• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

G
Arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. 171 boyunda 75.9 kilo bir çocuk annesi ve 26 yaşındayım. 4 gündür kendi çapımda diyetteyim. Akşamlarıda 5000 adım kadar yürüyorum. Sizlerinde önerilerini almak istiyorum.
GEl canicanimbgel sen de katil bu AC insanların arasına :)))

Merhaba hosgeldiniz cocuk ne kadarlik dogum kilolari yapistiginda zor gidiyor ya ilk kizimda 25 kilo aldim ancak 2 yasindayken istedigim formda olmustum :KK66:
Tşklerrr çok mutlu oldum. Oğlum 2 buçuk yaşında. Doğumdan kalan kilolarım var. 15 kilo aldım hamilelikle 68le kaldım 83le doğurdum 4 gün sonra 76ydım bi 70e düşüyorum bi 78 e çıkıyorum. 69u görsem çok iyi olacakta iştee...

Ay insallah ama artık çok yavas kilo veriyorum ben. 30 dan sonra metobolizmam iflas etti sanki :) o kadar zorlaniyorum ki. Bakalım sonuç ne olacak.
Gelelim günün yarısından sonra Yediklerimi

Arada dayanamadım bir de havuç yedim. Ogle yemeği yine yalan oldu
Akşam da 1 kase yoğurt
Koca bi tabak salata
Ve 1 tabak kabak yemeği

Ara 1 armut

8 den sonra yine yemedim günlük de en az3 lt su iciyorum.
Valla çok az yememişmisin? Ben o kadar az yiyince sütüm. Hemen etkileniyo bir de emzirirken elim ayağım titriyo. Dün evde misafir vardı ben emzirirken ellerim titremeye başladı bana börek verdiler hahahaha yedim bende o halde sorma çok pişmanım. Birde tatlı yedim akşam. Dün ipin ucunu kaçırdım ve bugün 200 gr fazla uyandım ama hakkettim doğrusu oh olsun bana yemiyecektim böreği tatlıyı.
Yarın kızımın mevlütü var asıl yarın nasıl geçecek bilmiyorum :KK12:

Aynen birde biz pastane isletiyoruz onceden yaptigim kacamaklar daha fenaydi buna sukur yok o taze cikmis ye bu taze cikmis ye falan asmistim kendimi o_O Simdi gider gitmez cayimi alip kuzu kuzu leblebilerle gecistiriyorum. Kazandibini esim cok guzel yapar resmen iskence vitrine bak bak geri don :KK51:
Off pastane işetsek hele 100 kg olurdum heralde hiç dayanamam :KK45:
Ben emzirdiğim için hergün sütlü tatlı yiyorum. Diğer öğünlere dikkat edince bir şey olmuyo bir de eker in sütlü tatlıları var pastane porsiyonunun yarısı kadar galiba 1150 gr 200 kalori kadar. Ondan yiyorum. Sen de arada yarım porsiyon kazandibi y
Yebilirsin bence. Hem kendini mahrum hissedip diyeti ızdırap haline getirirsen çok zor devam ediliyo diyete:kk77:

Beyaz ekmeegin tadini bile unuttum kahvaltida 1 dilim tam bugday ekmegi yiyorum peynir yumurta zeytin cay icerken tatli cekiyor canm az sekerli recel atiyrm agzima masadan kalkiyrm 1 saat olmadan tatli tuzlu sapitiyrm
Eğer çok az yiyip kilo veremiyorsan 2 ihtimal olabilir birincisi gıda intoşeransın vardır mesela peynire varsa peynir yediğin sürece kilo veremezsin bunu testlerle buluyolar. İkinci ihtimal de dediğin gibi hormonal olabilir. Endokrine gitmek en iyisi. Hiç kıllanma sorunun oldu mu? Son dönemde çenende göbeğinde vs?

Gunaydin kizlar bildirim yapip cikacagim benim sipalar durmuyo.

