70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlarrrr, son 1,5 senede 15 kilo aldım iş hayatına girince kilo alırsın dikkat et diyenleri dinlemedim
şimdi yaza istemeye gelecekler o zamana kadar bunları geri vermem lazım. 72 olmuşum..
Bir el atın hep beraber verelim bunları

Sabah bir dilim ekmek, bir parça peynir, bir sosis yedim..
O sosis olmayaydı iyiydi. Bir bardakta kahve içtim üstüne uyanmak için

Kizlar bende insulin direnci cikti aranizda boyle olup da ilac kullanan ve nasul beslenilmesi gerektigini bilen var mi bi de sekerim sinirdaymis doktor cok bilgi vermedi bilenler yardimci olursa sevinirim
Canim benim insulin direncim de yüksek. Bir aydir haftalık artirarak ilaç kullanıyorum. Sekerim normal ama benim, bu yuzden sana farklı bir diyet programı vermesi icin sonuclarını da alarak diyetisyenle görüşürsen iyi olur canım

belli kurallarımız varmı neleri yememiz yasak kilo bildirim zamanımız ve spor varmı mesala beni aydınlatırsanız sevinirim
Canim bende bir suredir takip ediyorum kural var mi yasak vs bilmiyorum. Cok aktif paylasim yapilmiyor burda canim. Ben de paylasimlari gordukce yardimci olmaya calisiyorum. Haftalik kilo gunluk spor menu paylasmak isteyenler paylasiyoruz canimcim.

Cevabin icin sagol canim acikcasi insulin ilacini bobreklere zarar veriyir diye duydugumdan kullanmakta tereddut ediyorum

günaydınnnnnnnn
sabah kahvaltım 9: 00 da
domates 5 adet çeri
salatalık 1 adet
peynir kibrit kutusu kadar
yarım litre su ve 1 adet yuvarlak ofis ekmeği kepekli
9:30 da orta şekerli türk kahvesi
sabah işe gelirken 4000 adım attım

Selam kizlar yine buraya geldim en son yazdgimda 1sene oldu tabi 68kg olmustum 11kg vermistim ne guzel yazmayi biraktm eh birazda kilo verdim diye simardm diyeti biraktim basenler aldi basni gidyor bir tartildim 77kgyum ben sok tabi neyse gelelim hedefe 60kg boyum 168 pazar gunu goji berry cayina basladm her hfta basi tartilcam baklm sıfırdan basliyorum haydi herkez sağlikli kilo verir ins

Kizlar bende insulin direnci cikti aranizda boyle olup da ilac kullanan ve nasul beslenilmesi gerektigini bilen var mi bi de sekerim sinirdaymis doktor cok bilgi vermedi bilenler yardimci olursa sevinirim

selam caım..benim insülin direncim çok yüksekti hatta doktor bana şeker ilacı vermişti ben yarısını kullanıp bırakmıştım..insülin direncinin sebebi kesinlikle kilo..özellikle bel çevresinin yağlanması.98 kg dan 70 e kdr indim düzenli spor yaptım haftada 4-5 gün..şu an 75-76 aralığındayım..spor ve diyetle ilaç kullanmadan düzeldi.geçen hafta tekrar ölçtürdüm düzeldiğini söyledi doktorum..sporu özellikle aksatma derim.kilo da gidince düzeliyo ama mutlaka dikkat et ilerde şeker hastası olabilirsin demek oluyor dikkat etmezsen.

Cok sagol canm cevabin icin ben ilaci icmeye basladim istahimi kesti simdi de sonra birakinca kilo alir miyim diye korkmaya basladim bende evde leslie yapmaya basladim

kızlar 98 le başladığım diyetimde en büyük hedefim 7 li rakamları görmekti..70 e kadar indim şu an 76 oldum.Şimdi ki hedefim 60 en az!! hadi hep birlikte kilo verelimmmm..zira motivasyonum çoook bozulduuuuu
Hedef ve kilolarinz ayni canim ins vercez kilolari yuzumun cokmesini istemiyorum ben ya

Hedef ve kilolarinz ayni canim ins vercez kilolari yuzumun cokmesini istemiyorum ben ya

canım bende akşam gidip üyeliğimi yeniletiyorum spor salonunda.p teside son hız diyete başlıyorum..regl donemım bu hafta ınanılmaz sıstım ve durmadan bıseyler yıyorum kendıme cook sınır oldum..ki son 2 ay da o kadar streslıydım kı 5 6 kg fln aldım..acılen kendıme dur demem lazım..yüzünün çökmemesi için spor yapmalısın bence.bana da herkes yüzün çöktü demişti sporla dengelemiştim sonrasında.yağdan verir kastan vermezsen yüzün falan çökmüyo.en önemlisi spor bence..birlikte başlayalım hadi pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…