65-72 kilo aralığında olması gerektiğini söylemişti. Gönlüm sınırda kalmayıp kilomu düz 70e çekmekten yana. Umarım bunu da başarırım. Tartıyı denemek için bulduğunuz yöntem çok iyiymiş gerçekten hiç aklıma gelmemişti. Hemen deneyeceğim Çok teşekkür ederim ayrıca.canım kilon normal senin bir 5 kilo versen tamamdır.
tartılara gelecek olursak evinizde 5 lt lik su şişesi varsa içine su doldurup tartıların üzerine koy hangisi 5 kilo tartıyorsa doğru olan odur. ben tartımda denemiştim doğru tartıyor. keşke bir kaç kilo fazla tartsaydı.
annede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
her gün akşam 6-7 yürüyüşe çıkalım birbirimize destek olup var mısın? dün ben niyetlendim çıkamadım.
bide ben zayıflama tozu aldım yemeklerden once yiyorum faydasını görürsem sana da tavsiye ederim ilerde.
su içmeyide unutma en az 2,5 litre