Kilo bildirimi

Başlangıç. 74.6

Bugün : 73.8

800 gr gitmis.
Uzun zamandan sonra 73 gordum ya Ölsem de gam hemen :)
Harikasın canım bak demiştim :KK49: önümüzde ki cuma 72 yi görcez eminim

Eğer çok az yiyip kilo veremiyorsan 2 ihtimal olabilir birincisi gıda intoşeransın vardır mesela peynire varsa peynir yediğin sürece kilo veremezsin bunu testlerle buluyolar. İkinci ihtimal de dediğin gibi hormonal olabilir. Endokrine gitmek en iyisi. Hiç kıllanma sorunun oldu mu? Son dönemde çenende göbeğinde vs?
Hic olmadi daha once ama sanki cenemde biraz tuylenme basladi gibime geliyor daha once dogumdan sonra 16 kg verdim ama 73 74 kaldim 2 denedir

Hic olmadi daha once ama sanki cenemde biraz tuylenme basladi gibime geliyor daha once dogumdan sonra 16 kg verdim ama 73 74 kaldim 2 denedir
İstersen bir görün canım ne olur ne olmaz. Kontrol önemli ama yaş ilerledikçede kilo vermek zorlaşıyo belki 2. Bebekde daha zor olasının sebebi odur.

Tek tek alinti yapamadim bir defada... Pastane isi gercekten zorluyor 75 e dustugumde nasil olsa verebiliyorum diye tabak tabak yedigim tatlilarla 81 i gormustum 15 gun olmadi daha simdi yeniden 77.2 ciktim bu sabah.... Dikkat ettigimde ve buna sporu ekledigimde guzel sonuclar kacinilmaz. Ama 30 yastan sonrasi gercekten bence metabolizma hizi dusuyor. Ilk hamileligimde aldigim 25 kiloyu daha rahat vermistim. Kilo vermesi duran arkadaslara 2 gunluk ayran detoksu corbasini oneririm kesinlikle arada bir sarsmak iyi geliyor ve kucuk hedeflerde isime yariyor benimde mesela 15 inde 75 olacagim kesin asagisi kabul ama yukarisini kabul etmem :KK54:

Forumda mubarek çok aktif :))

Gelelim günah çıkarmaya :)

Bugün kan şekerim düştü galiba gün boyu elim Ayağım titredi. Hastalanirsam benden başka kimse de yok çocuklara bakacak korkusuyla tatlı da yedim ekmek de maalesef çok fazla abartmadim ama diyette olan biri yememeliydi bunları.

Sabah:
1 simit
5-6 dilim peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltılık sos 1 y.kaşıgi

Sonra fena olunca biraz atistirdim

1 elma
1 salatalık
Yarım simit
Çeyrek ekmek arasina peynir koydum

Akşam
2 kase nohut yemeği
1 kaşık pilav

2 tane de elmalı kurabiye

Yapacak bi şey yok hep kan sekerimin suçu :(((

D
Tek tek alinti yapamadim bir defada... Pastane isi gercekten zorluyor 75 e dustugumde nasil olsa verebiliyorum diye tabak tabak yedigim tatlilarla 81 i gormustum 15 gun olmadi daha simdi yeniden 77.2 ciktim bu sabah.... Dikkat ettigimde ve buna sporu ekledigimde guzel sonuclar kacinilmaz. Ama 30 yastan sonrasi gercekten bence metabolizma hizi dusuyor. Ilk hamileligimde aldigim 25 kiloyu daha rahat vermistim. Kilo vermesi duran arkadaslara 2 gunluk ayran detoksu corbasini oneririm kesinlikle arada bir sarsmak iyi geliyor ve kucuk hedeflerde isime yariyor benimde mesela 15 inde 75 olacagim kesin asagisi kabul ama yukarisini kabul etmem :KK54:
Düşünüyorum da ben pastane isletsem ordan çıkmam herhalde :)))

Back