- 29 Mart 2016
- 144
- 116
- 18
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, benim kızım 16 aylık ve emziriyorum. Ilk aylarda sütüm olsun diye herseyi yiyince fazlalık olarak 18 kilom oldu... Dogum yaptığım kilodayım şu an.Kizlarrr benide alın araniza. 85 kiloydum 76lardayim şuan.hedef 65.motivasyonum dustu.temmuza kadar 10 kilo vermek istiyorum.sunuda belirteyim 8 ay önce doğum yaptım emziriyorum.varmı benim gibi emziren anne aranizda
Günaydın kızlar ! 75.2 başladığım diyetime 73.8 le devam ediyorum. Çok mutluyum şu an. 73 ü gördüm. İnşallah biran evvel 6 ları görürüm. Amin.
Evet bende 6lı rakamları görmek,7 leri ebediyyen hayatımdan çıkarmak istiyorum...tebrik ederim cnm inşallah amacına ulaşırsın... bende bi an önce 6 lı rakamları görmek istiyorum
Ve sonra 5li rakamlar görmek istiyorum... Ah o günler bir gelse, kendime künefe ısmarlayacağım inş:)
Evet eski kıyafetlerimi dolaptan ayıklayıp yeni Kıyafetler alacağım inşaallah... Daha önce 80li kilolardan 56 ya düşmüştüm ama yaklaşık 2 senemi almıştı... Evlilik hamilelik derken yine 80e yaklaştım ama bu kez kararlıyım. Rabbim güç kuvvet irade göz ve karın tokluğu versin. AminnnnnnBen de 5 li rakamlar istiyorum Allahim ben de kendime bisuru kiyafet alcam.
Maşallahhh size. Takdir ettim....5 li rakamları bende sabırsızlıkla bekliyorum bi göreyim simitli güzel bi kahvaltı yapicam :))) sonrada alışverişe çıkıp kendime ciciler alicam :))
Kızlar unutmadan bugün tartıda 73.2 rakamını gordum
Diyete başlayalı tam 2.5 ay oldu ve ben tam olarak 17 kilo vermiş bulunmaktayım :)))
Bazen aynı kiloda takılır kalırız. Bünyeyi şaşırtmak lazım.Gunaydın kızlar. Ben bugun de ayni kiloyum.73.8. Ne zaman bu kilo 72 olcak acaba ? Cok mu sabirsiz davraniyorum ? 6 yi görmek cok istesem de şu saniye imkansiz gibi geliyo. Bugun motivasyonum biraz düşük galiba. En iyisi yürüyüşe çikmak. Başarılı diyetler diliyorum hepimize.
5 li rakamları bende sabırsızlıkla bekliyorum bi göreyim simitli güzel bi kahvaltı yapicam :))) sonrada alışverişe çıkıp kendime ciciler alicam :))
Kızlar unutmadan bugün tartıda 73.2 rakamını gordum
Diyete başlayalı tam 2.5 ay oldu ve ben tam olarak 17 kilo vermiş bulunmaktayım :)))
Bazen aynı kiloda takılır kalırız. Bünyeyi şaşırtmak lazım.
Nasıl bir diyet uyguluyorsun?Biraz anlatır mısın ? Ayrıca da tebrik ediyorum.
Maşallahhh size. Takdir ettim....
kızlar günaydıın :) bu sabah tartıda 72.9 kiloyu gördüm. 2.5 ayda toplam 17 kilo vermiş bulunmaktayım:)
Iki gündür 76.2 de kaldım. Dikkat ediyorum yediklerime, emziriyorum da... Galiba daha fazla kısmam lazım. Kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum