• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar nereye gittiniz yaa? Bugün kilo bildirimi yok mu? Niye kimse bi şey yazmamış. Birkaç gün gittik forum durmuş resmen. Hadi toplaşıp gelin. :) bu hafta özel günden dolayı diyet yapmadım ama yine de kilo almamisim :)
Geçen hafta : 73.8
Bu hafta : 73.6
Canım ben bugün72.9 çıktım. Bu hafta 800 gr vermişim

Döndüm kızlar döndüm de benim kız yine gaz bombası :KK43: perişan etti beni :KK43: dün öğleden sonra ne yedim hatırlamıyorum doğru duzgun. Akşam yemeğini de eşim yedi diye kaldırmış sofrayı ben cocukla ilgileniyordum. Bir de baktım ki sofra yok ortada :) hazırlayım tekrar dedi ama canim istemedi sonra bi şeyler atistirdim. Tabi bu atıştırma gecenin bi yarısiydı :KK43:

Ya sormayın acayip fena bir gün geçirdim yediklerimi yazsam çüş dersiniz. Diyet yapan biri değil kilo almaya çalışan biri yer anca bunları :KK43:
Oluyor öyle arada canim:) bak etkilememiş de. Aslında diyete başlayınca psikolojik destek de almalı kadınlar diyorum. Sevinsek yiyoruz uzulsek yiyoruz :) kesin altında başka bi şey vardır bunların :))) çocukluğumuza mi insek acaba :))

Oluyor öyle arada canim:) bak etkilememiş de. Aslında diyete başlayınca psikolojik destek de almalı kadınlar diyorum. Sevinsek yiyoruz uzulsek yiyoruz :) kesin altında başka bi şey vardır bunların :))) çocukluğumuza mi insek acaba :))
Tşk.ederim canım.doğru diyosun destek şart.çocukluğa inme fikride süpermiş

Valla bencede bazen bi isyan hali geliyo bana bi daha mı gelicem dünyaya diye düşünüyorum. Aslında dün ki patlama falan acayip etkiledi beni.hayat ne kadar boş diye düşündüm bütün gün.

Back