• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Goji berry cayi iciyorum bende pazar gunu 1hafta olucak tartilcam bakalm kilo verdim mi diye tatli aramiyorum caya baslayali kan sekerini duzenliyormus:KK49:
Sporda yapsam iyi olcak panpalar yaaaa evdeyim calismiyorum vucud hamlasti ebru sallinin plates videolari var onlara baslaym bari yarin burda kilo bildirimi hangi gunler oluyor:KK45:

Goji berry cayi iciyorum bende pazar gunu 1hafta olucak tartilcam bakalm kilo verdim mi diye tatli aramiyorum caya baslayali kan sekerini duzenliyormus:KK49:
Sporda yapsam iyi olcak panpalar yaaaa evdeyim calismiyorum vucud hamlasti ebru sallinin plates videolari var onlara baslaym bari yarin burda kilo bildirimi hangi gunler oluyor:KK45:

canım gojı çayını nerden aldın?piyasada çok sahtesi var orjinalini nerden temin edebiliriz herkes işe yaradığını söylüyor doğru mu dersin?

kızlar yarın salona başlıyorum spora üyeliğimi yenilettim.o kadar para verip gitmeyenlerdendim malesef ama bundan sonra salonda yapıcam sporumu..böylece eve geldiğimde de yemek yememiş olacağım...yaza kadar 6 lı rakamları görelim artık yaaaa yaz geliyooooooooo

Kızlar slmımı işte ben geldim tabi kilolarımla.en son 17 agustos 2015 kilom 69 du.bu grupla 4 ayda 10 kilo vermiştim.şubat ayına kadar kilomu korudum hatta 4 kilo daha verip 65 olmuştum.son iki ayda gırtlak tavan yaptı abur cuburdan tabi.şuan 74 kiloyum bugün diyetime başladım. Bebeğim 14 aylık hala emziriyorum. Hedefim 68 çünkü ideal kilom o.65 te aşırı zayıftım boyuma göre.boy 173 bu arada.şimdidien herkese bol şans.Sık sık kilo bildiriminde bulunacağım. Tabi günlük menülerimle

Back