• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Forumda mubarek çok aktif :))

Gelelim günah çıkarmaya :)

Bugün kan şekerim düştü galiba gün boyu elim Ayağım titredi. Hastalanirsam benden başka kimse de yok çocuklara bakacak korkusuyla tatlı da yedim ekmek de maalesef çok fazla abartmadim ama diyette olan biri yememeliydi bunları.

Sabah:
1 simit
5-6 dilim peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltılık sos 1 y.kaşıgi

Sonra fena olunca biraz atistirdim

1 elma
1 salatalık
Yarım simit
Çeyrek ekmek arasina peynir koydum

Akşam
2 kase nohut yemeği
1 kaşık pilav

2 tane de elmalı kurabiye

Yapacak bi şey yok hep kan sekerimin suçu :KK43:((
Ben de dün öyle oldum yazmıştım ya o halde börek verdiler yedim malesef. Yapacak bir şey yok sağlığımızdan kıymetli değil arada oluyo.
Asıl yarın kızımın mevlütü var ve evde ki eski kıyafetlerim olmadı. Sadece bir etek ve bluz ayarlayabildim. Diğer hiç bir kıyafetim (şık olanlar, işe giydiklerim) olmadı canım çok sıkıldı. Açlıktan ölsem yeri yani. Bir de yarın mevlütte nasıl o kadar yiyeceğin içinde kendimi tutucam bilmiyorum

Tatli krizlerimde kizimin minik nesquiklerinden bir tane hupletiyorum o iyi geliyor kalorisine falan bakmadim ama iyi geliyor... Asil bomba yarin oglumun dis bugdayi var bakalim kacamagin dibine vuracagim dayanamam o kadar misafirim varken eslik etmem lazim o_O ( bahaneye bak) Ama onumuzdeki cuma kesin 76 olacagim... Simdi yogurt pul biber ve limon uclusunu yiyip yatacagim benim sipa gece 10 kez kalktigindan ne kadar uyusam kar bana ☺

Günaydın kızlar herkes hedef koymuş bende koyayım o zaman önümüzde ki cuma tartılma gününe 72.5 ay sonuna da 70. Hızlı kilo vermek istemiyorum. Zaten 70 i bulunca rahatlatım geçen sene yazın 63 kg dım :KK43: bu sefer bebek sonrası olduğu için 65 e razıyım
Herkese güzel ve fit bir gün olsun:KK15:

Ben de dün öyle oldum yazmıştım ya o halde börek verdiler yedim malesef. Yapacak bir şey yok sağlığımızdan kıymetli değil arada oluyo.
Asıl yarın kızımın mevlütü var ve evde ki eski kıyafetlerim olmadı. Sadece bir etek ve bluz ayarlayabildim. Diğer hiç bir kıyafetim (şık olanlar, işe giydiklerim) olmadı canım çok sıkıldı. Açlıktan ölsem yeri yani. Bir de yarın mevlütte nasıl o kadar yiyeceğin içinde kendimi tutucam bilmiyorum
Mevlut nasıl geçti Allah kabul etsin bu arada. Kacamaksiz olmaz da artık ne yemediysen kar sayacaksin :))

Kıyafet konusunda yasadiklarini ben kardeşimin dugununde yasadim. Nefret ettim kendimden. Ki o zaman 40 im bile çıkmamıştı.
Birkaç ay sonra ise başlayacağı ama kıyafetlerin içine geremiyorum bile.bu kiloyla 36-38 beden içine girilir mi?
Nefret ediyorum su pis boğazımdan!!?

Ben tum gun kacamagin dibine vurdugum icin yoktum neler yedigimi duysaniz dudaginiz ucuklar zararli ne varsa yedim ictim... Oglumun dis bugdayi vardi. Bu sabah halbuki tartida 76.9 dun 77.2 di yarin tartilip moral bozmak istemiyorum bugun corba salataya talim ceza olsun bana ☺ Ama cuma gunku hedef ayni 76 olacagim ☺

Mevlut nasıl geçti Allah kabul etsin bu arada. Kacamaksiz olmaz da artık ne yemediysen kar sayacaksin :))

