• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

40 dk eliptik +200 twister+150 mekik tamamdır.fırsat buldukça yine çekcem mekik.1 brdakta sodalı ayran içtim.şimdi sırada akşam var ama eşim arıza yapmaya başladı bebişe bakarken üstelik gündüz yaptığımı bilmiyo bilse hiç bırakmaz.ama umursamıyorum yapıyorum

arkadaşlar ben de bu sabah tartıldım 77,3 çıktım.daha önce 58 kiloya düşmüş birisi olarak yeniden başlamaya karar verdim.desteklerinizi bekliyorum.bu arada boyum 1,62.bu sefer hedefim de 54 kilo olmak :)
Canım ne kadar zamanda vermiştin o kadar kiloyu?

Ben bulamadım grubu hangisi
14. Takım / cuma zayıflama yarışması adı orada yazmak şart yazmassan guruptan atıyolar :) yani burada ki gibi ağır aksak gitmiyo diyalog mecbur yazıyosun. Bir sürü kuralı var gurubun. Gel sende canım. Gurup kaptanı var seni o kabul ediyo.

14. Takım / cuma zayıflama yarışması adı orada yazmak şart yazmassan guruptan atıyolar :) yani burada ki gibi ağır aksak gitmiyo diyalog mecbur yazıyosun. Bir sürü kuralı var gurubun. Gel sende canım. Gurup kaptanı var seni o kabul ediyo.
Buldum canım yazdım biraz önce tşk.ederim

Kızlar nereye gittiniz yaa? Bugün kilo bildirimi yok mu? Niye kimse bi şey yazmamış. Birkaç gün gittik forum durmuş resmen. Hadi toplaşıp gelin. :) bu hafta özel günden dolayı diyet yapmadım ama yine de kilo almamisim :)
Geçen hafta : 73.8
Bu hafta : 73.6

Back