70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa 250-300 süper bi rakam. Nazar olmasın.. Alkışlıyorum sizi. Benim göbekten ziyade kilo versem de gitmeyen basen problemim var artı selülit :,(
Canim basen selulit gobek hepsi mevcut bende Haftada 3x300 yapiyorum duzelteyim. Spora gidiyorum evde istikrar olmuyor. Bayanlar birbirimizi gorup gaza geliyoruz

Canim haftada 2 gun yoga plates (1 er saat) 1 gunde 1 saat zumba yapiyorum. Haftada 3 gun plates yoga ve zumba yaptigim gunlerde ayrica 1,5 saatte kardiyo yapıyorum. Bakalim 1 ay sonunda neler olacak? Heyecamliyim ne kadar vermis olucam acaba

Bu tempoyla seni 50 lerde goruruz kesin.
Ben bir saat yurudum.Aksam yemeğinde ise bi tabak pilav üstü kuru yedim....Ama sadece 1 tabak...Ekmek tatlı zaten yok..

Bu tempoyla seni 50 lerde goruruz kesin.
Ben bir saat yurudum.Aksam yemeğinde ise bi tabak pilav üstü kuru yedim....Ama sadece 1 tabak...Ekmek tatlı zaten yok..
Yok canimm nerde 50 leri gormek benim icin zor hayal gibi birsey. 60-65 leri goreyim de razıyım

Bugun yogunluktan hicbir şey yiyemedim sabah wasayla sandvicimi yedim, oglen 8-10 tane fındık atabildim agzıma, simdi spordaym bisikletten bildiriyorum :)
Ayy canim ac karna dikkat et Allah korusun. Spor salonunda mısın dısarida degilsindir umarim canim. Ohh kalori almadan kalori veriyorum diyosun :) hadi bakalım guzel olacak hersey

40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)
40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)
ohh afiyet olsun canım :) InşAllah gidecek bu kilolar topiğimiz çok sessiz değil mi? bu aralar kimseler uğramaz oldu

Spor salonunda, oturarak yapıyorum
Bende oturarak 20 dk bisiklete biniyorum. Kosu bandinda 5-5,5 hızında 20 dk. kadar yürüyorum. Dr.um diz eklemleri onemli bu yaslarda kosu bandı sıkıntı yapabiliyor eklem kayıpları zedelenmeleri olabiliyor onermiyoruz dedi bende hızda 5-5,5 u gecmiyorum. Sonrasında kol bacak gobek icin egzersiz yapiyorum. Bugun nasil olduysa 12 bardak su, 3-4 bardakta sıvı birseyler ictim. Hergun boyle icmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…