Canim benim insulin direncim de yüksek. Bir aydir haftalık artirarak ilaç kullanıyorum. Sekerim normal ama benim, bu yuzden sana farklı bir diyet programı vermesi icin sonuclarını da alarak diyetisyenle görüşürsen iyi olur canımKizlar bende insulin direnci cikti aranizda boyle olup da ilac kullanan ve nasul beslenilmesi gerektigini bilen var mi bi de sekerim sinirdaymis doktor cok bilgi vermedi bilenler yardimci olursa sevinirim
Hosgeldin tatlım aramıza :)herkese merhaba, 160 boyunda 73 kiloyum hedefim şimdilik 60 kilo olmak benide aranıza alırsanız sevinirim.
Canim bende bir suredir takip ediyorum kural var mi yasak vs bilmiyorum. Cok aktif paylasim yapilmiyor burda canim. Ben de paylasimlari gordukce yardimci olmaya calisiyorum. Haftalik kilo gunluk spor menu paylasmak isteyenler paylasiyoruz canimcim.belli kurallarımız varmı neleri yememiz yasak kilo bildirim zamanımız ve spor varmı mesala beni aydınlatırsanız sevinirim
Cevabin icin sagol canim acikcasi insulin ilacini bobreklere zarar veriyir diye duydugumdan kullanmakta tereddut ediyorumCanim benim insulin direncim de yüksek. Bir aydir haftalık artirarak ilaç kullanıyorum. Sekerim normal ama benim, bu yuzden sana farklı bir diyet programı vermesi icin sonuclarını da alarak diyetisyenle görüşürsen iyi olur canım
Kizlar bende insulin direnci cikti aranizda boyle olup da ilac kullanan ve nasul beslenilmesi gerektigini bilen var mi bi de sekerim sinirdaymis doktor cok bilgi vermedi bilenler yardimci olursa sevinirim
Cok sagol canm cevabin icin ben ilaci icmeye basladim istahimi kesti simdi de sonra birakinca kilo alir miyim diye korkmaya basladim bende evde leslie yapmaya basladimselam caım..benim insülin direncim çok yüksekti hatta doktor bana şeker ilacı vermişti ben yarısını kullanıp bırakmıştım..insülin direncinin sebebi kesinlikle kilo..özellikle bel çevresinin yağlanması.98 kg dan 70 e kdr indim düzenli spor yaptım haftada 4-5 gün..şu an 75-76 aralığındayım..spor ve diyetle ilaç kullanmadan düzeldi.geçen hafta tekrar ölçtürdüm düzeldiğini söyledi doktorum..sporu özellikle aksatma derim.kilo da gidince düzeliyo ama mutlaka dikkat et ilerde şeker hastası olabilirsin demek oluyor dikkat etmezsen.
Hedef ve kilolarinz ayni canim ins vercez kilolari yuzumun cokmesini istemiyorum ben yakızlar 98 le başladığım diyetimde en büyük hedefim 7 li rakamları görmekti..70 e kadar indim şu an 76 oldum.Şimdi ki hedefim 60 en az!! hadi hep birlikte kilo verelimmmm..zira motivasyonum çoook bozulduuuuu
Hedef ve kilolarinz ayni canim ins vercez kilolari yuzumun cokmesini istemiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?