- 20 Ekim 2015
- 17
- 29
- 3
- 39
Selam. Diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben 9 ayda 22 kilo verdim diyetisyenle. Eğer kendinize uygun diyetisyen tercih ederseniz çok eğlenceli bir süreç oluyor. Benim diyetisyenim kebaptan tatlıya herşeyi yazıyordu. Zaten en başta en çok neleri yemeyi seviyosun sorusuyla başlıyor ve ona göre de listeyi hazırlıyor. Yalnız belli bi kilo verdikten sonra diyetisyenle devam edilemediğini de gördüm. 22 kilodan sonra kendim bişeyler yaptım en son kalan bana göre 10 kg dr a göre 7 kg mu da akapunktur ile vermeye karar verdim. Onun da etkisini ilk haftada gördüm. Şuan ikinci haftamdayım bakalım bu hafta nolcak bekliyorum. Diyetisyenle başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Klasik liste vermeyen diyetisyen bulabilmeniz ümidiyle:)dene dene canım
canım kendine iradene güveniyorsan ben uyarım listeye diyorsan git tabiki benim ciddi yemek sorunlarım var uyamam listeye o yüzden gitmiyorum diyetisyene gitmeyi :)
Kebap ve tatlı mı diyetisyenin adresini ver çabukSelam. Diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben 9 ayda 22 kilo verdim diyetisyenle. Eğer kendinize uygun diyetisyen tercih ederseniz çok eğlenceli bir süreç oluyor. Benim diyetisyenim kebaptan tatlıya herşeyi yazıyordu. Zaten en başta en çok neleri yemeyi seviyosun sorusuyla başlıyor ve ona göre de listeyi hazırlıyor. Yalnız belli bi kilo verdikten sonra diyetisyenle devam edilemediğini de gördüm. 22 kilodan sonra kendim bişeyler yaptım en son kalan bana göre 10 kg dr a göre 7 kg mu da akapunktur ile vermeye karar verdim. Onun da etkisini ilk haftada gördüm. Şuan ikinci haftamdayım bakalım bu hafta nolcak bekliyorum. Diyetisyenle başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Klasik liste vermeyen diyetisyen bulabilmeniz ümidiyle:)
Ankaradaysanız verebilirşm teşekkür ederim şu kalan kilolarımı da verebilsem süper olcak inşallahKebap ve tatlı mı diyetisyenin adresini ver çabukşaka bir yana tebrik ederim
Grup biraz pasif aktif hale getirmeye çalışıyorum bende. Biraz katil8m nolursa sahabe kilo veririzSelam bayanlar,
masa basinda calistigim icin uzun süredir spor yapmiyorum, 37 yasindayim, 77kg - 170cm
grupdan etkilenip spor yapmaya baslamayi ümit ediyorum :)
Gruba nasil katilabilirim ? Yardimci olursaniz sevinirim :)
Ne yazık ki antalya dayı mAnkaradaysanız verebilirşm teşekkür ederim şu kalan kilolarımı da verebilsem süper olcak inşallah
O zaman doğru yerdeyimGrup biraz pasif aktif hale getirmeye çalışıyorum bende. Biraz katil8m nolursa sahabe kilo veririz
Bence gayet iyi .İyi akşamlar herkese :) bugünkü menimi paylaşıyorum ancak akşam yemeğinde misafirim olduğu için birazcık kaçırmış olabilirim
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta ile maydanozlu omlet (tavaya yağı peçeteyle sürüyorum. Eser miktarda yağ olmuş oluyo)
Öğlen
5 tane tavuk köftesi
1 dilim tahıllı ekmek
Akşam
Yaprak kebabı(ekmeksiz ızgara et olduğu için aslında çokta sakıncası yokmudurki )
Sabah 15 dakika karın ve boyun hareketleri. Problemim midemde olduğu için o yüzden karın çalışıyorum sadece.
İşte böyle aralarda da kahve (filtre kahve) içtim.
Akşam da aslında protein ağırlıklı beslendim kebap olunca adı biraz geriyo beniBence gayet iyi .
Ben veremiyorum moralim çok bozukSlm regl oldum hali ile e yeme düzeni karıştı . Pek cis yapmadım ama bu hafta kilo veremedim sağlık olsun haftaya inşallah.
Sizler ne yaptınız tartilan var mj
ben de şöyle bir araştırdım ama bana da pek uygun değilDukan gerçekten çok iyi ama biraz zor sabır istiyor. Önce kitabını alıp okumalisin . Ben denedim yapmayı ama pes ettim çok zor geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?