• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrr benide alın araniza. 85 kiloydum 76lardayim şuan.hedef 65.motivasyonum dustu.temmuza kadar 10 kilo vermek istiyorum.sunuda belirteyim 8 ay önce doğum yaptım emziriyorum.varmı benim gibi emziren anne aranizda
Merhaba, benim kızım 16 aylık ve emziriyorum. Ilk aylarda sütüm olsun diye herseyi yiyince fazlalık olarak 18 kilom oldu... Dogum yaptığım kilodayım şu an.

Günaydın kızlar ! 75.2 başladığım diyetime 73.8 le devam ediyorum. Çok mutluyum şu an. 73 ü gördüm. İnşallah biran evvel 6 ları görürüm. Amin. :21::21:

tebrik ederim cnm inşallah amacına ulaşırsın... bende bi an önce 6 lı rakamları görmek istiyorum

5 li rakamları bende sabırsızlıkla bekliyorum bi göreyim simitli güzel bi kahvaltı yapicam :))) sonrada alışverişe çıkıp kendime ciciler alicam :))

Kızlar unutmadan bugün tartıda 73.2 rakamını gordum

Diyete başlayalı tam 2.5 ay oldu ve ben tam olarak 17 kilo vermiş bulunmaktayım :)))

Ben de 5 li rakamlar istiyorum :KK49:Allahim ben de kendime bisuru kiyafet alcam.:KK24::KK71:
Evet eski kıyafetlerimi dolaptan ayıklayıp yeni Kıyafetler alacağım inşaallah... Daha önce 80li kilolardan 56 ya düşmüştüm ama yaklaşık 2 senemi almıştı... Evlilik hamilelik derken yine 80e yaklaştım ama bu kez kararlıyım. Rabbim güç kuvvet irade göz ve karın tokluğu versin. Aminnnnnn

5 li rakamları bende sabırsızlıkla bekliyorum bi göreyim simitli güzel bi kahvaltı yapicam :))) sonrada alışverişe çıkıp kendime ciciler alicam :))

Diyete başlayalı tam 2.5 ay oldu ve ben tam olarak 17 kilo vermiş bulunmaktayım :)))
Maşallahhh size. Takdir ettim....

Gunaydın kızlar.:KK24: Ben bugun de ayni kiloyum.73.8. Ne zaman bu kilo 72 olcak acaba ? Cok mu sabirsiz davraniyorum ?:KK17: 6 yi görmek cok istesem de şu saniye imkansiz gibi geliyo. Bugun motivasyonum biraz düşük galiba. En iyisi yürüyüşe çikmak. Başarılı diyetler diliyorum hepimize.:KK52:
Bazen aynı kiloda takılır kalırız. Bünyeyi şaşırtmak lazım.

Nasıl bir diyet uyguluyorsun?Biraz anlatır mısın ?:KK24: Ayrıca da tebrik ediyorum.:KK73:

Nasıl bir diyet uyguluyorsun?Biraz anlatır mısın ?:KK24: Ayrıca da tebrik ediyorum.:KK73:

teşekkürler tatlım. ara öğün yapmıyorum. günde 2 öğün besleniyorum. ekmek, hamurişi, pirinç, makarna, abur cubur, tatlı, kızartma yemiyorum :)
sabah 2 yumurta ile çok güzel bir kahvaltı yapıyorum. sabah doyana kadar yiyorum ekmeksiz tabi.
akşamda çorba içiyorum yanında ne yemek varsa yarım tabak yiyorum. bunların yanına ya 3 kaşık yoğurt yada yağsız salata yiyorum..

öğlen çok acıkırsan ayran yada süt içiyorum. yada şekersiz nescafe açlığı hemen bastırıyo

kızlar günaydıın :) bu sabah tartıda 72.9 kiloyu gördüm. 2.5 ayda toplam 17 kilo vermiş bulunmaktayım:)

Ben biyerde yanlış yapıyorum kanımca. Çünkü durdu resmen.:KK35: Ben de porsiyonlarimi biraz daha küçültmeye karar verdim. Sanırım çok yiyorum. Süper gidiyorsun kanımca. Çok çok tebrik ederim. :KK73::KK73:

Back