Canim basen selulit gobek hepsi mevcut bendeYaa 250-300 süper bi rakam. Nazar olmasın.. Alkışlıyorum sizi. Benim göbekten ziyade kilo versem de gitmeyen basen problemim var artı selülit :,(
Canim haftada 2 gun yoga plates (1 er saat) 1 gunde 1 saat zumba yapiyorum. Haftada 3 gun plates yoga ve zumba yaptigim gunlerde ayrica 1,5 saatte kardiyo yapıyorum. Bakalim 1 ay sonunda neler olacak? Heyecamliyim ne kadar vermis olucam acaba
Yok canimm nerde 50 leri gormek benim icin zor hayal gibi birsey. 60-65 leri goreyim de razıyımBu tempoyla seni 50 lerde goruruz kesin.
Ben bir saat yurudum.Aksam yemeğinde ise bi tabak pilav üstü kuru yedim....Ama sadece 1 tabak...Ekmek tatlı zaten yok..
Ayy canim ac karna dikkat etBugun yogunluktan hicbir şey yiyemedimsabah wasayla sandvicimi yedim, oglen 8-10 tane fındık atabildim agzıma, simdi spordaym bisikletten bildiriyorum :)
40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)Ayy canim ac karna dikkat etAllah korusun. Spor salonunda mısın dısarida degilsindir umarim canim. Ohh kalori almadan kalori veriyorum diyosun :) hadi bakalım guzel olacak hersey
40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)
ohh afiyet olsun canım :) InşAllah gidecek bu kilolar40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)
Evet canim hemde nasılKizlar diyet yaparken halsizlesiyor musunuz
Ya bende oyle oluyorum ve bu sefer herseyi yiyesim geliyorEvet canim hemde nasılelim kolum kalkmıyor hele spor yapınca acayip yorgun ve halsiz hissediyorum
bisikleti ayakta mı yapıyorsunuz oturarak mı40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)
Ben gayet dinç hissediyorum yaKizlar diyet yaparken halsizlesiyor musunuz
Spor salonunda, oturarak yapıyorumbisikleti ayakta mı yapıyorsunuz oturarak mı
Canim benim 5. seansımdı dün, daha iyiydim halsizlik pek yoktu. O kadar hareketsizlikten sonra spora yeni yeni alışmaya başlıyor sanırım vücudumBen gayet dinç hissediyorum ya
Bende oturarak 20 dk bisiklete biniyorum. Kosu bandinda 5-5,5 hızında 20 dk. kadar yürüyorum. Dr.um diz eklemleri onemli bu yaslarda kosu bandı sıkıntı yapabiliyor eklem kayıpları zedelenmeleri olabiliyor onermiyoruz dedi bende hızda 5-5,5 u gecmiyorum. Sonrasında kol bacak gobek icin egzersiz yapiyorum. Bugun nasil olduysa 12 bardak su, 3-4 bardakta sıvı birseyler ictim. Hergun boyle icmeliyim.Spor salonunda, oturarak yapıyorum
Cok iyi ya masaallah keske bende oyle olsamBen gayet dinç hissediyorum ya
Nasil diyet yapıyosun?Cok iyi ya masaallah keske bende oyle olsam
bisiklet basen yapıyor falan diyorlar ya o yüzden sordum işte iyi terletiyor amaSpor salonunda, oturarak yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?