Hosgeldin :)Selam bende size katılabilir miyim
Boyum 1.63
Kilo 77
İki çocuk annesiyim kilo vermek istiyorum ama tek basina olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin :)Selam bende size katılabilir miyim
Boyum 1.63
Kilo 77
İki çocuk annesiyim kilo vermek istiyorum ama tek basina olmuyor
mPazar gunu evde amele gibi calistim telefona elimi bile suremedim. Ben ayni kararlilikla devam ediyorum. Siz de vazgecmeyin derim.
Katiliyorum sana. Gunluk menuler, spor aktivite yazalim. Cumalari da kilo bildirimi. Kendimizi motive ederiz en azindan.Ben buraya ywdiklerimi sporunu ve cuma günü kilo bildirimi yapacagim birkaç kişidaha gelirse grup canlanir insallah
aynen canim elimizden geldiği kadar gidelim buraya bizede motive olur bu arada senin kilo kaç ti canimKatiliyorum sana. Gunluk menuler, spor aktivite yazalim. Cumalari da kilo bildirimi. Kendimizi motive ederiz en azindan.
Gecen cuma 74.4 e dusmusumaynen canim elimizden geldiği kadar gidelim buraya bizede motive olur bu arada senin kilo kaç ti canim
Bende 77 kiloGecen cuma 74.4 e dusmusum
Hoalsgeldin :)bayanlar benide aranıza alırmısınız 76 kiloydum 2 kilo verdim şimdi 74 kiloyum ilk hedefim 70 olmak boy 1.58
Sen de aramiza hosgeldin :)Kizlar ben de geldim. Boyum 166 kilom 78 suan yuruyus ve yemege az da olsa dikkat ederek ayda 2 kilo veriyordum ama ramazan dan sonra duzenim degismek zorunda kaldi suan tekrar baslamak istiyordum burayi gordum. Benim icin iyi oldu
Hos bulduk :) birbirimize destek oluruz umarim:)Sen de aramiza hosgeldin :)
Hos bulduk :) birbirimize destek oluruz umarim:)Sen de aramiza hosgeldin :)
Ben sirf gazla calisirim zaten:)Aslinda destek gercekten ise yariyor. Ozellikle de gunluk menuleri buraya yazabilsek, motivasyon artiyor