• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasil diyet yapıyosun?
Sabah kalkinca bi karisimim var hemen ondan bi kasik ve bir bardak su iciyorum yarim saat sonra kahvalti da genelde omlet peynir zeytim ve bir bardak bitki cayi iciyorum ogle bisey yemiyorum aksama izgara et sebze yogurt yiyorum kesinlikle tatli pilav makarna yemiyorum cokcanim istiyorsa bi parca aliyorum aksama kadar 2 litre su icmeye calisiyorum 1000 kaloriyi asmamaya calisiyorum cocugu anneme birakabilirsem yuruyorum 1 saat ve aksam 8 den sonra bisey yemiyorum.

3 haftadır diyet yapıyorum.. spor yok ama aslında biraz mekik iyi olurdu. :D
su ne kadar önemli biliyorum, su içmeyi de severim ancak su günlerde zorla iciyorum. kendime sasiriyorum.

69.1le başladım, bugün 66.6 yı gördüm tartida. öncelikli hedefim 65 ama, 62-63 civarı sanirim çok daha güzel bi sonuç olur benim için.

monu paylaşıyor musunuz ve tartı gununuz nedir? biri cevaplarsa memnun olurum.. :)

3 haftadır diyet yapıyorum.. spor yok ama aslında biraz mekik iyi olurdu. :KK70:
su ne kadar önemli biliyorum, su içmeyi de severim ancak su günlerde zorla iciyorum. kendime sasiriyorum.

69.1le başladım, bugün 66.6 yı gördüm tartida. öncelikli hedefim 65 ama, 62-63 civarı sanirim çok daha güzel bi sonuç olur benim için.

monu paylaşıyor musunuz ve tartı gununuz nedir? biri cevaplarsa memnun olurum.. :)
Canim hosgeldin :) bizim topiktede bazen ben de kendim calip oynuyorum :KK70:Bugun tarti gunumuzdu mesela pek bildirim yok sanirim bende bildirim yapmadim degisiklik yok, bu hafta veremedim anlamadim nedendir. Duraksadi vermem bu hafta. Menu birbirimize fikir acisindan guzel fikir arada paylasiyoruz. Su icmedim fazla belki ondan veremedim. Asil 11 -12 martı bekliyorum. Diyete spora baslayali 1 ay olacak o tarihte bakalim nasil sonuclanacak

saydin78 saydin78 hosbulduk..

ben de 10 subatta başladım diyete. bu hafta küçük kacamaklarim oldu. pastadan bi çatal almak, birkaç patates kızartması yemek gibi.. yaklaşık 2,5 kg gitti ama bu giden odem olabilecegi için pek sevinmiyorum.. önemli olan bu haftalar. az da olsa düzenli verebilsem güzel olacak... acaba hamileyken diyet yapmanın bi zararı var mıdır? ilk gebeliğimde Dr bi beslenme listesi vermişti. rutin hastalarına veriyormus.. nasıl bi listeydi, hatırlayamıyorum. hoş ben sıkı bi diyet yapmıyorum ama araştırsam bu konuyu iyi olacak.. aranızda bi bilgisi olan varsa paylassin lütfen.. bu aralar 2. çocuğa niyetleniyorum. olur da hamile kalirsam belki ilk aylarda diyeti azcik esnetip devam edebikirsem totaldeki kiloya tesiri olur.. benimki de doğmamış çocuğa don biçmek :D

kizlar merhaba 77 kiloyum ve pco var 60 olmam lazm bnde bgn basladm diyete bnide eklermanz
Hosgeldin canim bende pco yok ama insulin direncim yuksekmis ilaca basladim, bebek sahibi olabilmek icin kilo vermem gerektigi soylendi. Cabaliyorum. Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin.

Benide alin araniza. 74 kiloyum ve dun basladim. Hareket pek yapamiyorum ama lahana suyuna bassladim ve gunde 2 litre su. İnslh ise yarar.
Hosgeldinnnnnn canımmmmm :) lahana suyunu duydum ama mide sikintim nedeniyle yapamiyorummm. Umarim kurtuluruz bu yapışan kilolardan bir an once :D

Hosgeldinnnnnn canımmmmm :) lahana suyunu duydum ama mide sikintim nedeniyle yapamiyorummm. Umarim kurtuluruz bu yapışan kilolardan bir an once :KK70:
Hb canim, insallah birbirimizin destegiyle asacaz. Sen kac kg sin varmi hedefin. Ust komsumdan aclik otu duydum bugunde onu alcam. Her aksam bi bardak iciyormussun. Faydasini gormus.

Hb canim, insallah birbirimizin destegiyle asacaz. Sen kac kg sin varmi hedefin. Ust komsumdan aclik otu duydum bugunde onu alcam. Her aksam bi bardak iciyormussun. Faydasini gormus.
Canım kilom su anda 75 civarında. 77,5 ile basladim. Hedefim 60 ama vaktim az. 2-3 ayım var. Sonra bebek icin tedaviye başlayacağım. O sebepten kilo vermek istiyorum. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

Slm kizlar..
Bbugün annemdeyim. Burada diyet yapmak ne kadar zor :KK1:

Bugunku monum;
Kahvalti: yarim simit+kk peynir+maydanoz+1 zeytin+cay
Ogle: 1 kase yogurt+1 dilim ekmek+kk peynir+2 kasik manti
Aksam: 3 kasil makarna.

Az miktarda da olsa kkötü oldu.
Sabah simit, ogle manti, aksam manti o_O

İyi olan bir saat yuruyus yaptim.

Back