Teş.ederim canım.tarlusal diye bi ilaç verdi onu içcem bakalım nolucak.Ha bide en önemlisi bol su ve çok az tuz tüket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teş.ederim canım.tarlusal diye bi ilaç verdi onu içcem bakalım nolucak.Ha bide en önemlisi bol su ve çok az tuz tüket.
Bu ilaci cok kullandim ben pko hastasiyim ve adet sokturmek icin cok kullandim ama emzirirken kullanildigini bilmiyordum...Teş.ederim canım.tarlusal diye bi ilaç verdi onu içcem bakalım nolucak.
Slm canım.doktor verdi bişey yapmaz dedi.bugün başladım bakalım nolucak.Bu
Bu ilaci cok kullandim ben pko hastasiyim ve adet sokturmek icin cok kullandim ama emzirirken kullanildigini bilmiyordum...
Canım tartılıyo musun hiç? Çok iyi gidiyosun sonucu merak ediyorum.40 dk eliptik+200 twister+300 mekik tamamdır kızlar darısı yarına inş.göbek sorunumla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Canım tartı günü yarın.ama iyi gidiyo.her hafta 1.5 kg falan gidiyo inş ay sonuna 6o-70 olurumCanım tartılıyo musun hiç? Çok iyi gidiyosun sonucu merak ediyorum.
Canım ne kadar zamanda vermiştin o kadar kiloyu?arkadaşlar ben de bu sabah tartıldım 77,3 çıktım.daha önce 58 kiloya düşmüş birisi olarak yeniden başlamaya karar verdim.desteklerinizi bekliyorum.bu arada boyum 1,62.bu sefer hedefim de 54 kilo olmak :)
Ben bulamadım grubu hangisiKızlar 14. Guruba katıldım onlarla kilo veriyim dedim burası çok yavaş
14. Takım / cuma zayıflama yarışması adı orada yazmak şart yazmassan guruptan atıyolar :) yani burada ki gibi ağır aksak gitmiyo diyalog mecbur yazıyosun. Bir sürü kuralı var gurubun. Gel sende canım. Gurup kaptanı var seni o kabul ediyo.Ben bulamadım grubu hangisi
Buldum canım yazdım biraz önce tşk.ederim14. Takım / cuma zayıflama yarışması adı orada yazmak şart yazmassan guruptan atıyolar :) yani burada ki gibi ağır aksak gitmiyo diyalog mecbur yazıyosun. Bir sürü kuralı var gurubun. Gel sende canım. Gurup kaptanı var seni o kabul ediyo.
Yaklaşık 5 ay da verdimCanım ne kadar zamanda vermiştin o kadar kiloyu?
Yol arkadaşım nereyeKızlar 14. Guruba katıldım onlarla kilo veriyim dedim burası çok yavaş