70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba yas 37. Dukan diyeti ilgimi cekti. Bir arkadas baya kilo vermis. Calisma saatlerim arasinda maalesef dr a gitme samsim yok. Ama kendime uygun bir liste muhakka ayarlayacagim. Paylasimlarimizi yapalim formu aktiflestirelim :)
Yaş ve kilomu z yakın canım. Aktiflestirelim burayı. Ben benimle benzer durumda birilerini arıyorum yarışma gruplarindayjm ama sevmedim orayı. 55 kilo insanlar 48 inmeye falan çalışıyor. 36 bedeni begenmiyorlar falan. Bana biraz negatif etki etti oralar. Bende 2 hafta sonra başlayacağım spora. Beraber incelelim

Selam kızlar
Geremiyorum uzun zamandır. Büyük kızım sehpadan düştü kolunu kırdı. Zaten çok hareketliydi şimdi hem açısından hem de sinirinden sürekli ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdım ( gecemiz gunduzumuz birbirine karıştı. ( ben küçüğün gazına yetisemezken bir de bu geldi basıma (

Hoşgeldin canim. Gel tabi. Yanlış anlamazsan bi şey soracagim evli misin ve çocuğun var mi? Bi arkadaşım bu dediğin operasyondan sonra evlendi çocuğu oldu ve sütü gelmedi. Bu operasyonlar sonucunda böyle aksilikler çoğu zaman oluyormuş.

kızlar merhabalaarr ben bir ara 80-89 grubundaydımm artık 70lere indiğime göre buraya gelebilirim sanırıımmm ve baya saldım şuan ama artık toparlanmanın vakti geldii Ağustosta düğünüm var ve benim zayıflamam şart bugünden itibaren başladım yediklerime dikkat etmeye.. çok yemek seçeyen biriyim ve özellikle faydası olan hiçbir şeyi yemem hahaha hep abur cubur benim diyetim şöyle olacak porsiyonlarımı küçültmeye başladım yediklerimi sizinle paylaşayım her gün yazacağım bunu ve haftalık yada 2 haftada 1 kilo bildiriminde bulunacağım şuan 76 kiloyum

MENÜ
Sabah kahvaltısı
1 adet haşlanmış yumurta
şekersiz çay
beyaz peynir
1 dilim ekmek
Öğle yemeği
yemek yemedim bugün acıkmayınca 1 adet elma yedim
Akşam yemeği
1 kase çorba
ve uyku öncesi klasiğim yoğurtlu limonlu pulbiberli yoğurtt

Slm Cicisko . Uzuldum bu formun aktif olmamasina umarim sen de en kisa surede hedefine ulasabilirsin. Diyet yapan arkadaslar varsa paylasim yapmalari ne guzel olur. Birbirimize destek olalim
Bende yazcam canım buraya siz yazarsanız ben de yazarım kızlar. Peki cuma günü tartılma ve kilo bildirimi günü. Cuma hedefleriniz ne? Herkes yazsın.

Merhaba yas 37. Dukan diyeti ilgimi cekti. Bir arkadas baya kilo vermis. Calisma saatlerim arasinda maalesef dr a gitme samsim yok. Ama kendime uygun bir liste muhakka ayarlayacagim. Paylasimlarimizi yapalim formu aktiflestirelim :)
Etrafımda dukanla zayıflayan herkes geri aldı. Bilginize kızlar.

Yoğurt kurunu nasıl yapıyorsun merak ettim

Bende menu yazayım
Menum
Sabah
1 active yoğurt
Öğle
1 küçük ayran
Tavuk sinitzel 1 parça
2 kaşık bulgur pilavı
2 parca domates
Yarım çorba
Ara
1 yeşil elma
Ara
1 küçük süt
Aksam
3 küçük parça tavuk
1 büyük bardak ayran
2 dilim ekmek
Çok az peynir ( karnim doymamış di da )
Adım 4000 olacak yatmadan inşallah

Fikirlerini ze açığım

Yoğurt kurunu nasıl yapıyorsun merak ettim
yoğurt limon ve pulbiber canım bakalım kullanan herkes 2 haftadan önce faydasının görülmediğini yazmış 2 hafta sonrasında etkileri görülebilirmiş 2 haftayı doldurmadım ben de daha bekliyorum bakalım yılmıyorum kullanıyorum

Dün çok güzel diyet yapıp son dakika tahinli çörek yedim.
Artık dün akşam bi diyetisyene gitsem daha iyi olur diye düşünmeye başladım. Uygun fiyatlı bi diyetisyen arayışına gircem böyle olmayacak.

Bende deneyeyim . Artık neden fayda görürsem
dene dene canım
canım kendine iradene güveniyorsan ben uyarım listeye diyorsan git tabiki benim ciddi yemek sorunlarım var uyamam listeye o yüzden gitmiyorum diyetisyene gitmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…