Sabah kalkinca bi karisimim var hemen ondan bi kasik ve bir bardak su iciyorum yarim saat sonra kahvalti da genelde omlet peynir zeytim ve bir bardak bitki cayi iciyorum ogle bisey yemiyorum aksama izgara et sebze yogurt yiyorum kesinlikle tatli pilav makarna yemiyorum cokcanim istiyorsa bi parca aliyorum aksama kadar 2 litre su icmeye calisiyorum 1000 kaloriyi asmamaya calisiyorum cocugu anneme birakabilirsem yuruyorum 1 saat ve aksam 8 den sonra bisey yemiyorum.Nasil diyet yapıyosun?
Günde 3 ana 3 ara 6 öğün yiyorum 3 litre su içiyorum hamur işi tatlı şeker asla yemiyorum Egzersiz pilates dans ediyorum diyeti bozacak harekette bulunmuyorum bir haftada 4 kilo verdimMerhaba ben 72kiloyum doğum kilolarım kaldı tecrubelerinizden banada aktarırmısınız
Yaptığın Egzersiz hareketlerini ve yediklerini değiştirebilirsin canım bi yerde okumuştumGelirler gelirler :) benim kilo vermem durdu, bişey yapmak lazım ama ne
Günde 3 ana 3 ara 6 öğün yiyorum 3 litre su içiyorum hamur işi tatlı şeker asla yemiyorum Egzersiz pilates dans ediyorum diyeti bozacak harekette bulunmuyorum bir haftada 4 kilo verdim
Canim hosgeldin :) bizim topiktede bazen ben de kendim calip oynuyorum3 haftadır diyet yapıyorum.. spor yok ama aslında biraz mekik iyi olurdu.
su ne kadar önemli biliyorum, su içmeyi de severim ancak su günlerde zorla iciyorum. kendime sasiriyorum.
69.1le başladım, bugün 66.6 yı gördüm tartida. öncelikli hedefim 65 ama, 62-63 civarı sanirim çok daha güzel bi sonuç olur benim için.
monu paylaşıyor musunuz ve tartı gununuz nedir? biri cevaplarsa memnun olurum.. :)
Hosgeldin canim bende pco yok ama insulin direncim yuksekmis ilaca basladim, bebek sahibi olabilmek icin kilo vermem gerektigi soylendi. Cabaliyorum. Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin.kizlar merhaba 77 kiloyum ve pco var 60 olmam lazm bnde bgn basladm diyete bnide eklermanz
aminnnn bnde bebk icn vercm Allah yardmcmz olsn 17 kilo nedr ki verrm insl :)Hosgeldin canim bende pco yok ama insulin direncim yuksekmis ilaca basladim, bebek sahibi olabilmek icin kilo vermem gerektigi soylendi. Cabaliyorum. Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin.
Hosgeldinnnnnn canımmmmm :) lahana suyunu duydum ama mide sikintim nedeniyle yapamiyorummm. Umarim kurtuluruz bu yapışan kilolardan bir an onceBenide alin araniza. 74 kiloyum ve dun basladim. Hareket pek yapamiyorum ama lahana suyuna bassladim ve gunde 2 litre su. İnslh ise yarar.
Hb canim, insallah birbirimizin destegiyle asacaz. Sen kac kg sin varmi hedefin. Ust komsumdan aclik otu duydum bugunde onu alcam. Her aksam bi bardak iciyormussun. Faydasini gormus.Hosgeldinnnnnn canımmmmm :) lahana suyunu duydum ama mide sikintim nedeniyle yapamiyorummm. Umarim kurtuluruz bu yapışan kilolardan bir an once
Canım kilom su anda 75 civarında. 77,5 ile basladim. Hedefim 60 ama vaktim az. 2-3 ayım var. Sonra bebek icin tedaviye başlayacağım. O sebepten kilo vermek istiyorum. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırızHb canim, insallah birbirimizin destegiyle asacaz. Sen kac kg sin varmi hedefin. Ust komsumdan aclik otu duydum bugunde onu alcam. Her aksam bi bardak iciyormussun. Faydasini gormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?