• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim.. :) inşallah veririz hep beraber. Mekik yapıyorum arada ama istikrar lazım bana :(
Allah bagislasin canım pesinde kosarken verirsin zaten :KK66: mekik oneririm faydası cok oluyor. Yarım mekik beli de yormuyor direkt gobekte etkili oluyor. Az zaman oldu baslayalı ama faydasını gördüğümü hissediy

Selam kızlar bende yeni başladım iki gün oldu diyete girdim bunun yanında pilates yapıyorum dans ediyorum mekik şınav çekiyorum . Boyumm 1 68 kilom 76 ile başladım şu anda (74 900 geliyorum aç tok farkedebilir) inş hepimiz veririz kiloları .

Selam kızlar bende yeni başladım iki gün oldu diyete girdim bunun yanında pilates yapıyorum dans ediyorum mekik şınav çekiyorum . Boyumm 1 68 kilom 76 ile başladım şu anda (74 900 geliyorum aç tok farkedebilir) inş hepimiz veririz kiloları .
Hosgeldin canîmmm aramıza. InsAllah vericez kiloları hep beraber

Kizlar varmısınız yarın yazıyor muyuz kilolarımızı gunluk yediklerimizi ne derseniz :21:
İnş canım . ben bugün yedikleri yazıyorum . Sabah iki haşlanmış yumurta dört zeytin salatalık bir dilim ekmek çay . Öğlen az zeytinyağında kızarmış ciğer yoğurt ara öğünde bir elma akşam yarım porsiyon az yağlı makarna ve yarım porsiyon kozlenmis Yoğurtlu kırmızı biber . Tabi üç litre su . Ve saat 7 den sonra bişey yemiyorum . İki gündür porsiyon miktarları ve öğün aralıkları bu şekilde pilates dans mekik sinav cekiyorum. Bende çok kararliyim vericem inş kiloları ilk hedefim 69 .

Yedikleri yazmak zor olabilir. Bendesuyumun icine tarcinimi attim.Baskulu de haftaya kadar ortadan kaldirdim.Sabah kalkar kalkmaz ilik limonlu su icmeyi planliyorum.Bu aksam ipin ucu kacmisti ama yarindan itibaren hamurisi ve tatliyida kaldiriyorum..Herkese basarilar diliyorum.
Canim uygun olan yediklerini yazabilir diyelim :) ya da tiyolarimizi ayrintilarimizi yazabiliriz ve haftalik kilolarimizi. Sen tartılıp mı kaldırdın canım? Kac kiloyu gördün bakalım :KK54: hadi bakalımmmm kolay gelsinnn hepimize :KK5:

İnş canım . ben bugün yedikleri yazıyorum . Sabah iki haşlanmış yumurta dört zeytin salatalık bir dilim ekmek çay . Öğlen az zeytinyağında kızarmış ciğer yoğurt ara öğünde bir elma akşam yarım porsiyon az yağlı makarna ve yarım porsiyon kozlenmis Yoğurtlu kırmızı biber . Tabi üç litre su . Ve saat 7 den sonra bişey yemiyorum . İki gündür porsiyon miktarları ve öğün aralıkları bu şekilde pilates dans mekik sinav cekiyorum. Bende çok kararliyim vericem inş kiloları ilk hedefim 69 .
Canim maasallah 3 litre su icmissin ne guzel. Ben 2 litreyi gecemiyorum :KK43: spor yapsam bile. Yarin gunlerden kardiyo ve zumba gunu, ilk kez giricem zumbaya bakalim nasil geçecek :21:

Gunaydın herkese guzel bol diyetli kilo kayıplı haftalar diliyorum :KK5:Haydi bakalım ben basliyorummmm. Musait oldukca yediklerimi yazıcam. Bu hafta baslangic kilom: 75,4 :KK54:
Kahvaltım:

2 dilim tam bugday eknegi
40 gr. kasar peyniri (ekmek peynur yagsiz tost)
4 badem, 1 ceviz
1 yerli kucuk muz
1 büyük kupa su ile güne başladım.
Hadi bakalım gitsin kilolar :KK49:

Bugün spor seansım 16:00'da. O saate kadar yapılacak ev işlerim var, onlarla da belli bir kalori harcanır dimi ama :KK76:
Ev işi de kalori yakyr canım bende spor dışında ev işi yapıyorum . Zımba da kilo verdiriyor benim arkadaşım zumbayla 10 kilo verdi . Suyu da 3 litre kadar içmeye çalış . Bende bugün kahvaltıda bir kaşık zeytinyaginda domates biberli Menemen yedim iki dilim tam buğday ekmeği ve bir fincan yeşil çay içtim . Sabah aç karnima tartildim 74 geliyorum . Üç günde fark etti . Pilates yapıyorum sikilastiriyor tavsiye ederm

Ev işi de kalori yakyr canım bende spor dışında ev işi yapıyorum . Zımba da kilo verdiriyor benim arkadaşım zumbayla 10 kilo verdi . Suyu da 3 litre kadar içmeye çalış . Bende bugün kahvaltıda bir kaşık zeytinyaginda domates biberli Menemen yedim bir fincan yeşil çay içtim . Sabah aç karnima tartildim 74 geliyorum . Üç günde fark etti . Pilates yapıyorum sikilastiriyor tavsiye ederm
Canim haftada 2 gun yoga plates (1 er saat) 1 gunde 1 saat zumba yapiyorum. Haftada 3 gun plates yoga ve zumba yaptigim gunlerde ayrica 1,5 saatte kardiyo yapıyorum. Bakalim 1 ay sonunda neler olacak? Heyecamliyim ne kadar vermis olucam acaba :KK73::KK49:

Back