• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir de, içeceğim suyun içine 1 kabuk tarçın atıyorum 1 gün önce. yani içinde tarçını 1 gün beklettiğim su içiyorum sürekli. atıştırma ve tatlı krizine girmiyorum. insülin dengeleyen bir şeymiş tarçın
Tebrik ederim bende de troit cikmisti tekrar kontrollere gidecegim ins verebiliriz bu kilolari

hafta içi kahvaltı için; pazar gününden bir karışım hazırlayıp 2 dilim wasa arasına sürüp yiyiorum sabahları (peynir,maydonoz, nane,domates, ceviz rondodan çekiyorum)
öğlen sebze/et yemekhanede ne varsa yiyiorum(ekmek,tatlı ve pilav hariç)
akşamları yine ekmek pilav tatlı hariç evde pişen yemeklerden yiyorum ama, haftanın 3 günü akşam yemeği yemeyip onun yerine şöyle bişey yiyorum: 1 elma 1 ayva 2 kuru incir doğrayıp tarçın serpiyorum, tencerede 5 dak kadar ağzı kapalı yumuşatıyorum. soğuyunca yoğurtla karıştırıp yiyiorum.
en az 2 lt su ve 1 kupa yeşil çay içiyorum.
Böyle verdim

Bu arada wasa nedir?

Ay ne guzel canım maasallah. Umarim hedefine ulaşırsın canım. Insulin direncim yüksekmiş meğer yıllardır kilo vermekte zorlanıyordum. 5 gündür bunun icin ilac kullanıyorum. Umarım ulasırım hedefime uzak gibi gorunsede :) 76 kilo nerdeee 50 kilo nerde :KK35: ama olacak cok fazla hırslandım bu sefer
Tarçinı dr.um önermişti insülin direncim için

Çok konuştm ama, tereyag ve zeytinyagni hiç kısmadm. Aksam yemegnden sonra asla atıştırmıyorum, cok acıkırsam 1 yumurta haşlayıp yiyorm gece. Bir de, kalori hesabı yapiyorm bunlari yerken, günlük 1000 kaloriyi geçmedım
Waawww :KK9:Bravooo. Gunluk yediklerimi diyetisyenim yaz dedigi icin yaziyorum fakat kalori hesaplamiyorum. Ayy hadi gitsin bu kilolar kavusayimmm hedefime :KK73: 3 ay sonunda neler olacak bakalim heyecan heyecan :KK49:

Son düzenleme:
Canimmm hosgeldin hadi bakalim kurtulucaz bu kilolardan :) herkesin bunyesi farkli bende 2 ogun yiyerek kilo veremeyenlerdenim benim ogunum gunde 6 kez. 1 haftada 1 kilo 400 gr verdim haftada 3 gun spor destekli. Umarim boyle devam eder. Haydi hanimlar bu kilolar gidecek :KK49:

Bende artik spora baslasam cok iyi olacak vucut ilk kez kilo vermeye meyletmisken ..
Evet her bunye farkli..

Aynen
Bende artik spora baslasam cok iyi olacak vucut ilk kez kilo vermeye meyletmisken ..
Evet her bunye farkli..
Canim tek başina diyet ile gerceklesen kilo kayiplari bir sure sonra yerine geri geliyor. Sporla desteklenirse kalıcı kilo kaybi oluyor. Hadi bakalimmm herkes spora :KK49::KK73::21:

Merhaba 80-89 grubunda da yazıyordum 3-4 ay önce iki aydır 76 kilo olduğum için artık ben de buradayım. Öncelikle hepimize sağlık mutluluk ve sağlıkla kolayca giden kilolar diliyorum. 86 kiloyken diyetisyene gittim onun sayesinde 10 kilo verdim 3 ayda ama benim psikolojik dengemi alt üst etti. 3 ay boyunca kahvaltım 1 dilim kaşar 1 dilim ekmek bi tatlı kaşığı pekmez yeşillikti. Diyorumki değişiklik ver sıkıldım ömür boyu böyle yiyeceksin yoksa kilo alırsın dedi bana hep. Böylece moralim alt üst oldu ömür boyu öyle yememek için bıraktım 2 aydır da kilo veremiyorum. Şimdi yeni bir diyetisyene gidiyorum iyi bi liste verdi ama başlayamıyorum. Sanki ömür boyu istediğim şeylerden yiyemeyecekmişim gibi geliyor :( bu grup bana güç olur inşallah da bi an önce 60-69 a geçerim-geçeriz inşallah..

Aynen

Canim tek başina diyet ile gerceklesen kilo kayiplari bir sure sonra yerine geri geliyor. Sporla desteklenirse kalıcı kilo kaybi oluyor. Hadi bakalimmm herkes spora :KK49::KK73::21:
Bebeğim var 11 aylık dışarda yürümeyi çok seviyorum ama onu bırakıp çıkamıyorum soğukta, yazım beraber yürüyeceğiz inşallah. Şimdi ise evde zumba yapıyorum

Bebeğim var 11 aylık dışarda yürümeyi çok seviyorum ama onu bırakıp çıkamıyorum soğukta, yazım beraber yürüyeceğiz inşallah. Şimdi ise evde zumba yapıyorum
Allah bagislasin canım pesinde kosarken verirsin zaten ;) mekik oneririm faydası cok oluyor. Yarım mekik beli de yormuyor direkt gobekte etkili oluyor. Az zaman oldu baslayalı ama faydasını gördüğümü hissediyorum

Bu lifli oldugu icın hem tok tutuyor hem saglıkli,benim amacım karbonhdrati çok düşük tutmak,ama hç almamak olmaz,wasa kuruyemiş ve sebzeden alıyorm karbonhdrati. Wasa yazınca ilk görselde görebilirsiniz,susamlı olan hariç dger 2 çeşidinden alıyorum. 2 dh

Tesekkurler.baktim biraz.Bende alayim.
Bu arada sabah tartildim 73,6 geldim :-) Ama sanirim en onemli etken yuruyus yapmam.

Merhaba 80-89 grubunda da yazıyordum 3-4 ay önce iki aydır 76 kilo olduğum için artık ben de buradayım. Öncelikle hepimize sağlık mutluluk ve sağlıkla kolayca giden kilolar diliyorum. 86 kiloyken diyetisyene gittim onun sayesinde 10 kilo verdim 3 ayda ama benim psikolojik dengemi alt üst etti. 3 ay boyunca kahvaltım 1 dilim kaşar 1 dilim ekmek bi tatlı kaşığı pekmez yeşillikti. Diyorumki değişiklik ver sıkıldım ömür boyu böyle yiyeceksin yoksa kilo alırsın dedi bana hep. Böylece moralim alt üst oldu ömür boyu öyle yememek için bıraktım 2 aydır da kilo veremiyorum. Şimdi yeni bir diyetisyene gidiyorum iyi bi liste verdi ama başlayamıyorum. Sanki ömür boyu istediğim şeylerden yiyemeyecekmişim gibi geliyor :KK43: bu grup bana güç olur inşallah da bi an önce 60-69 a geçerim-geçeriz inşallah..
Canım benim hosgeldin verirsin. Hep beraber vericez insAllah inaniyorum. Birbirimize destek olucaz 60-69 kilo topigine tasınıcaz hep beraber. :KK73:

Back