• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar sanırım ben diyet listesi yerine kendime göre sağlıklı bir yemek planı oluşturacağım.
15 senelik bir kız arkadaşım var. son 10 yıldır yoga ile uğraşıyor ve beslenme düzenini oturttu. 10 senedir gr kilo almıyor.
bana tavsiyesi ; sabah ne istersen ye, öğlen çorba yoğurt yada ne bileyim sebze yemeği yoğurt gibi, akşam da kesinlikle yemek yemiyor. Yoğurt ya da meyve ile geçiştiriyorum diyor. ben zaten spora başladığımdan beri akşamları sadece yoğurt ve yulafyiyordum aynen devam edeceğim. Günlük liste vermeye gayret edeceğim. öncelilke kendimizi kandırmamamız ve inanmamız gerekiyor.

Ben veremiyorum moralim çok bozuk:KK43:(
Bende de durgunluk var. Ama biraz azim ve birbirimize destekle olur bu iş.
77,0 kg den 76,4 kg ye düşmüş kilom,

Dün gece bir arkadaşimiza doğum günü süprizi yaptik, tabi şampanya ve pasta eksik degildi gene 600 gram vermiş olmam beni mutlu etti
Tebrikler
pazar günü yapsak daha iyi olmaz mı ?
bence olur

Kızlar herkes farklı zamanlarda bir şeyler yazmış liste yapamadım . Ama ben umitluyum buraya daha sık katılım sağlarsak olur bu iş.
En andan bir liste oluşturalım. Ben yazdım ama anlaşılmamış sanırım.
Benim listemde n devam edin bir bilelim kaç kişiyi z.

1 alpikesonsuz kilo 79.9 yaş 35
Kendinizi alta ekleyin

Suan baska bir grubada girdim, orada cuma günleri tartiliyoruz, isterseniz butadada cuma sabah tartildigimiz kilolari yazalim
Tamam o halde ben de cuma yerine bugun tartildim vee 5 gunde 76.30'dan 74.30' dusmusum. Su bir gercek ki 1.5 aydir verdigim kiloyu bu kadar kisa surede vermis olmak beni cook mutlu etti. Haftaya da cuma gunu kilo bildirimi yapacagim.

Ben suan regl sebeple arti çıkarim pazartesi sabah tartilayim birde cuma . Cumadan itibaren kiloları yazarsaniz liste tutariz önümüzu görürüz.
Kasım itibari ile spora başlayacağım bende. Şuan ayağımda bir sakatlık var osebeple beklemedeyim. Doktor kasımda yavaş yavaş baslayabilirsin dedi.

Ben uyarim cumadan cumaya kilo bildirimi yapmaya. Bu arada size bir tuyo verecegim. Sanirim odemleri atmamda acayip faydasi oldu. Isyerinde bir abimiz bir tarif yaptirmis. Bana da ikram etti. Sadece 2 gun 2 bardak ictim bu tariften.

Patlican sapi
Havuc
Maydanoz
Sogan

Birlikte kaynatilip sogutulup suzulerek icilir

Cumartesi menümü anca bugün yazabiliyorum, dün gece geç geldik eve.

HCG diyetine başlarken ilk iki veya üç gün bol karbonhidratli yemek gerekiyor, o yüzden dün karbonhidrat ağirlikli bir menü oluştu.
Dün sabah sütlü yulaf yedim, öğlen Maastrichteydik, Holladanin patates kizartmasi çok iyi olduğu için bol ketchup, mayonez ve soğanli patates kizartmasi yedim, gün içerisinde iki kirazli bira ve bir litre su içtim.
Akşam yemeğinde pirzola yaninda pilav ve salata vardi tatli olarak çikolatali waffel. Hollandalilarin sıcak waffellarida harika oluyor.

Tabi baya gezdik, 5 saat yürüdük, lokallerde oturma harici.

Dünya çapinda birinci seçilen fotoğraf sergiside vardi, çoğu üzücü anlari karelemiş :KK43: bu arada Türkiyeden iki resimde vardi, gezi parkinda bir kızın polis tarafindan nasıl sürüklendiği an gibi.

Maastrichte en çok hoşuma giden bir gotik zamaninda inşa edilmiş kiliseyi kitapçi olarak kulanimi değiştirilmiş, yolunuz düşerse uğramanizi tavsiye ederim.

[QUOTEiz, post: 43214768, member: 711607"]Ben de anlayamadım:/ bi hevesle katılıyım dedim ama hevesim kırıldı:110:[/QUOTE]
Diyet gunluklerinde yine yeniden diye bir baslik var gel seninle oraya katilalim canim tabiki istersen ama nereye girsem hep husran.en sonunda kendi gunlugumu acacagim samirim

Back