• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar bugün ev kaldırdım ve bittim.koltuk kılıflarını yıka tak çıkar kanter içindeydim.bizim kılıflar çok başka kırlentli içi bilsem almazdım valla.toplam 30 kırlent sadece altta düşünün artık gerisini bide benim bebiş resmen cebelleştim bugün.daha biraz önce bi kase yoğurda 1 dilim kepek ekmeği doğradım yedim bayılcak gibiydim.bu arada 40 dk.eliptiğimide aradan çıkardım.akşama yine yapmaya hiç takatim kalmadı zaten koltuk kılıflarnı takmam yetti heralde.
Bu hızla gidersen 1 aya tığ gibi olursun şekerim :)

Bu hızla gidersen 1 aya tığ gibi olursun şekerim :)
Ay inş.canım hepimiz öyle tığ gibi olalım.aynen oralet gibi yapıyım içeyim hemen.çok teş.ederim canım.hamile kalmadan önceki kiloma 7 kilom kaldı ve bu ay vermem lazım sonra bi 5 kilo daha versem tamam ama göbek sezeryandan sonra zorluyo işte.bildiğin iyi bi diyet varsa ayda 7 kilo verdirtecek paylaş lütfen ihtiyacım var.6-7 kasımda ablamın düğünü var.bu kiloyla katılmak istemiyorum

Slm kızlar.bugün saat 6.30da cacık ve 1 dilim kepek ekmeği yedim ama saat 10 gibi çok acıktım ve 2 yumurtalı omlet ve 1 dilim kepek ekm.yedim+5-6 parçada kavun.üstelip eliptik bisikletimide yapamadım neyseki gündüz yapmıştım

Slm kızlar.bugün saat 6.30da cacık ve 1 dilim kepek ekmeği yedim ama saat 10 gibi çok acıktım ve 2 yumurtalı omlet ve 1 dilim kepek ekm.yedim+5-6 parçada kavun.üstelip eliptik bisikletimide yapamadım neyseki gündüz yapmıştım
Sütün azalmıyo mu bu kadar az yiyince? Benim çok etkileniyo ben senin yediklerinin 3 katını falan yiyorum :KK57:

Merhaba kızlar. İki gundur hastayim ( özel durumlar). O yüzden diyete ara verdim. Güya süt korur derler daha doğum Yapalı iki ay oldu ama ben kan kaybından olecem bu gidişle. Ama takip ediyorum sizleri. :) bogazinizi tutun hee :)
Hayırlı olsun canım bence iyi bi şey normale dönmen kolaylaşır. Ben de daha tık yok

Sütün azalmıyo mu bu kadar az yiyince? Benim çok etkileniyo ben senin yediklerinin 3 katını falan yiyorum :KK57:
Canım çok su içiyorum.açıktıkça ayran tarçınlı yada kahve koyup süt içiyorum.zaten ek gıdada veriyorum.emziriyo olmasam sabahları maydonoz suyu içer 2 haftada lahana çorbası diyetini yapar çoktan verirdim kilolarımı

Kızlar sabah yarım gözleme yedim otlu gözleme ama katmer değil yağsız sacda yapılmış. Bir haşlanmış yumurta ve 1 dilim peynir
Öğlen yarım tabak tavuk ciğer, bir tane kabak dolma, bir dilim ekmek
Ara: bir avuç leblebi, sabah ki gözlemenin diğer yarısı
Akşam: yine dolma yicem ve yanında yoğurt

Klasik değil canım.
Çay, Kahve,şeker,tuz,salça 2 ay boyunca hiç kullanılmıyor. Bitki çayları içebiliyorsun. Belirli olanları belirli günlerde..
Çok sıkı diyebilirim..
Ben emziriyorum ve 15 gündür reglim gecikti.doktora fittim hamile değilim adet söktürücü ilaç verdi içicem bugün.yani ödem oldum şiştim kilo veriyorum ama şişlik var.acaba ödem attıracak ne içsem sütü etkilemeden.senin bitki çayların ne

Ben emziriyorum ve 15 gündür reglim gecikti.doktora fittim hamile değilim adet söktürücü ilaç verdi içicem bugün.yani ödem oldum şiştim kilo veriyorum ama şişlik var.acaba ödem attıracak ne içsem sütü etkilemeden.senin bitki çayların ne
Melisa ve papatya çayı içiyorum. İkiside sindirime yardımcı, sakinleştirici ve mide bağırsak spazmını çözücü.
Ödem artırıcı olarak mısır püskülü çayını önerebilirim.
Kekik çayı da bu özelliklere sahip extra olarak adet söktürücüdür. Yinede doktoruna sorup iç bence.

Ha bide en önemlisi bol su ve çok az tuz tüket.

Back