- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
Canım burada kimse yazmıyo motivasyon zor böyle. İstersen sen de gel oraya ama orada hergün yazmassan atıyolar sıkı kurallar varYol arkadaşım nereye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım burada kimse yazmıyo motivasyon zor böyle. İstersen sen de gel oraya ama orada hergün yazmassan atıyolar sıkı kurallar varYol arkadaşım nereye
Canım ben bugün72.9 çıktım. Bu hafta 800 gr vermişimKızlar nereye gittiniz yaa? Bugün kilo bildirimi yok mu? Niye kimse bi şey yazmamış. Birkaç gün gittik forum durmuş resmen. Hadi toplaşıp gelin. :) bu hafta özel günden dolayı diyet yapmadım ama yine de kilo almamisim :)
Geçen hafta : 73.8
Bu hafta : 73.6
Çok güzel :) bravo :)Canım ben bugün72.9 çıktım. Bu hafta 800 gr vermişim
Peki ben de bakayım ama yine buraya da yazarım ben :)Canım burada kimse yazmıyo motivasyon zor böyle. İstersen sen de gel oraya ama orada hergün yazmassan atıyolar sıkı kurallar var
O saatten sonra insallah bi şey yememissindirBugun diyetimin 4, gunu iyide gidiyo ...ama suan cok acim kalorisiz ne yesem diye dusunuyorum ...fakat bugun spor yapamadim
Bende gelirim o zmana seni bırakmam arkadaşım :)Peki ben de bakayım ama yine buraya da yazarım ben :)
:)Bende gelirim o zmana seni bırakmam arkadaşım :)
Canım merhaba dönmüşsün.bende 14.takıma katıldım bakalım orda nolcak.burayada yazarım seni yalnız bırakmamO saatten sonra insallah bi şey yememissindir
Ya sormayın acayip fena bir gün geçirdim yediklerimi yazsam çüş dersiniz. Diyet yapan biri değil kilo almaya çalışan biri yer anca bunlarıYine kimse yok buralarda
Akşam bende eşim yemek yerken biraz atıştırdım.inş.yaptığım egzersizler telafi etmiştir.Ya sormayın acayip fena bir gün geçirdim yediklerimi yazsam çüş dersiniz. Diyet yapan biri değil kilo almaya çalışan biri yer anca bunları
Canım tartıldım sabah zaiyat yok çok şükürAkşam bende eşim yemek yerken biraz atıştırdım.inş.yaptığım egzersizler telafi etmiştir.
İyi çok sevindim.benimde bebiş rahatsız sabah 6ya kadar hiç uyumadı bigün kendime izin veriyim diyorum ama kararsızımCanım tartıldım sabah zaiyat yok çok şükür
Geçmiş olsun canimİyi çok sevindim.benimde bebiş rahatsız sabah 6ya kadar hiç uyumadı bigün kendime izin veriyim diyorum ama kararsızım
Oluyor öyle arada canim:) bak etkilememiş de. Aslında diyete başlayınca psikolojik destek de almalı kadınlar diyorum. Sevinsek yiyoruz uzulsek yiyoruz :) kesin altında başka bi şey vardır bunların :))) çocukluğumuza mi insek acaba :))Ya sormayın acayip fena bir gün geçirdim yediklerimi yazsam çüş dersiniz. Diyet yapan biri değil kilo almaya çalışan biri yer anca bunları
Tşk.ederim canım.doğru diyosun destek şart.çocukluğa inme fikride süpermişOluyor öyle arada canim:) bak etkilememiş de. Aslında diyete başlayınca psikolojik destek de almalı kadınlar diyorum. Sevinsek yiyoruz uzulsek yiyoruz :) kesin altında başka bi şey vardır bunların :))) çocukluğumuza mi insek acaba :))
Valla bencede bazen bi isyan hali geliyo bana bi daha mı gelicem dünyaya diye düşünüyorum. Aslında dün ki patlama falan acayip etkiledi beni.hayat ne kadar boş diye düşündüm bütün gün.Oluyor öyle arada canim:) bak etkilememiş de. Aslında diyete başlayınca psikolojik destek de almalı kadınlar diyorum. Sevinsek yiyoruz uzulsek yiyoruz :) kesin altında başka bi şey vardır bunların :))) çocukluğumuza mi insek acaba :))
Noldu canım geçmiş olsun? Valla böyle günlerde bünyeyi zorlamamk gerek çünkü bebeklere bakacak enerji lazımİyi çok sevindim.benimde bebiş rahatsız sabah 6ya kadar hiç uyumadı bigün kendime izin veriyim diyorum ama kararsızım