- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Yaş ve kilomu z yakın canım. Aktiflestirelim burayı. Ben benimle benzer durumda birilerini arıyorum yarışma gruplarindayjm ama sevmedim orayı. 55 kilo insanlar 48 inmeye falan çalışıyor. 36 bedeni begenmiyorlar falan. Bana biraz negatif etki etti oralar. Bende 2 hafta sonra başlayacağım spora. Beraber incelelimMerhaba yas 37. Dukan diyeti ilgimi cekti. Bir arkadas baya kilo vermis. Calisma saatlerim arasinda maalesef dr a gitme samsim yok. Ama kendime uygun bir liste muhakka ayarlayacagim. Paylasimlarimizi yapalim formu aktiflestirelim :)
Hoşgeldin canim. Gel tabi. Yanlış anlamazsan bi şey soracagim evli misin ve çocuğun var mi? Bi arkadaşım bu dediğin operasyondan sonra evlendi çocuğu oldu ve sütü gelmedi. Bu operasyonlar sonucunda böyle aksilikler çoğu zaman oluyormuş.Merhaba arkadaslar. Araniza katilmak istiyorum. 86 kilolardan 72 ye dusmustum. Gecen kis 77.8 kg ya kadar ciktim. Eylulun 3 den beri spor salonuna gidiyorum. Yogun bir kalori harcamama ragmen kilo veremiyorum. Toplam da 1.5 kg verebildim ama samki 4-5 kilo vermis gibi sıkılastim. Desteginize ve yardiminiza ihtiyacim var. Siteye hakim degilim. Allah kismet ederse somestr tatilinde gogus buyutme operasyonu olmayi dusunuyorum. Calisan bir bayanim. Uygulanacak makul bir diyet listesi konusunda yardimci olabilir misiniz? Psikolojik acidan dibe vurmus durumdayim kilo veremedegim icin. 3 ayim var ve vermek istedigim kilo araligi 10-15 kg. Yardimlarinizi bekliyorum. Sevgiler.
32 yaşındayım 72-73 arası değişiyo kilomSlm senin yas ve kilo kaç ?
Bende yazcam canım buraya siz yazarsanız ben de yazarım kızlar. Peki cuma günü tartılma ve kilo bildirimi günü. Cuma hedefleriniz ne? Herkes yazsın.Slm Cicisko . Uzuldum bu formun aktif olmamasinaumarim sen de en kisa surede hedefine ulasabilirsin. Diyet yapan arkadaslar varsa paylasim yapmalari ne guzel olur. Birbirimize destek olalim
Etrafımda dukanla zayıflayan herkes geri aldı. Bilginize kızlar.Merhaba yas 37. Dukan diyeti ilgimi cekti. Bir arkadas baya kilo vermis. Calisma saatlerim arasinda maalesef dr a gitme samsim yok. Ama kendime uygun bir liste muhakka ayarlayacagim. Paylasimlarimizi yapalim formu aktiflestirelim :)
Yoğurt kurunu nasıl yapıyorsun merak ettimMerhabalarr
Sabah:çeyrek simit şekersiz çay beyaz peynir kaşar peynir
Öğle: bezelye yoğurt tadımlık erişte :)
Bugünlük pasta kaçamağı yaptım çok yakın arkadaşımın doğum günü sebebiyle :))
Şuan aç değilim uykudan önce yine yoğurt kürümü uygulayacağım :))
yoğurt limon ve pulbiber canım bakalım kullanan herkes 2 haftadan önce faydasının görülmediğini yazmış 2 hafta sonrasında etkileri görülebilirmiş 2 haftayı doldurmadım ben de daha bekliyorum bakalım yılmıyorum kullanıyorumYoğurt kurunu nasıl yapıyorsun merak ettim
Bende deneyeyim . Artık neden fayda görürsemyoğurt limon ve pulbiber canım bakalım kullanan herkes 2 haftadan önce faydasının görülmediğini yazmış 2 hafta sonrasında etkileri görülebilirmiş 2 haftayı doldurmadım ben de daha bekliyorum bakalım yılmıyorum kullanıyorum
dene dene canımBende deneyeyim . Artık neden fayda görürsem
canım kendine iradene güveniyorsan ben uyarım listeye diyorsan git tabiki benim ciddi yemek sorunlarım var uyamam listeye o yüzden gitmiyorum diyetisyene gitmeyi :)Dün çok güzel diyet yapıp son dakika tahinli çörek yedim.
Artık dün akşam bi diyetisyene gitsem daha iyi olur diye düşünmeye başladım. Uygun fiyatlı bi diyetisyen arayışına gircem böyle olmayacak.
düşünmüyorum demek istemiştim :))Dün çok güzel diyet yapıp son dakika tahinli çörek yedim.
Artık dün akşam bi diyetisyene gitsem daha iyi olur diye düşünmeye başladım. Uygun fiyatlı bi diyetisyen arayışına gircem böyle olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?