hiç bakamıyorum nete.evde o kadar çok iş var ki.dağ gibi ütü çıktı bide.yarına kalmamalı.haftaiçi hiç bakamıyorum işlere.regl oldum bide.gerginlik hat safhada bende.bakamadım hiç bildirim yapanlaradaHerkesler nerde y kayboldunuz dünki menüm
Sabah
Tarhana çorbasi
Use gidince patates yaptilar dayanamadim azcik yedim
Cay
Ogle
Sehriye corbasi
Kabak dolmasi
Ara
Bi catal makarna
Aksam
Köfte ekmek
hoşgeldin S SEVTAL87 Allah bağışlasın bebeğini.sen daha hızlı verirsin istersen.emzirmek öyle yapıyo.ama beslenme şeklin önemli.beraber incelicez inşallah.benimde 3 yaşında bi kızım var.ondan kalan kilolarla uğraşıyorum.hominigırtlak yedim emzirirkenHerkese merhaba.bende varım ama emziriyorum 7 aylık bi kızım var oyüzden ağır diye yapamıyorum.hünde 30 dk.eliptik yapıyorum 1 haftadır kilom 80'di 1 hafta önce.
regl dönemini ödem attırıcı çaylara ağırlık vererek geçirirsen bayaa faydası oluyo.ben bu haftayı öyle geçiricem.bakalım cuma ne gidecekregli dönemim yaklaşıcak bir hafta sonra o zaman işim daha da zorlaşacak. inan ki yemiyorum bir şey. 69 görmek öenmli bir motivasyon benim için.
Canim ödem attırici çay olarak ne iciyorsunuzregl dönemini ödem attırıcı çaylara ağırlık vererek geçirirsen bayaa faydası oluyo.ben bu haftayı öyle geçiricem.bakalım cuma ne gidecek
Tşk.ederim canım seninde Allah bağışlasın canım.yediklerime dikkat ediyorum çok hadi beraber atalım kiloları.eliptikte yapıyorum hergün 30 dk ama mekiğe kilo verince başla diyolar onda emin değilim sezeryan olmuştum sence başlasammı mekiğe göbeğim sarkık duruyo
çok zorlamıycak şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum.sezeryan durumunu bilmiyorum.ben normal yapmıştım.eliptik bendede var kaç aydır.ama bi istikrarla kullanmadım daha. 5 dakka da pestilim çıkıyo.T
Tşk.ederim canım seninde Allah bağışlasın canım.yediklerime dikkat ediyorum çok hadi beraber atalım kiloları.eliptikte yapıyorum hergün 30 dk ama mekiğe kilo verince başla diyolar onda emin değilim sezeryan olmuştum sence başlasammı mekiğe göbeğim sarkık duruyo
5 i bi yerde çay var bende. bide hazır sarımsak çayı.onlar bayaa attırıyo ara öğünlerde içiyorum.yanına az bi leblebiyle. tabi bol su herzaman var.Canim ödem attırici çay olarak ne iciyorsunuz
canım bu arada başlangıç ve hedef bildirimi yaparmısın.Herkese merhaba.bende varım ama emziriyorum 7 aylık bi kızım var oyüzden ağır diye yapamıyorum.hünde 30 dk.eliptik yapıyorum 1 haftadır kilom 80'di 1 hafta önce.
listemiz budur kızlar. eksik olanlar yada yanlış olanlar bildirsin lütfen. beyaz kısımdakiler bildirim yapmayanlar.
Slm biraz önce tartıldım ve 78.7 geldim çok mutluyum gidiyo kilolar.şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum uyusun hemen eliptiğe koşcamlistemiz budur kızlar. eksik olanlar yada yanlış olanlar bildirsin lütfen. beyaz kısımdakiler bildirim yapmayanlar.
listemiz budur kızlar. eksik olanlar yada yanlış olanlar bildirsin lütfen. beyaz kısımdakiler bildirim yapmayanlar.
o hale başlangıç 78,7 yazıyorum.hedefin ne onuda söyle takip edersin tablodan.Slm biraz önce tartıldım ve 78.7 geldim çok mutluyum gidiyo kilolar.şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum uyusun hemen eliptiğe koşcam
Slm başlangıç 80'di.hedef 65 canım inş.o hale başlangıç 78,7 yazıyorum.hedefin ne onuda söyle takip edersin tablodan.
İlk gün benimde 5.dkda öyle oldu ama şimdi alıştım çok kolay yapıyorum akşamlarıda istiyorum yapmayı ama eşim sesinden dolayı bırakmıyo yapıyım sende başla bence 2 güne alışırsın süper bişeyçok zorlamıycak şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum.sezeryan durumunu bilmiyorum.ben normal yapmıştım.eliptik bendede var kaç aydır.ama bi istikrarla kullanmadım daha. 5 dakka da pestilim çıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?