Ben de dün öyle oldum yazmıştım ya o halde börek verdiler yedim malesef. Yapacak bir şey yok sağlığımızdan kıymetli değil arada oluyo.Forumda mubarek çok aktif :))
Gelelim günah çıkarmaya :)
Bugün kan şekerim düştü galiba gün boyu elim Ayağım titredi. Hastalanirsam benden başka kimse de yok çocuklara bakacak korkusuyla tatlı da yedim ekmek de maalesef çok fazla abartmadim ama diyette olan biri yememeliydi bunları.
Sabah:
1 simit
5-6 dilim peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltılık sos 1 y.kaşıgi
Sonra fena olunca biraz atistirdim
1 elma
1 salatalık
Yarım simit
Çeyrek ekmek arasina peynir koydum
Akşam
2 kase nohut yemeği
1 kaşık pilav
2 tane de elmalı kurabiye
Yapacak bi şey yok hep kan sekerimin suçu((
Tamam anlaşıldı teşekkür ederim. Bende haftaya az evvel tartıldım ozaman 75.9 um ilk hedef 70Çok kurallı bi sayfa değiliz ki :) herkes diyet için ne yapıyorsa ya da yapamiyorsa onu yazıyor cuma günleri de bildirim yapıyoruz o kadar.
Birde tok karınayım pztsi aç karına 75.9 dumTamam anlaşıldı teşekkür ederim. Bende haftaya az evvel tartıldım ozaman 75.9 um ilk hedef 70
Mevlut nasıl geçti Allah kabul etsin bu arada. Kacamaksiz olmaz da artık ne yemediysen kar sayacaksin :))Ben de dün öyle oldum yazmıştım ya o halde börek verdiler yedim malesef. Yapacak bir şey yok sağlığımızdan kıymetli değil arada oluyo.
Asıl yarın kızımın mevlütü var ve evde ki eski kıyafetlerim olmadı. Sadece bir etek ve bluz ayarlayabildim. Diğer hiç bir kıyafetim (şık olanlar, işe giydiklerim) olmadı canım çok sıkıldı. Açlıktan ölsem yeri yani. Bir de yarın mevlütte nasıl o kadar yiyeceğin içinde kendimi tutucam bilmiyorum
Kizlar noluyo niye kimse yazmıyo artık.herkes nereye gitti[/QUOT
Forumda anneler çok olunca çocukları uyut evi toparla ancak gelebiliyordu işte :)
Ohh supersin su spor isine bir el atsam salona yazilmadan kendi kendime motive olamiyorum hep grupla diyet ve spordan verim alabiliyorum ☺40 dk eliptik tamamdır.artık mekiğede başlıcam inş.
Istedikten sonra hersey olur uzulmeyin sadece o elbiselerin icinde hayal edin kendinizi ve eski fiziginizi bence hepimizi basaracagiz aradaki kacamaklar moral bozmasin illa ki olacak sadece kacamak yaptik diye ipin ucunu birakmamak gerekMevlut nasıl geçti Allah kabul etsin bu arada. Kacamaksiz olmaz da artık ne yemediysen kar sayacaksin :))
Kıyafet konusunda yasadiklarini ben kardeşimin dugununde yasadim. Nefret ettim kendimden. Ki o zaman 40 im bile çıkmamıştı.
Birkaç ay sonra ise başlayacağı ama kıyafetlerin içine geremiyorum bile.bu kiloyla 36-38 beden içine girilir mi?
Nefret ediyorum su pis boğazımdan!!?
Ne kadar çok emziren anneyiz buaradaMerhaba herkese.benimde bu ay sonuna kadar hedefim en az 70 olmak.şuan 75-76 arası gidip geliyorum ama vercem biliyorum.sonrada hedef 65 inş.emziriyo olmasam şimdiye çoktan vermiştim ama böylede veriyorum.bakalım cuma ne çıkcak tarı
40 dk mıı süperrrrr tebrikler40 dk eliptik tamamdır.artık mekiğede başlıcam inş.
Teşekkürler canım. Mevlüt güzel geçti çok şükür. Çok yoruldum 22 kişiydik 2 tanede çocuk. Biraz yoruldum bir de herkes bebeğimi şapur şupur öptü özellikle ellerini ve şu sıra bebeğim devamlı elini yalıyoMevlut nasıl geçti Allah kabul etsin bu arada. Kacamaksiz olmaz da artık ne yemediysen kar sayacaksin :))
Kıyafet konusunda yasadiklarini ben kardeşimin dugununde yasadim. Nefret ettim kendimden. Ki o zaman 40 im bile çıkmamıştı.
Birkaç ay sonra ise başlayacağı ama kıyafetlerin içine geremiyorum bile.bu kiloyla 36-38 beden içine girilir mi?
Nefret ediyorum su pis boğazımdan!!?
Merhaba canım.rezene bendede var kızım 8.5 aylık ama ben hiç içmedim nası oluyo ben kızım için almıştım eczaneden üzerinde kimyonlu yazıyo tarif edermisin bana bende içeyim diyetten sütüm azalmasın bari faydası oluyosaNe kadar çok emziren anneyiz buaradane güzel birlikte. Kuvvet doğar. Emzirme sırasında bol bol rezene içelim arada hatırlatalım birbirimize ben unutuyorum en azından siz hatırlatın bana kızlar. Bir de süt arttıran öneriler varsa paylaşalım.
Canım rezene ve anason çayı sütü arttırıyo. Senin aldığın granül mü? Yani oralet gibi mi? Üzerinde yazar genelde bir su bardağına 3 tatlı kaşığı atılıyo. Onun dışında sallama çay gibi olanlar var onlardan da içebilirsin. Günde 1-3 kez diyo genelde. Ben faydasını görüyorum. Kimyonda gaza iyi gelir. Bebeğinide rahatlatır.Merhaba canım.rezene bendede var kızım 8.5 aylık ama ben hiç içmedim nası oluyo ben kızım için almıştım eczaneden üzerinde kimyonlu yazıyo tarif edermisin bana bende içeyim diyetten sütüm azalmasın bari faydası oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?