GEl canicanimbgel sen de katil bu AC insanların arasına :)))Arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. 171 boyunda 75.9 kilo bir çocuk annesi ve 26 yaşındayım. 4 gündür kendi çapımda diyetteyim. Akşamlarıda 5000 adım kadar yürüyorum. Sizlerinde önerilerini almak istiyorum.
Tşklerrr çok mutlu oldum. Oğlum 2 buçuk yaşında. Doğumdan kalan kilolarım var. 15 kilo aldım hamilelikle 68le kaldım 83le doğurdum 4 gün sonra 76ydım bi 70e düşüyorum bi 78 e çıkıyorum. 69u görsem çok iyi olacakta iştee...Merhaba hosgeldiniz cocuk ne kadarlik dogum kilolari yapistiginda zor gidiyor ya ilk kizimda 25 kilo aldim ancak 2 yasindayken istedigim formda olmustum
Merhabaaaaa!!!G
GEl canicanimbgel sen de katil bu AC insanların arasına :)))
Valla çok az yememişmisin? Ben o kadar az yiyince sütüm. Hemen etkileniyo bir de emzirirken elim ayağım titriyo. Dün evde misafir vardı ben emzirirken ellerim titremeye başladı bana börek verdiler hahahaha yedim bende o halde sorma çok pişmanım. Birde tatlı yedim akşam. Dün ipin ucunu kaçırdım ve bugün 200 gr fazla uyandım ama hakkettim doğrusu oh olsun bana yemiyecektim böreği tatlıyı.Ay insallah ama artık çok yavas kilo veriyorum ben. 30 dan sonra metobolizmam iflas etti sanki :) o kadar zorlaniyorum ki. Bakalım sonuç ne olacak.
Gelelim günün yarısından sonra Yediklerimi
Arada dayanamadım bir de havuç yedim. Ogle yemeği yine yalan oldu
Akşam da 1 kase yoğurt
Koca bi tabak salata
Ve 1 tabak kabak yemeği
Ara 1 armut
8 den sonra yine yemedim günlük de en az3 lt su iciyorum.
Off pastane işetsek hele 100 kg olurdum heralde hiç dayanamamAynen birde biz pastane isletiyoruz onceden yaptigim kacamaklar daha fenaydi buna sukur yok o taze cikmis ye bu taze cikmis ye falan asmistim kendimiSimdi gider gitmez cayimi alip kuzu kuzu leblebilerle gecistiriyorum. Kazandibini esim cok guzel yapar resmen iskence vitrine bak bak geri don
Eğer çok az yiyip kilo veremiyorsan 2 ihtimal olabilir birincisi gıda intoşeransın vardır mesela peynire varsa peynir yediğin sürece kilo veremezsin bunu testlerle buluyolar. İkinci ihtimal de dediğin gibi hormonal olabilir. Endokrine gitmek en iyisi. Hiç kıllanma sorunun oldu mu? Son dönemde çenende göbeğinde vs?Beyaz ekmeegin tadini bile unuttum kahvaltida 1 dilim tam bugday ekmegi yiyorum peynir yumurta zeytin cay icerken tatli cekiyor canm az sekerli recel atiyrm agzima masadan kalkiyrm 1 saat olmadan tatli tuzlu sapitiyrm
Harikasın canım bak demiştimGunaydin kizlar bildirim yapip cikacagim benim sipalar durmuyo.
Kilo bildirimi
Başlangıç. 74.6
Bugün : 73.8
800 gr gitmis.
Uzun zamandan sonra 73 gordum ya Ölsem de gam hemen :)
Hic olmadi daha once ama sanki cenemde biraz tuylenme basladi gibime geliyor daha once dogumdan sonra 16 kg verdim ama 73 74 kaldim 2 denedirEğer çok az yiyip kilo veremiyorsan 2 ihtimal olabilir birincisi gıda intoşeransın vardır mesela peynire varsa peynir yediğin sürece kilo veremezsin bunu testlerle buluyolar. İkinci ihtimal de dediğin gibi hormonal olabilir. Endokrine gitmek en iyisi. Hiç kıllanma sorunun oldu mu? Son dönemde çenende göbeğinde vs?
Çok kurallı bi sayfa değiliz ki :) herkes diyet için ne yapıyorsa ya da yapamiyorsa onu yazıyor cuma günleri de bildirim yapıyoruz o kadar.Merhabaaaaa!!!
Bana biraz sayfanın işleyişinden bahsedebilirmisiniz???
1 kilo 300 gram.Evet millet herkese günaydın kızım 6.5 da uyandığında. Hemen aç karna tartıldım ve kilo bildirimi yapıyorum
Başlangıç: 75
Mevcut: 73.7
İstersen bir görün canım ne olur ne olmaz. Kontrol önemli ama yaş ilerledikçede kilo vermek zorlaşıyo belki 2. Bebekde daha zor olasının sebebi odur.Hic olmadi daha once ama sanki cenemde biraz tuylenme basladi gibime geliyor daha once dogumdan sonra 16 kg verdim ama 73 74 kaldim 2 denedir
İnsallah hadi bakalım :) doğru düzgün bi programın olsa veririm de bu şartlarda çok uğraşmam gerekecekHarikasın canım bak demiştimönümüzde ki cuma 72 yi görcez eminim
Teşekkürler canım :) haftada 1 kg yeter bana1 kilo 300 gram.
Ooooo çok başarılı :))
Alkisliyorum :))
Düşünüyorum da ben pastane isletsem ordan çıkmam herhalde :)))Tek tek alinti yapamadim bir defada... Pastane isi gercekten zorluyor 75 e dustugumde nasil olsa verebiliyorum diye tabak tabak yedigim tatlilarla 81 i gormustum 15 gun olmadi daha simdi yeniden 77.2 ciktim bu sabah.... Dikkat ettigimde ve buna sporu ekledigimde guzel sonuclar kacinilmaz. Ama 30 yastan sonrasi gercekten bence metabolizma hizi dusuyor. Ilk hamileligimde aldigim 25 kiloyu daha rahat vermistim. Kilo vermesi duran arkadaslara 2 gunluk ayran detoksu corbasini oneririm kesinlikle arada bir sarsmak iyi geliyor ve kucuk hedeflerde isime yariyor benimde mesela 15 inde 75 olacagim kesin asagisi kabul ama yukarisini kabul etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?