• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba bende diyete 1 martta başladım bugün tam 1 ay oldu 79dan 73e düştüm ama şimdi hastayım inş ödemde vardır diyorum :) leslie ile 3 mile walk at home yapıyorum 2 haftadır bu hafta 1 2 karın hareketi ekledim sonuna ama çok sıkıldım motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz sizler ???

Bayanlar bugün itibariyle 2 ayim doldu ve şuan 75 kiloyum. 90 la başlamıştım 2 ayda toplam 15 kilo vermiş oldum :))
Masallah nasil verdin yaaa. Benimde vermem gereken 15 kilo var suan 70 kiloyum bana yardimci olurmusunuz ne yediniz ictiniz spor yaptiniz mii 2 ayda 15 kilo harikaaaaa yaaa

8.takımdan sevgilerEn Büyük TÜRKİYE
regaib-kandili.jpg

Bayanlar bugün itibariyle 2 ayim doldu ve şuan 75 kiloyum. 90 la başlamıştım 2 ayda toplam 15 kilo vermiş oldum :))

süpersiniz... maşallah size. ne önerirseniz yapacağım yaz geliyor. bu kötü görüntüden kurtulmak istiyorum. eskisi gibi giydiklerimin yakışmasını istiyorum.

Merhabalar bayanlar bende 1.73 boyunda 76 kiloyum gecen yil diyet yaparak 85 ten 78 e inmis ve yazi bu kiloyla gecirmistim. Ancak kisla birlikte acilan bogazimi durduramadim ve sonuc 76 :( Simdi tekrar baslayip yine 68 e inmeyi hedefledim. Sabah 35 dakika yuruyus yaptim ve 1 bardak sut ictim. Is yerine oglen yemegi icin z.yagli taze fasulye getirdim. Ve 3 tanede salatalik.

Ben de geldim kızlar. Geçen sene gene burada 76 ile diyete başlamış ve 69 u görmüştüm. Fakat gene 74 kiloya çıktım. Bir haftadır diyetteyim. Bildirim günü var mi acaba ? Gene ilk hedefin 69. Sonra tekrar bi programlama yaparım. Hergun 50 dakika yuruyus yapıyorum. Şimdilik bunlar. Bu kilolarına beni çok geriyoo :(

Kızlar şuan 74.7 yim.. Bu hafta süper bi kahvaltı yapıp. Akşam ise sadece çorba ve salata yemeyi planliyorum bakalım 1 haftada ne kadar gidecek çarşamba günü bilgi veririm. Bu arada öğlen yemiyorum sadece kahve ile gecistiriyorum

Back