- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Herkese merhaba 79.600 ile bir tik ustunuzdeyim ama bende katiliyorum. Pazartesi karataya basladim. Hepimiz icin bol yag yakmali diyetler
Goji berry cayi iciyorum bende pazar gunu 1hafta olucak tartilcam bakalm kilo verdim mi diye tatli aramiyorum caya baslayali kan sekerini duzenliyormus
Sporda yapsam iyi olcak panpalar yaaaa evdeyim calismiyorum vucud hamlasti ebru sallinin plates videolari var onlara baslaym bari yarin burda kilo bildirimi hangi gunler oluyor
Canim ben aktardan aldim 1paket 20gunluk. Fiyati 15tl benim cayim rezene yesilcay goji berry karisimi poset caylardancanım gojı çayını nerden aldın?piyasada çok sahtesi var orjinalini nerden temin edebiliriz herkes işe yaradığını söylüyor doğru mu dersin?
Canim ben aktardan aldim 1paket 20gunluk. Fiyati 15tl benim cayim rezene yesilcay goji berry karisimi poset caylardan
2paket aldim 40gunluk
2haftada 2beden incelmeyi ypcm bn 21gunde yaglarinzdan kurtuln diye video vard bozlms malesef neti tfnuma alyrm sadce elmdekilerle yetinicem artkKızlar spor topiği açtım, benle başlamak isteyen buyursun
Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?