Kıyafet konusunda yasadiklarini ben kardeşimin dugununde yasadim. Nefret ettim kendimden. Ki o zaman 40 im bile çıkmamıştı.
Birkaç ay sonra ise başlayacağı ama kıyafetlerin içine geremiyorum bile.bu kiloyla 36-38 beden içine girilir mi?
Istedikten sonra hersey olur uzulmeyin sadece o elbiselerin icinde hayal edin kendinizi ve eski fiziginizi bence hepimizi basaracagiz aradaki kacamaklar moral bozmasin illa ki olacak sadece kacamak yaptik diye ipin ucunu birakmamak gerek :KK66:

Merhaba herkese.benimde bu ay sonuna kadar hedefim en az 70 olmak.şuan 75-76 arası gidip geliyorum ama vercem biliyorum.sonrada hedef 65 inş.emziriyo olmasam şimdiye çoktan vermiştim ama böylede veriyorum.bakalım cuma ne çıkcak tarı
Ne kadar çok emziren anneyiz buarada :KK49: ne güzel birlikte. Kuvvet doğar. Emzirme sırasında bol bol rezene içelim arada hatırlatalım birbirimize ben unutuyorum en azından siz hatırlatın bana kızlar. Bir de süt arttıran öneriler varsa paylaşalım.

Teşekkürler canım. Mevlüt güzel geçti çok şükür. Çok yoruldum 22 kişiydik 2 tanede çocuk. Biraz yoruldum bir de herkes bebeğimi şapur şupur öptü özellikle ellerini ve şu sıra bebeğim devamlı elini yalıyo :KK61:çok sinir oldum ama bir şey diyemedim.
Kaçamaklara gelince et ve pilav vardı ana yemek onlardan 2 şer kaşık yedim. Bolca salata aldım. Çerkez tavuğu yoğurtlu havuçtan da 2 şer kaşık aldım. Bir tavak yemek oldu bunlar. Asıl kaçamağı kremşantili tatlıda yaptım :KK47: neyse ama bu sabah tartıldım hemen asayiş berkemal. Fakat şunu söyleyebilirim kesinlikle nolacak bugün de böyle geçsin diyip dadanmadım. Asla tekrar tabağıma bir şey almadım. Başka şeylerde vardı mesela onlardan yemedim. Kendi içinde idare ettim diyebilirm.

Ne kadar çok emziren anneyiz buarada :KK49: ne güzel birlikte. Kuvvet doğar. Emzirme sırasında bol bol rezene içelim arada hatırlatalım birbirimize ben unutuyorum en azından siz hatırlatın bana kızlar. Bir de süt arttıran öneriler varsa paylaşalım.
Merhaba canım.rezene bendede var kızım 8.5 aylık ama ben hiç içmedim nası oluyo ben kızım için almıştım eczaneden üzerinde kimyonlu yazıyo tarif edermisin bana bende içeyim diyetten sütüm azalmasın bari faydası oluyosa

Merhaba kızlar bugün ev kaldırdım ve bittim.koltuk kılıflarını yıka tak çıkar kanter içindeydim.bizim kılıflar çok başka kırlentli içi bilsem almazdım valla.toplam 30 kırlent sadece altta düşünün artık gerisini bide benim bebiş resmen cebelleştim bugün.daha biraz önce bi kase yoğurda 1 dilim kepek ekmeği doğradım yedim bayılcak gibiydim.bu arada 40 dk.eliptiğimide aradan çıkardım.akşama yine yapmaya hiç takatim kalmadı zaten koltuk kılıflarnı takmam yetti heralde.

Merhaba canım.rezene bendede var kızım 8.5 aylık ama ben hiç içmedim nası oluyo ben kızım için almıştım eczaneden üzerinde kimyonlu yazıyo tarif edermisin bana bende içeyim diyetten sütüm azalmasın bari faydası oluyosa
Canım rezene ve anason çayı sütü arttırıyo. Senin aldığın granül mü? Yani oralet gibi mi? Üzerinde yazar genelde bir su bardağına 3 tatlı kaşığı atılıyo. Onun dışında sallama çay gibi olanlar var onlardan da içebilirsin. Günde 1-3 kez diyo genelde. Ben faydasını görüyorum. Kimyonda gaza iyi gelir. Bebeğinide rahatlatır.

Back