Tebrik ederim :)77,0 kg den 76,4 kg ye düşmüş kilom,
Dün gece bir arkadaşimiza doğum günü süprizi yaptik, tabi şampanya ve pasta eksik degildi gene 600 gram vermiş olmam beni mutlu etti
Benim hedefim sömestr tatiline kadar 10 kg vermek yani 3 ayım var sonrasındada slikon ameliyatı olmayı planlıyorum.Bende yazcam canım buraya siz yazarsanız ben de yazarım kızlar. Peki cuma günü tartılma ve kilo bildirimi günü. Cuma hedefleriniz ne? Herkes yazsın.
pazar günü yapsak daha iyi olmaz mı ?Bende yazcam canım buraya siz yazarsanız ben de yazarım kızlar. Peki cuma günü tartılma ve kilo bildirimi günü. Cuma hedefleriniz ne? Herkes yazsın.
beni de ekleyin :)Pofidik şu yoğurt kürünu unutmazsam bende yapacağım
Kızlar kaç kişiyi z bir toplassak ta sayım yapsak
Hadin listeyi devam ettirin. Hem tanisamadim hem plan yapalım haftada bir tartilayim ne dersiniz.
1) alpikesonsuz
Yaş 35
Kilo 79.9
Bende de durgunluk var. Ama biraz azim ve birbirimize destekle olur bu iş.Ben veremiyorum moralim çok bozuk(
Tebrikler77,0 kg den 76,4 kg ye düşmüş kilom,
Dün gece bir arkadaşimiza doğum günü süprizi yaptik, tabi şampanya ve pasta eksik degildi gene 600 gram vermiş olmam beni mutlu etti
bence olurpazar günü yapsak daha iyi olmaz mı ?
Tamam o halde ben de cuma yerine bugun tartildim vee 5 gunde 76.30'dan 74.30' dusmusum. Su bir gercek ki 1.5 aydir verdigim kiloyu bu kadar kisa surede vermis olmak beni cook mutlu etti. Haftaya da cuma gunu kilo bildirimi yapacagim.Suan baska bir grubada girdim, orada cuma günleri tartiliyoruz, isterseniz butadada cuma sabah tartildigimiz kilolari yazalim
Ben de anlayamadım:/ bi hevesle katılıyım dedim ama hevesim kırıldıKimse yok mu grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?