• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dene dene canım :KK70:

canım kendine iradene güveniyorsan ben uyarım listeye diyorsan git tabiki benim ciddi yemek sorunlarım var uyamam listeye o yüzden gitmiyorum diyetisyene gitmeyi :)
Selam. Diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben 9 ayda 22 kilo verdim diyetisyenle. Eğer kendinize uygun diyetisyen tercih ederseniz çok eğlenceli bir süreç oluyor. Benim diyetisyenim kebaptan tatlıya herşeyi yazıyordu. Zaten en başta en çok neleri yemeyi seviyosun sorusuyla başlıyor ve ona göre de listeyi hazırlıyor. Yalnız belli bi kilo verdikten sonra diyetisyenle devam edilemediğini de gördüm. 22 kilodan sonra kendim bişeyler yaptım en son kalan bana göre 10 kg dr a göre 7 kg mu da akapunktur ile vermeye karar verdim. Onun da etkisini ilk haftada gördüm. Şuan ikinci haftamdayım bakalım bu hafta nolcak bekliyorum. Diyetisyenle başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Klasik liste vermeyen diyetisyen bulabilmeniz ümidiyle:)

Selam. Diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben 9 ayda 22 kilo verdim diyetisyenle. Eğer kendinize uygun diyetisyen tercih ederseniz çok eğlenceli bir süreç oluyor. Benim diyetisyenim kebaptan tatlıya herşeyi yazıyordu. Zaten en başta en çok neleri yemeyi seviyosun sorusuyla başlıyor ve ona göre de listeyi hazırlıyor. Yalnız belli bi kilo verdikten sonra diyetisyenle devam edilemediğini de gördüm. 22 kilodan sonra kendim bişeyler yaptım en son kalan bana göre 10 kg dr a göre 7 kg mu da akapunktur ile vermeye karar verdim. Onun da etkisini ilk haftada gördüm. Şuan ikinci haftamdayım bakalım bu hafta nolcak bekliyorum. Diyetisyenle başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Klasik liste vermeyen diyetisyen bulabilmeniz ümidiyle:)
Kebap ve tatlı mı diyetisyenin adresini ver çabuk :KK70::KK70: şaka bir yana tebrik ederim :KK9:

Selam bayanlar,

masa basinda calistigim icin uzun süredir spor yapmiyorum, 37 yasindayim, 77kg - 170cm
grupdan etkilenip spor yapmaya baslamayi ümit ediyorum :)
Gruba nasil katilabilirim ? Yardimci olursaniz sevinirim :)
Grup biraz pasif aktif hale getirmeye çalışıyorum bende. Biraz katil8m nolursa sahabe kilo veririz

İyi akşamlar herkese :) bugünkü menimi paylaşıyorum ancak akşam yemeğinde misafirim olduğu için birazcık kaçırmış olabilirim:110:
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta ile maydanozlu omlet (tavaya yağı peçeteyle sürüyorum. Eser miktarda yağ olmuş oluyo)
Öğlen
5 tane tavuk köftesi
1 dilim tahıllı ekmek
Akşam
Yaprak kebabı :KK47: (ekmeksiz ızgara et olduğu için aslında çokta sakıncası yokmudurki:KK47:)
Sabah 15 dakika karın ve boyun hareketleri. Problemim midemde olduğu için o yüzden karın çalışıyorum sadece.
İşte böyle aralarda da kahve (filtre kahve) içtim.

İyi akşamlar herkese :) bugünkü menimi paylaşıyorum ancak akşam yemeğinde misafirim olduğu için birazcık kaçırmış olabilirim:110:
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta ile maydanozlu omlet (tavaya yağı peçeteyle sürüyorum. Eser miktarda yağ olmuş oluyo)
Öğlen
5 tane tavuk köftesi
1 dilim tahıllı ekmek
Akşam
Yaprak kebabı :KK47: (ekmeksiz ızgara et olduğu için aslında çokta sakıncası yokmudurki:KK47:)
Sabah 15 dakika karın ve boyun hareketleri. Problemim midemde olduğu için o yüzden karın çalışıyorum sadece.
İşte böyle aralarda da kahve (filtre kahve) içtim.
Bence gayet iyi .

Benim menu biraz garip oldu. Ama.bugün doğum günüm kızlar o sebeple çok umursamadim. Bugün izinli olayım
Sabah
2 dilim ekmek Çok az peynir 4 zeytin
Ara
1 bardak süt
Öğle 1 küçük tabak aşure
Ara
1 galeta
Aksam
Patlıcanlı kul bastı mi neydi unuttum adını doğum günü sebebi ile dışarı çıkmıştım. Yağsız dana etiydi ama. Yanında salata 2 parca da ekmek
Bir bardak ta ayran.

Back